HASBRO družabna igra Blowfish Blowup-20%
24,99 € 19,90 €

Odprodaja

Komu se bo napihnila napihljiva riba? Ta razburljiva otroška igra povezuje zabavo in enostaven način igranja z noro in razburljivo nagrado! Potrudite se, da ne prestrašite te čudne napihljive ribe, ki je v svoje gnezdo nakopičila številne zaklade. Dajte roko v akvarij in poskusite ujeti enega izmed zakladov… vendar pazite! Nihče ne ve kdaj, a riba se lahko nepričakovano napihne in diskvalificira lovečega igralca iz igre. Zmaguje tisti igralec, kateremu se riba napihne kot zadnjemu. Otroci lahko tekmujejo. Lovijo zaklade in za vsak pridobljen zaklad zbirajo točke. Zmaga tisti, ki pridobi največ točk.

HASBRO Twister na slepo-28%
27,68 € 19,90 €

Odprodaja

Igrajte svojo najljubšo igro z zavezanimi očmi. Še vedno se premikate na mesta na preprogi v skladu z vrtljivim diskom, zdaj pa to počnete z zavezanimi očmi in v celoti igrate z dotikom in spominom. Ko odprete oči, se boste morda znašli v kakšnih res smešnih in neprijetnih položajih.

HASBRO Twister - Odprta embalaža-25%
22,99 € 17,10 €

Odprta embalaža

Kdo ne pozna priljubljene igre Twister? V tej novi različici so vam na voljo dodatne naloge za vse tekmovalce! Bistvo pa seveda ostaja isto, kdor najdlje ostane na nogah, zmaga! Artikel ima odprto embalažo in je bil lahko uporabljen.

Mattel Pictionary Air družabna igra - Odprta embalaža
37,45 € 33,05 €

Odprta embalaža

Pomerite se s Pictionary Air, smešno različico klasične igre risanja in ugibanja. Prenesite brezplačno aplikacijo Pictionary Air, usmerite kamero v aplikaciji na ilustratorja in ti se bodo skupaj s skico pojavili na zaslonu pametne naprave. Artikel ima odprto embalažo in je bil lahko uporabljen.

Spin Master Perplexus Začetnik - Odprta embalaža
19,15 € 18,19 €

Kot novo

Perpleks je 3-D labirint, zaprt v prozorno plastično kroglo. Z zvijanjem, manevriranjem, obračanjem žoge za 360 stopinj igralec poskuša dobiti majhno jekleno žogo skozi zapleten labirint, sestavljen iz ozkih plastičnih stez do cilja. Artikel ima poškodovano embalažo in ni bil uporabljen.