SunDirect IR grelna plošča TH400, dve držali za brisače

Ocena: 3,7 3 ocen Znamka: SunDirect Naša številka: 1297067

Odlična cena

SunDirect IR grelna plošča TH400, dve držali za brisače

Dodatni 15 % popust na izbrane SunDirect artikle s promo kodo IRPANELI15. Akcija velja do 18. 10. 2020 oz. do odprodaje zalog.
IR grelna plošča Sundirect TH400 je prava izbira za ogrevanje vaše kopalnice. Opremljena je z dvema profiloma iz nerjavečega jekla, ki sta držali za brisače in omogočata hitrejše sušenje brisač. Deluje z močjo 400 W in je sposobna zagotoviti zdravo, varno in varčno ogrevanje z življenjsko dobo do 30 let. Celoten opis

229.99
3.7 3

249 € Vključno z DDV
229,99 €
Zadnji kos!

Naša številka: 1297067

Predstavitev

Opis artikla

slika

Infrardeča grelna plošča TH400 vam zagotavlja zdravo, varno in varčno ogrevanje z življenjsko dobo do 30 let. Grelno telo panela je narejeno iz ogljikovih kristalov, ki kar 99% električne energije pretvorijo v toplotno, kar pomeni nizke stroške ogrevanja. Toplota se zaradi akumulacije v stenah in predmetih zadrži v stanovanju dlje časa. 

IR grelna plošča Sundirect TH400 je opremljena z dvema profiloma iz nerjavečega jekla, ki sta držali za brisače in omogočata hitrejše sušenje slednjih. Deluje z močjo 400 W in je sposobna zagotoviti zdravo, varno in varčno ogrevanje z življenjsko dobo do 30 let. Bela steklena površina lepo pristoji v vsako kopalnico. Ploščo lahko upravljate prek priročnega in elegantnega zaslona na dotik ali pa kar z mobilno aplikacijo. Zaslon na dotik in termostat sta že vgrajena v samo grelno ploščo. Te izvrstne grelne plošče lahko uporabljate v lesenih hišah ali v najbolj vlažnih kopalnicah. Ker so IR paneli tanki, izjemno lahki in predvsem estetski, jih lahko kot sliko pritrdite na steno v kateremkoli prostoru. Z njimi lahko pozimi samostojno ogrevate, v prehodnih obdobjih, kot sta jesen in pomlad, pa prostorom le dodajate toploto. Primerni so za vse vrste podlage, kot so klasični zidovi, keramika, les, gips plošče, siporeks itd

IR grelno ploščo lahko priključite na električno omrežje prek vtičnice ali pa s kablom pod stalno napetostjo. 

uživajte


slika

Montaža IR panelov ne bi mogla biti enostavnejša. Montaža poteka v treh preprostih korakih, ki si sledijo v logičnem zaporedju: 

 • s pomočjo priloženega nosilca označite 6 lukenj in jih izvrtajte;
 • privijačite nosilec in nanj nataknete ploščo;
 • IR panel vtaknete v vtičnico in pritisnete gumb za vklop/izklop na zadnji strani.

Pri IR-ogrevanju se stene segrevajo, saj infrardeči žarki prodrejo tudi več centimetrov globoko v steno. To stene izsušuje in nadležna črna plesen izgine iz kotov, zrak pa ostane primerno vlažen in prijeten za dihanje.

Glavna prednost panelov je, da vam pri sami montaži ni treba posegati v samo stanovanje, zato v večini primerov ne potrebujete nikakršnih dovoljenj lastnikov stanovanja. V primeru selitve pa lahko IR ogrevalni sistem enostavno odnesete s seboj 

uživajte

slika

Za ogrevanje stanovanja ali hiše vsako leto porabimo velike vsote denarja. Z izbiro inovativnega kakovostnega ogrevalnega sistema v obliki IR-plošč lahko že letos privarčujete kar 40% letnega proračuna za ogrevanje! Se sprašujete, kako je to mogoče? IR-grelne plošče so namreč sposobne pretvoriti 99% električne energije v toplotno energijo. 


Ker so infrardeči valovi del sončne svetlobe, so popolnoma varni za uporabnika. Že desetletja se uporabljajo celo v zdravstvene namene, predvsem za zdravljenje bolečin v mišicah in sklepih. Tudi v porodnišnicah so inkubatorji pogosto opremljeni z infrardečimi sistemi ogrevanja, zato novorojenčkom vzdržujejo toploto. 

uživajte


slika

Ogrevanje z IR-ploščami ne povzroča dvigovanja prahu in bakterij, ki se nabirajo v stanovanju. S tem lahko preprečimo ali omejimo alergije in bolezni! IR-paneli ne izsušujejo zraka, zato ne dražijo sluznice in dihalnih poti. To je izvrstno za starejše, otroke in dojenčke, ki so na to veliko bolj občutljivi. IR-žarki se kot toplotna terapija že vrsto let uporabljajo v zdravstvene namene. Z njimi se odpravljajo bolečine v mišicah, hrbtenici in sklepih. Zaradi toplote, ki prodre globoko v tkivo, se izboljšata fizično in psihično počutje.


Povzetek

 • Prihranek denarja pri nakupu goriv in nizka poraba električne energije. IR-grelne plošče so sposobne pretvoriti 99 % električne energije v toplotno.
 • IR plošče ne porabljajo kisika v prostoru, tako da dodatna ventilacija ni potrebna
 • Segrevajo stene in predmete v bližini in enakomerno razporedijo toploto.
 • Oddajajo prijetno toploto, ki prodre v tkivo.
 • Ne povzročajo suhega zraka, saj iz sten potegnejo vlago, ki vlaži zrak.
 • Ne povzročajo dvigovanja prahu in bakterij.
 • S tem, ko segrevajo stene prostorov, preprečujejo nastanek plesni.
 • Enakomerno razporejajo toploto, tako da ni nihanj v temperaturi zraka.
 • Imajo pozitivne učinke na zdravje.
 • Ni stroškov vgradnje, ker je montaža grelne plošče enostavna in ne zahteva razbijanja in zidarskih del.
 • Delujejo neslišno, tako da niso moteče za okolico.
 • Imajo dolgo življenjsko dobo, in sicer neverjetnih 100.000 ur oziroma 30 let.
 • So okolju prijazne, saj ne oddajajo škodljivih emisij.

Tehnične podrobnosti

Moč 400 W
Dodatno dve držali za brisače, vgrajen termostat, WiFi nadzor prek mobilne aplikacije 
Samostojno ogreva povprečno izoliran bivalni prostor z eno zunanjo steno velikosti do: 7 m2
Samostojno ogreva povprečno izolirano kopalnico z eno zunanjo steno velikosti do: 4 m2
Sprednja plošča belo steklo
Dimenzije 48 × 100 cm
Teža 12 kg
Dolžina priključnega kabla 1,9 m
Dosežena temperatura spredaj 85°C–95°C
Varnost 3 varnostni senzorji proti pregrevanju
Namestitev stenska
Certifikati CE, ROHS, TUV GS, IP44
Življenjska doba 30 let ali do 100.000 ur

Garancija: 5 let


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Višina 48 cm
Dolžina 1 m
Debelina 70 mm
Zmogljivost 400 W
Teža 12 kg