SunDirect termostat Smart 1.0-34%
64,90 € 42,43 €

Odprodaja

Sundirect Smart 1.0 je brezžični termostat, zasnovan za delovanje v kombinaciji z infrardečimi grelnimi ploščami Sundirect serije Plus, s katerimi se poveže direktno, brez vmesnikov. Ker deluje na baterije, je lahko prostostoječ in ga uporabljate kot daljinski upravljalnik ali pa ga pritrdite na steno.

SunDirect termostat Smart 1.0. Pro-20%
119 € 94,99 €

Odlična cena

Sundirect Smart 1.0 Pro je brezžični termostat, zasnovan za delovanje v kombinaciji z infrardečimi grelnimi ploščami Sundirect serije Plus. Namenjen je zahtevnejšim in naprednejšim uporabnikom.

SunDirect IR grelna plošča IC1100-Plus, brez okvirja
379 €

Infrardeča grelna plošča Sundirect IC1100-Plus deluje z močjo 1100 W in je sposobna zagotoviti zdravo, varno in varčno ogrevanje z življenjsko dobo do 30 let.Serija IC uporabniku ponudi infrardečo grelno ploščo, ki je preprosta, nevpadljiva in elegantna. IR Paneli so odlična ogrevalna naložba, ki vas bo grela vrsto let in se vam bo povrnila že v nekaj mesecih!

SunDirect IR grelna plošča IC700-Plus, brez okvirja-33%
329 € 219,60 €

Odprodaja

Infrardeča grelna plošča Sundirect IC700-Plus deluje z močjo 700 W in je sposobna zagotoviti zdravo, varno in varčno ogrevanje z življenjsko dobo do 30 let.Serija IC uporabniku ponudi infrardečo grelno ploščo, ki je preprosta, nevpadljiva in elegantna. IR Paneli so odlična ogrevalna naložba, ki vas bo grela vrsto let in se vam bo povrnila že v nekaj mesecih!

SunDirect IR grelna plošča MD450-Plus, ogledalo-28%
299 € 214,79 €

Zadnji kos!

Infrardeča grelna plošča z ogledalom Sundirect MD450-Plus deluje z močjo 450 W in je sposobna zagotoviti zdravo, varno in varčno ogrevanje z življenjsko dobo do 30 let. IR Paneli so odlična ogrevalna naložba, ki vas bo grela vrsto let in se vam bo povrnila že v nekaj mesecih! izžarevajo eleganco in dajejo jasen odsev.

SunDirect SmartPlug termostat-23%
119 € 90,82 €

Odprodaja

Sundirect termostat SmartPlug se ponaša z zaslonom na dotik, možnostjo upravljanja prek aplikacije, glasovnim upravljanjem in enostavno namestitvijo.

SunDirect Smart 1.0 termostat, brezžični - Odprta embalaža
64,90 € 43,49 €

Zadnji kos!

Sundirect Smart 1.0 je brezžični termostat, zasnovan za delovanje v kombinaciji z infrardečimi grelnimi ploščami Sundirect serije Plus, s katerimi se poveže direktno, brez vmesnikov. Ker deluje na baterije, je lahko prostostoječ in ga uporabljate kot daljinski upravljalnik ali pa ga pritrdite na steno. Artikel ima odprto embalažo in je bil lahko uporabljen.

SunDirect IR panel GD500, steklo - Odprta embalaža-21%
299 € 234,03 €

Odprta embalaža

Steklene infrardeče grelne plošče SunDirect so izdelane iz zelo kakovostnega kaljenega varnostnega stekla, in združujejo oblikovno dovršenost ter optimalno varnostno in energetsko učinkovitost. Njihova lepa oblika in sijaj bosta vašemu domu ali pisarni dodala imenitnost in eleganco ter večje udobje.Ta serija se odlično vklopi v moderne prostore in izpolnjuje potrebe 21. stoletja. Artikel ima odprto embalažo in je bil lahko uporabljen.

