Royal Canin Labrador Adult pasji briketi za labradorce, za odrasle pse, 12 kg
51,42 € 48,99 €

Zadnji kos!

Briketi za labradorce so posebej oblikovani za to pasmo in se jejo zlahka. Omega-3 maščobne kisline EPA in DHA ter olje boražine podpirajo funkcijo kožne pregrade Royal Canin Labrador Adult 12 kg je hrana za odrasle pse, ki poskrbi za njihovo splošno zdravje in zdravje oči.

Royal Canin briketi za pse Yorkshire Adult 7,5, kg
54,20 € 38,99 €

Briketi za pse pasme yorkshire so zasnovani oblikovani za to pasmo in jih je enostavno jesti. Vsebujejo omega-3 maščobne kisline in olje boražine za pospeševanje zdravega in lepega krzna. Royal Canin Yorkshire Adult (7,5 kg) je hrana za odrasle pse, ki zmanjšuje nastanek zobnega kamna.

Eukanuba hrana za odrasle pse, 12 kg-28%
55,77 € 39,90 €

Odlična cena

Popolna in uravnotežena hrana namenjena za skupno podporo, vzdrževanje optimalne teže in spodbujanju zdrave prebave.

Royal Canin briketi za pse Yorkshire Adult, 1,5 kg
10,99 €

Zadnji kos!

Briketi za pse pasme yorkshire so zasnovani oblikovani za to pasmo in jih je enostavno jesti. Vsebujejo omega-3 maščobne kisline in olje boražine za pospeševanje zdravega in lepega krzna. Royal Canin Yorkshire Puppy 1,5 kg je hrana za mladičke, ki zmanjšuje nastanek zobnega kamna.

Royal Canin Golden Retriever Adult hrana za zlate prinašalce, 12 kg
69,90 € 48,99 €

Briketi za zlate prenašalce so posebej zasnovani za to pasmo in so enostavno prebavljivi. Zagotavljajo lep, dolg in debel plašč zahvaljujoč olju boražine in maščobnim kislinam. Royal Canin Golden Retriever Adult 12 kg je krma za odrasle pse, ki skrbi za zdravo srce.

Royal Canin German Shepherd Adult hrana za nemške ovčarje, 11 kg
51,42 € 47,99 €

Zadnji kos!

Briketi za nemške ovčarje so posebej zasnovani za to pasmo in so enostavno prebavljivi. Ohranjajo ravnovesje črevesne mikroflore in zdravo prebavo zahvaljujoč vlakninam in psiliju. Royal Canin German Shepherd Adult 11 kg je hrana za odrasle pse, katera krepi obrambo.

Royal Canin Golden Retriever Puppy hrana za zlate prinašalce, 12 kg
65 € 54,99 €

Briketi za zlate prenašalce so posebej zasnovani za to pasmo in so enostavno prebavljivi. Zagotavljajo lep, dolg in debel plašč zahvaljujoč olju boražine in maščobnim kislinam. Royal Canin Golden Retriever Puppy 12 kg je hrana za mladičke, ki krepi naravne obrambe.

Royal Canin Poodle Adult pasji briketi za pudlje, za odrasle pse, 7,5 kg
43,79 € 37,99 €

Briketi za pudlje so posebej oblikovani za to pasmo in se jejo zlahka. Vsebujejo omega-3 maščobne kisline in olje boražine za spodbujanje zdrave in lepe dlake. Royal Canin Poodle Adult pasji briketi za pudlje, 7,5 kg je hrana za odrasle pse, katerim zmanjšujejo nastanek zobnega kamna.

Royal Canin hrana za Bokserje, 12 kg
51,42 € 47,99 €

Royal Canin Breed Boxer Adult pasja hrana, posebej za bokserje nad 15 mesecev starosti, za mišično maso in zaščito sklepov, optimalno sprejemanje hranil in prebavljanje

Royal Canin Chihuahua Adult pasji briketi za čivave, za odrasle pse, 3 kg
20,28 €

Zadnji kos!

Briketi za čivave so posebej oblikovani za to pasmo in se jejo zlahka. Vsebuje kalcijeve delce, ki pomagajo zmanjševati nastanek zobnega kamna. Royal Canin Chihuahua Adult 3 kg je hrana za odrasle pse, ki jim pomaga zmanjševati neprijeten vonj in količino blata.

Royal Canin briketi za pse Shih Tzu Adult 1,5 kg
11,09 €

Zadnji kos!

Briketi so posebej zasnovani za Shih-tzu pasme psov ter so narejeni tako, da se jih preprosto konzumira. Vsebujejo omega-3 maščobne kisline in olje boražine za pospeševanje zdravega in lepega krzna. Royal Canin Shih Tzu Adult (1,5 kg) je hrana za odrasle pse, ki zmanjšuje nastanek zobnega kamna.

