The Purple Cow potovalna igra Bingo
6,99 € 6,70 €

Zadnji kos!

Potovalna igra Bingo je kot nalašč za kratkočasenje na dolgih poteh, ko morate zamotiti otroka in sebe. Namenjena je igranju dveh igralcev.

družabna igra, kdo se tam skriva/Who's there
9,99 € 8,50 €

Družabna igra, kdo se tam skriva, bo zagotovo popestrila preživljanje skupnega družinskega časa. Na igralnih podlagah so nameščeni okvirji slik oseb, nasprotnik pa mora ugotoviti katera oseba je prava.

Unikatoy vrtavka Super BL.25107
4,99 € 3,30 €

Vrtavka Super iz Unikatoy, bo poestrila vaš vsakdan – hiter zasuk s potegom sprožite vi. Zasnovana je v posebni aerodinamični obliki.

Denis Battle Blade arena
4,99 € 3 €

Za vrtenje neustavljivih vrtavk potrebujete primeren prostor za izvajanje trikov in bojevanje z ostalimi nasprotniki.

HASBRO družabna igra Igra življenja
33,99 € 30,60 €

Si pripravljen igrati igro življenja, kjer se vse tvoje fantazije lahko uresničijo, a te na poti čakajo tudi številne prepreke? Izbiraj med številnimi možnostmi in s spretnim načrtovanjem postani zmagovalec.

HASBRO namizna igra Monopoly Junior
24,90 € 21,50 €

Odlična otroška in družinska igra Monopoly Junior je primerna za 2–4 igralce, starejše od 5 let. Z njo boste svoje najmlajše naučili trgovanja in drugih poslovnih spretnosti na zabaven način.

Unikatoy zračna žoga, set
8,90 € 8,01 €

Odlična cena

V kompletu boš našel 1 baterijsko žogo ter dva pripomočka za potiskanje le-te. Žogo vključite s premikom gumba na on/off na pozicijo on, ki se nahaja na spodnji strani žoge – zasvetile bodo utripajoče barvne luči in naprava se bo začela premikati.