Smoby Mojster Miha, orodja v kovčku-61%
13,92 € 5,40 €

Odlična cena

Komplet orodja prihaja v praktičnem kovčku. S tem kompletom se bo tdui vaš otrok počutil, kot pravi Mojster Miha. Set vključuje žago, ključ, izvijač, ploščo z luknjami in vijaki. Vse je shranjeno v kompaktni kovček z licenco Mojstra Mihe.

Klein velik zdravniški kovček, prozoren
25,07 € 20,80 €

Zadnji kos!

Ta komplet omogoča malim študentom medicine, da se seznanijo z osnovnimi zdravniškimi pripomočki. Igranje zdravnikov je odličen način, da se vaš otrok nauči pomagati drugim. Zdravniški pripomočki so replike pravih.

Faro voziček z orodjem Smrkci
28,99 € 17 €

Zadnji kos!

Praktičen voziček z orodjem je zasnovan v motivu priljubljenih risanih junakov Smrkci. Opremljen je s praktičnim ročajem, kolesi in pokrovom. Set vsebuje orodje, ki je nujno potrebno za vsa hišna popravila.

Bayer Design zdravniški kovček
35 € 24,20 €

Zdravniško komplet je idealen za otroke, ki skrbijo za svoje plišaste igrače ali lutke. S pomočjo barvnih zdravniških pripomočkov, kot je termometer, kladivo in stetoskop, ki omogoča, da otroci poslušajo zvoke srca, lahko fantje in dekleta pri igranju postavijo svojo prvo diagnozo.

Hape Aktovka znanstvenika
42,68 € 32,30 €

Uporabna aktovka za prave znanstvenike! Privlačen barvni dizajn. Vsak mali mojster ali znanstvenik bo navdušen. Igrača pripomore k primernemu razvoju motoričnih sposobnosti ter ob tem spodbuja spretnost in koordinacijo rok in oči.