Royal Canin Poodle Adult pasji briketi za pudlje, za odrasle pse, 1,5 kg
9,52 €

Zadnji kos!

Briketi za pudlje so posebej oblikovani za to pasmo in se jejo zlahka. Vsebujejo omega-3 maščobne kisline in olje boražine za spodbujanje zdrave in lepe dlake. Royal Canin Poodle Adult pasji briketi za pudlje, 1,5 kg je hrana za odrasle pse, katerim zmanjšujejo nastanek zobnega kamna.

Royal Canin briketi za pse Westie Adult, 3 kg
22,25 € 17,87 €

Briketi za pse pasme yorkshire so zasnovani za to pasmo ter jih je enostavno jesti. Vsebujejo omega-3 maščobne kisline in olje boražine za pospeševanje zdravega in lepega kožuščka. Royal Canin Westie Adult (3 kg) je hrana za mladičke, ki zmanjšuje nastanek zobnega kamna.

Royal Canin briketi za pse Yorkshire Puppy, 1,5 kg
12,28 € 11,99 €

Briketi za pse pasme yorkshire so zasnovani oblikovani za to pasmo in jih je enostavno jesti. Vsebujejo omega-3 maščobne kisline in olje boražine za pospeševanje zdravega in lepega krzna. Royal Canin Yorkshire Puppy (1,5 kg) je hrana za mladičke, ki zmanjšuje nastanek zobnega kamna.

Royal Canin briketi za pse Yorkshire Puppy, 7,5 kg
53,16 € 43,99 €

Briketi za pse pasme yorkshire so zasnovani oblikovani za to pasmo in jih je enostavno jesti. Vsebujejo omega-3 maščobne kisline in olje boražine za pospeševanje zdravega in lepega krzna. Royal Canin Yorkshire Puppy (7,5 kg) je hrana za mladičke, ki zmanjšuje nastanek zobnega kamna.

Eukanuba hrana za Jack Russell terierje, 2 kg-34%
13,51 € 8,90 €

Odlična cena

Eukanuba Breed Jack Russell Terrier pasja hrana za prehranske potrebe odraslih Jack Russell terierjev, za zdrave sklepe in moče mišice, z Vital Health-recepturo ter prebiotiki/FOS

Eukanuba hrana za Yorkshirske terierje, 2 kg-34%
13,51 € 8,90 €

Odlična cena

Eukanuba Breed Yorkshire Terrier pasja hrana, za prehranske potrebe odraslih Yorkshire terierjev, za zdravo kožo in sijočo dlako, z Vital Health-recepturo ter prebiotiki/FOS

Royal Canin Labrador Puppy pasji briketi za labradorce, za mladiče, 12 kg
65,24 € 52,99 €

Briketi za labradorce so posebej oblikovani za to pasmo in se jejo zlahka. Vsebujejo kalcij in fosfor za podporo zdravega razvoja kosti. Royal Canin Labrador Puppy pasji briketi za labradorce, 12 kg je hrana za mladiče in skrbi za njihovo splošno zdravje in zdravje oči.

Royal Canin Cocker pasji briketi za kokeršpanjele, 3 kg
18,28 € 15,99 €

Briketi za kokeršpanjele so posebej oblikovani za to pasmo in se jejo zlahka. Omega-3 maščobne kisline EPA in DHA ter olje boražine za čudovito dlako. Royal Canin Cocker pasji briketi za kokeršpanjele, 3 kg skrbijo za ohranjanje optimalne teže.

Royal Canin French Bulldog Puppy hrana za francoske buldoge, 3 kg
23,19 €

Briketi za francoske buldoge so posebej zasnovani za to pasmo in so enostavno prebavljivi. Ohranjajo ravnovesje črevesne mikroflore, zdrav prebavni trak in zmanjšajo napihnjenost. Royal Canin French Bulldog Puppy 3 kg je hrana za mladičke, ki jim pomaga pridobiti mišično maso.

Royal Canin briketi za pse Shih Tzu Puppy, 1,5 kg
14,99 €

Briketi za pasme psov Shih-tzu so posebej oblikovane za to pasmo in jih je enostavno grizti. Vsebujejo omega-3 maščobne kisline in olje boražine za pospeševanje zdravega in lepega kožuščka. Royal Canin Shih Tzu Puppy (1,5 kg) je hrana za mladičke, ki zmanjšuje volumen in vonj blata.

Royal Canin Chihuahua Adult hrana za čivave, 1,5 kg
15,51 € 13,99 €

Briketi za čivave so posebej zasnovani za to pasmo in so enostavno prebavljivi. Vsebujejo kalcijeve kelatorje, ki zmanjšujejo nastanek žolčnega kamna. Royal Canin Chihuahua Adult 1,5 kg je hrana za odrasle pse, ki pomaga zmanjšati vonj in količino blata.