SunDirect IR grelna plošča IC1100-Plus, brez okvirja - Odprta embalaža-17%
379 € 313,24 €

Odprta embalaža

Infrardeča grelna plošča Sundirect IC1100-Plus deluje z močjo 1100 W in je sposobna zagotoviti zdravo, varno in varčno ogrevanje z življenjsko dobo do 30 let.Serija IC uporabniku ponudi infrardečo grelno ploščo, ki je preprosta, nevpadljiva in elegantna. IR Paneli so odlična ogrevalna naložba, ki vas bo grela vrsto let in se vam bo povrnila že v nekaj mesecih! Artikel nima originalne embalaže in je bil lahko uporabljen. Cena je dodatno znižana.

SunDirect IR grelna plošča Pe1000-Plus
309 € 240 €

Infrardeča grelna plošča Sundirect PE1000Plus deluje z močjo 1000 W in je sposobna zagotoviti zdravo, varno in varčno ogrevanje z življenjsko dobo do 30 let. Zahvaljujoč se enostavni montaži plošča ne zahteva nobenih stroškov vgradnje in vzdrževanja. Ker z ogrevanjem ne dvigujejo prahu, imajo te plošče pozitiven vpliv na vaše zdravje. IR Paneli so odlična ogrevalna naložba, ki vas bo grela vrsto let in se vam bo povrnila že v nekaj mesecih!

SunDirect IR grelna plošča PE540-Plus
237,90 €

Infrardeča grelna plošča Sundirect PE540Plus deluje z močjo 540 W in je sposobna zagotoviti zdravo, varno in varčno ogrevanje z življenjsko dobo do 30 let. Zahvaljujoč se enostavni montaži plošča ne zahteva nobenih stroškov vgradnje in vzdrževanja. Ker z ogrevanjem ne dvigujejo prahu, imajo te plošče pozitiven vpliv na vaše zdravje. IR Paneli so odlična ogrevalna naložba, ki vas bo grela vrsto let in se vam bo povrnila že v nekaj mesecih!

SunDirect klasični digitalni termostat SD-T4001
64,90 € 58,90 €

SunDirect klasični termostat se priključi v vtičnico in je zelo enostaven za uporabo. Ponaša se z izhodno napetostjo 230 V in z nastavitvijo temperature med 5 in 35 °C.

SunDirect IR grelna plošča IC900-Plus, brez okvirja
359 € 309,99 €

Odlična cena

Infrardeča grelna plošča Sundirect IC900-Plus deluje z močjo 900 W in je sposobna zagotoviti zdravo, varno in varčno ogrevanje z življenjsko dobo do 30 let.Serija IC uporabniku ponudi infrardečo grelno ploščo, ki je preprosta, nevpadljiva in elegantna. IR Paneli so odlična ogrevalna naložba, ki vas bo grela vrsto let in se vam bo povrnila že v nekaj mesecih!

SunDirect IR panel GD500, steklo
299 € 269 €

Steklene infrardeče grelne plošče SunDirect so izdelane iz zelo kakovostnega kaljenega varnostnega stekla, in združujejo oblikovno dovršenost ter optimalno varnostno in energetsko učinkovitost. Njihova lepa oblika in sijaj bosta vašemu domu ali pisarni dodala imenitnost in eleganco ter večje udobje.Ta serija se odlično vklopi v moderne prostore in izpolnjuje potrebe 21. stoletja.

SunDirect TH600-Pro IR grelna plošča z držalom za brisačo
379 €

IR grelna plošča Sundirect TH600-Pro je prava izbira za ogrevanje vaše kopalnice. Grelna površina plošče je razdeljena na zgornjo polovico, ki je namenjena ogrevanju prostora in na spodnjo polovico, ki je namenjena sušenju brisač. Deluje z močjo 600 W in je sposobna zagotoviti zdravo, varno in varčno ogrevanje z življenjsko dobo do 30 let.

SunDirect IR grelna plošča PE350-Plus
199 € 140 €

Infrardeča grelna plošča Sundirect PE350Plus deluje z močjo 350 W in je sposobna zagotoviti zdravo, varno in varčno ogrevanje z življenjsko dobo do 30 let. Zahvaljujoč se enostavni montaži plošča ne zahteva nobenih stroškov vgradnje in vzdrževanja. Ker z ogrevanjem ne dvigujejo prahu, imajo te plošče pozitiven vpliv na vaše zdravje. IR Paneli so odlična ogrevalna naložba, ki vas bo grela vrsto let in se vam bo povrnila že v nekaj mesecih!

