Simba Mašina hiša
24,99 € 19,70 €

Igralni set Velika medvedja hiša iz priljubljene otroške risanke Maša in medved. Komplet vsebuje figurico Maše ter veliko dodatkov za dom. Vrata in okna se lahko odpirajo. Če odprete zadnji del hiše, odkrijete dodatni igralni prostor.

Sago mini - igra sestavljanke iz pene-60%
23,26 € 9,30 €

Odlična cena

Komplet sestavljanke iz pene s plastičnimi dodatki, za še več zabave. Uganka je zasnova ceste in mesta. Priložen je tudi avto z igračami in Robin figurica z dodatki. Komplet je pakiran v kartonsko škatlo, ki se lahko uporablja za izdelavo avtomobila.

Sago mini - igralni set Raketa
15,53 € 6,60 €

Psiček Harvey leti v vesolje. Del tega zabavnega kompleta iger je zložljivi lopar in pasja figurica astronavta z dodatki. Poleg tega so lahko vse komponente zaklenjene v sami projektil za enostavno rokovanje.

Sago mini - igralni set Bistro-58%
17,47 € 7,20 €

Odlična cena

Jack skuha nekaj čudovitega za večerjo, Denis pa je resnično lačen. Ta komplet iger vključuje vse, kar bi pričakovali od klasične restavracije, vključno s sedežno mizo in džuboksom. Set vključuje dve figuri in dodatke. Restavracija je lahko tudi zaprta in se uporablja kot prenosna aktovka.

Sago mini - igralni set Airplane
15,53 € 6,20 €

Zabaven otroški komplet iz mini serije Sago, ki vas bo z vašimi najljubšimi liki popeljal na potovanje. Čaka vas pot polna dogodivščin. Kovček z dodatki odložite v prtljažnik, položite potnike, kapitan že poroča o odhodu.

Safari Ltd. Tuba - Stavbe sveta
12 € 11,10 €

Zadnji kos!

Spoznajte najbolj znane zgradbe sveta! Skupno deset lepo naslikanih figur, ki lahko odlično dopolnijo otroško igro.
Podrobno izdelane figure lahko uporabite tudi kot učni pripomoček. Podajte se na potovanje okrog sveta!

Sago mini - igra sestavljanke iz pene - Odprta embalaža-61%
23,26 € 8,84 €

Odprta embalaža

Komplet sestavljanke iz pene s plastičnimi dodatki, za še več zabave. Uganka je zasnova ceste in mesta. Priložen je tudi avto z igračami in Robin figurica z dodatki. Komplet je pakiran v kartonsko škatlo, ki se lahko uporablja za izdelavo avtomobila.

TM Toys set s šolskim avtobusom s šolo Pujsa Pepa
73,94 € 44,30 €

Zadnji kos!

Odpravite se v šolo skupaj s Pujsa Pepa. Komplet vključuje tudi šolski avtobus, šolsko stavbo in opremo – vse to bo obogatilo vsako novo zgodbo! Ustvarite nove zgodbe z njim po svoji domišljiji!

TM Toys Peppa Pig postavite gledališče
62,30 € 55 €

Zadnji kos!

Igralni set Peppa Pig Theatre razvija domišljijo in otrokom omogoča igranje gledaliških prizorov skupaj z junaki iz risanke Pujsa Pepa. Komplet vsebuje 6 različnih slik, ki služijo, kot prizorišče gledaliških rekvizitov. Možno je aktivirati zvočne učinke, kot tudi vstaviti tablični računalnik na prizorišče, kjer bo prikazovala prizore iz risanke.

TM Toys Peppa Pig Izlet v nakupovanje
29,16 € 17,20 €

Zadnji kos!

Nadaljujte z nakupovanjem v družbi Pujse Pepe in obiščite gospo Kralik. Komplet vsebuje škatlo in nakupovalno košarico, ki bo obogatila vsako novo zgodbo! Ustvarite nove zgodbe z njim po svoji domišljiji!