Royal Canin French Bulldog Adult hrana za francoske buldoge, 3 kg
20,13 € 17,89 €

Briketi za francoske buldoge so posebej zasnovani za to pasmo in so enostavno prebavljivi. Ohranjajo ravnovesje črevesne mikroflore, zdrav prebavni trak in zmanjšajo napihnjenost. Royal Canin French Bulldog Adult 3 kg je hrana za odrasle pse, katera krepi obrambo.

Royal Canin briketi za pse Maxi Light Weight Care, 3 kg
53,20 € 17,72 €

Briketi so posebej zasnovani za velike pasme in jih je enostavno jesti. Vsebujejo nizko vrednost maščob, zato zagotovljajo optimalna teža. Royal Canin Maxi Light Weight Care (3 kg) je hrana za odrasle pse, ki skrbi za lepo dlako in zdravo kožo.

Royal Canin briketi za pse Westie Adult, 1,5 kg
9,65 €

Briketi za pse pasme yorkshire so zasnovani za to pasmo ter jih je enostavno jesti. Vsebujejo omega-3 maščobne kisline in olje boražine za pospeševanje zdravega in lepega krzna. Royal Canin Westie Adult (1,5 kg) je hrana za mladičke, ki zmanjšuje nastanek zobnega kamna.

Royal Canin Bulldog Puppy pasji briketi za buldoge, za mladiče, 3 kg
17,87 €

Briketi za buldoge so posebej oblikovani za to pasmo in se jejo zlahka. Zahvaljujoč probiotikom, prebavljivim beljakovinam in vlakninam skrbijo za uravnoteženo črevesno floro. Royal Canin Bulldog Puppy pasji briketi za buldoge, 3 kg je hrana za mladiče.

Royal Canin Cocker Puppy pasji briketi, 3 kg
19,92 €

Briketi za koker španjele so posebej oblikovani za to pasmo in se jejo zlahka. Skrbijo za uravnoteženo črevesno mikrofloro, zahvaljujoč prebiotikom, prebavljivim beljakovinam in vlakninam. Royal Canin Cocker Puppy 3 kg je hrana za mladičke.

Royal Canin German Shepherd Adult hrana za nemške ovčarje, 3 kg
16,09 €

Briketi za nemške ovčarje so posebej zasnovani za to pasmo in so enostavno prebavljivi. Ohranjajo ravnovesje črevesne mikroflore in zdravo prebavo zahvaljujoč vlakninam in psiliju. Royal Canin German Shepherd Adult 3 kg je hrana za odrasle pse, katera krepi obrambo.

Royal Canin Golden Retriever Adult hrana za zlate prinašalce, 3 kg
16,09 €

Briketi za zlate prenašalce so posebej zasnovani za to pasmo in so enostavno prebavljivi. Zagotavljajo lep, dolg in debel plašč zahvaljujoč olju boražine in maščobnim kislinam. Royal Canin Golden Retriever Adult 3 kg je krma za odrasle pse, ki skrbi za zdravo srce.

Royal Canin Medium Light Weight Care briketi za pse, 3 kg
18 € 17,72 €

Briketi so posebej oblikovani za pasme srednje velikosti in se jejo zlahka. Vsebujejo nizko vrednost maščob, zato zagotavljajo optimalno težo. Royal Canin Medium Light Weight Care 3 kg je hrana za odrasle pse, ki skrbi za lepo dlako in zdravo kožo.

Royal Canin Medium Light Weight Care briketi za pse, 9 kg
48,20 € 47,68 €

Briketi so posebej oblikovani za pasme srednje velikosti in se jejo zlahka. Vsebujejo nizko vrednost maščob, zato zagotavljajo optimalno težo. Royal Canin Medium Light Weight Care 9 kg je hrana za odrasle pse, ki skrbi za lepo dlako in zdravo kožo.

Eukanuba hrana za Bokserje, 12 kg-22%
47,33 € 36,90 €

Odlična cena

Eukanuba Breed Boxer pasja hrana je posebej razvita za odrasle bokserje. Vsebuje tavrin in L-karnitin za zdravo srce, z Vital Health-recepturo ter prebiotiki/FOS

Briketi za pse glede na pasmo

V kategoriji briketi za pse glede na pasmo boste našli brikete, namenjene psom konkretnih pasem. Izbirate lahko tudi med briketi za pasje mladičke, briketi za odrasle pse in briketi za starejše pse.

V ponudbi imamo prav tako brikete glede na vrsto pasje hrane, na primer brikete za bolj obremenjene pse ali brikete za pse s prekomerno težo.

Pasja hrana je na voljo tudi kot mokra hrana, denimo v obliki konzerv za pse.