SunDirect IR grelna plošča PE380-Plus-27%
199 € 144,99 €

Odlična cena

Infrardeča grelna plošča Sundirect PE380Plus deluje z močjo 380 W in je sposobna zagotoviti zdravo, varno in varčno ogrevanje z življenjsko dobo do 30 let. Zahvaljujoč se enostavni montaži plošča ne zahteva nobenih stroškov vgradnje in vzdrževanja. Ker z ogrevanjem ne dvigujejo prahu, imajo te plošče pozitiven vpliv na vaše zdravje. IR Paneli so odlična ogrevalna naložba, ki vas bo grela vrsto let in se vam bo povrnila že v nekaj mesecih!

SunDirect IR grelna plošča PE700-Plus
249 € 200 €

Infrardeča grelna plošča Sundirect PE700Plus deluje z močjo 700 W in je sposobna zagotoviti zdravo, varno in varčno ogrevanje z življenjsko dobo do 30 let. Zahvaljujoč se enostavni montaži plošča ne zahteva nobenih stroškov vgradnje in vzdrževanja. Ker z ogrevanjem ne dvigujejo prahu, imajo te plošče pozitiven vpliv na vaše zdravje. IR Paneli so odlična ogrevalna naložba, ki vas bo grela vrsto let in se vam bo povrnila že v nekaj mesecih!

SunDirect IR grelna plošča IC400-Plus, brez okvirja
299 € 259,99 €

Odlična cena

Infrardeča grelna plošča Sundirect IC400-Plus deluje z močjo 400 W in je sposobna zagotoviti zdravo, varno in varčno ogrevanje z življenjsko dobo do 30 let.Serija IC uporabniku ponudi infrardečo grelno ploščo, ki je preprosta, nevpadljiva in elegantna. IR Paneli so odlična ogrevalna naložba, ki vas bo grela vrsto let in se vam bo povrnila že v nekaj mesecih!

SunDirect IR grelna plošča MD650-Plus, ogledalo
349 € 329,99 €

Odlična cena

Infrardeča grelna plošča z ogledalom Sundirect MD650-Plus deluje z močjo 650 W in je sposobna zagotoviti zdravo, varno in varčno ogrevanje z življenjsko dobo do 30 let. IR Paneli so odlična ogrevalna naložba, ki vas bo grela vrsto let in se vam bo povrnila že v nekaj mesecih! izžarevajo eleganco in dajejo jasen odsev.

SunDirect IR grelna plošča TH400, dve držali za brisače
249 €

IR grelna plošča Sundirect TH400 je prava izbira za ogrevanje vaše kopalnice. Opremljena je z dvema profiloma iz nerjavečega jekla, ki sta držali za brisače in omogočata hitrejše sušenje brisač. Deluje z močjo 400 W in je sposobna zagotoviti zdravo, varno in varčno ogrevanje z življenjsko dobo do 30 let.

SunDirect IR panel GD700, steklo
329 € 290 €

Steklene infrardeče grelne plošče SunDirect so izdelane iz zelo kakovostnega kaljenega varnostnega stekla, in združujejo oblikovno dovršenost ter optimalno varnostno in energetsko učinkovitost. Njihova lepa oblika in sijaj bosta vašemu domu ali pisarni dodala imenitnost in eleganco ter večje udobje.Ta serija se odlično vklopi v moderne prostore in izpolnjuje potrebe 21. stoletja.

Podjetje SunDirect izdeluje infrardeče grelne sisteme. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2011. Proizvajajo različne vrste infrardečih grelnih teles – panele, grelnike, ogledala in vse potrebne dodatke.

Podjetje SunDirect izdeluje infrardeče grelne sisteme. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2011. Proizvajajo različne vrste infrardečih grelnih teles – panele, grelnike, ogledala in vse potrebne dodatke.