Simba Maša in medved, Velika medvedja hiša
46,85 € 39,50 €

Igralni set Velika medvedja hiša iz priljubljene otroške risanke Maša in medved. Komplet vsebuje figurico medveda in Maše ter veliko dodatkov. Vrata in okna se lahko odpirajo. Hišica je opremljena z zvočnimi efekti.

Simba Maša in Medved Zimski dom
25,36 € 21,50 €

Igralni set Zimski dom iz priljubljene otroške risanke Maša in medved. Komplet vsebuje medveda in Mašo v zimskem času in razkošne dodatke. Zimska hiša je zložljiva.

TM Toys Pujsa Pepa - drižinski avto + figurica
27,20 € 19,90 €

Odpravite se na čudovito potovanje s pujso Peppo in njenim čudovitim rdečim avtomobilčkom. V avtu je dovolj prostora tudi za Pepine prijatelje. Zabavajte se na poti!

TM Toys Peppa Pig - Obleka z maskami, komplet 5 figur
25,70 € 19,90 €

Set 5 figur v pustnih oblekah od znane serije Piglet Pig bo navdušil vsakega oboževalca. Liki imajo premikajoče roke in noge, vsak je oblečen v modno obleko in ne pokvari nobene zabave.

Lamps vojaški komplet – tank na baterije
11,30 € 9,60 €

S tem plastičnim vojaškim kompletom se bodo otroci počutili kot pravi vojaki. Komplet vsebuje figuro vojaka, terenski avto in tank, ki se pelje in oddaja zvoke.

Lamps vojaški komplet s čolnom
11,30 € 9,50 €

S tem plastičnim vojaškim kompletom se bodo otroci počutili kot pravi vojaki. Vojaški komplet vsebuje velik čoln, motor in 2 vojaka. Ta komplet so sanje vsakega dečka.

Lamps vojaški komplet helikopter
11,30 € 9,40 €

S tem plastičnim vojaškim kompletom se bodo otroci počutili kot pravi vojaki. Vojaški komplet vsebuje helikopter, vojaške snežne sani in 2 vojaka. Ta čudovit vojaški helikopter so sanje vsakega dečka.

Woody Lutkovno gledališče
117 € 93,90 €

Oblikovano leseno lutkovno gledališče, zasnovano s strani češkega oblikovalca. Češki umetnik je tudi avtor ilustracij. Gledališče vsebuje veliko dodatkov. Vsi liki o obojestranski, nekateri liki pa imajo na drugi strani tudi drugačen lik. Gledališče ima mehansko žametno zaveso. Po predstavi je mogoče celotno gledališče preprosto razviti in shraniti v leseno škatlo z ročajem iz vrvi v obliki aktovke.

Viga leseno magnetno gledališče
19,50 € 16,20 €

Leseno magnetno gledališče vsebuje 2 lesena podstavka, kamor se pritrdijo gledališke kulise. Možne so 4 različice. Podlaga je izdelana iz trdnega kartona. Zavesa in 4 kosi dodatnih ploščic za ozadje glede na zgodbo.

TM Toys Peppa Pig lesena hiša, vključno z opremo
179,10 € 165,60 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Oživite svet Pujse Pepe s to prečudovito leseno hiško. Ta je visoka celih 91 cm in vam ponuja vsestranski prostor za celo Pepino družino. Opremljena je z 8 različnimi sobami in veliko pohištva. Poleg tega ima ta hiša zvočne in svetlobne učinke, ki bodo očarali vsakega oboževalca te risanke.

Unikatoy Force 9 vojaški set (25376)
14,90 € 10,60 €

Unikatoy Force 9 vojaški set vsebuje 2 vojaka, džip s prostim tekom koles ter vojaški skuter. Igrača je primerna za fante od 3. leta starosti.

Lamps vojaški komplet
11,30 € 9,60 €

S tem plastičnim vojaškim kompletom se bodo otroci počutili kot pravi vojaki. Komplet vsebuje šotor, džip, motor in vojake. Ta vojaški komplet so sanje vsakega dečka.