Fitmin Dog Purity GF Senior & Light Lamb, jagnjetina, 12 kg
75,99 €

Zadnji kos!

Popolna hrana z zmanjšano vsebnostjo energije, primerna za starejše pse in prekomerno telesno težke pse. 67% beljakovin je živalskega izvora. Sveža jagnjetina s šipkovo omako, shiitake gobami na bučnih rezinah in kroglice iz črnega ribeza.

Royal Canin Maxi Light Weight Care, 10 kg
67,70 € 46,67 €

Zadnji kos!

Briketi so posebej zasnovani za velike pasme in so enostavno prebavljivi. Vsebujejo topne in netopne vlaknine za zdrav črevesni prehod. Royal Canin Maxi Light Weight Care 10 kg je hrana za odrasle, ki ohranja optimalno težo.

Fitmin pasja hrana Dog Purity GF Senior & Light Lamb, jagnjetina, 2 kg
15,29 €

Zadnji kos!

Popolna hrana z zmanjšano vsebnostjo energije, primerna za starejše pse in prekomerno telesno težke pse. 67% beljakovin je živalskega izvora. Sveža jagnjetina s šipkovo omako, shiitake gobami na bučnih rezinah in kroglice iz črnega ribeza.

Royal Canin Mini Light Weight Care pasji briketi za majhne pasme, 8 kg
39,81 €

Briketi so posebej oblikovani za majhne pasme in se jejo zlahka. Vsebujejo majhne količine maščov za zagotavljanje optimalne teže. Royal Canin Mini Light Weight Care pasji briketi, 8 kg je hrana za odrasle pse, ki poskrbi za lepo dlako in zdravo kožo.

TRAINER Natural Weight Care Adult M/M briketi za pse, perutnina, 12 kg
61,10 € 46,82 €

Briketi so primerni za pse srednjih pasem, ki so bolj dovzetni za povečanje telesne teže in kasnejšo prekomerno težo. Narejeni so iz kakovostne in dietne perutnine. Trainer Natural Weight Care Adult M/M briketi za pse, perutnina, 12 kg je vrhunske kakovosti.

Royal Canin Mini Light Weight Care pasji briketi za majhne pasme, 3 kg
19,25 €

Briketi so posebej oblikovani za majhne pasme in se jejo zlahka. Vsebujejo majhne količine maščov za zagotavljanje optimalne teže. Royal Canin Mini Light Weight Care pasji briketi, 3 kg je hrana za odrasle pse, ki poskrbi za lepo dlako in zdravo kožo.

Nutram Ideal Weight Control dietna hrana za odrasle pse, 11,4 kg
60,57 €

Novo

Kanadska hrana za odrasle pse, ki s nagnjeni k prekomerni teži. Zaradi svoje sestave ta mešanica spodbuja hujšanje in ne obremenjuje prebave živali. Nutram Ideal Weight Control hrana za odrasle pse, 11,4 kg je 100 % naravna brez uporabe kemikalij. Narejeno po receptu, ki temelji na celostnem pristopu. Kombinacija piščančjega mesa, ovsenih kosmičev, riža, granatnega jabolka in drugih sestavin.

Nutram Ideal Weight Control dietna hrana za odrasle pse, 2 kg
15,86 €

Novo

Kanadska hrana za odrasle pse, ki s nagnjeni k prekomerni teži. Zaradi svoje sestave ta mešanica spodbuja hujšanje in ne obremenjuje prebave živali. Nutram Ideal Weight Control hrana za odrasle pse, 2 kg je 100 % naravna brez uporabe kemikalij. Narejeno po receptu, ki temelji na celostnem pristopu. Kombinacija piščančjega mesa, ovsenih kosmičev, riža, granatnega jabolka in drugih sestavin.

Essential foods Contour, suha hrana za pse, 3 kg
21,60 €

Essential Foods Contour je hrana za odrasle pse s povišano telesno težo, z nagnjenostjo k debelosti in za kastrirane ter sterilizirane pse. Odlikuje jo sestava brez žit, z visoko kakovostnimi sestavinami. Količina 3 kg.

Briketi za pse s prekomerno težo

Briketi za pse s prekomerno težo sodijo med suho pasjo hrano z nižjo vsebnostjo maščob. Podobno sestavo zasledimo tudi pri briketih za sterilizirane pse. Prav tako lahko izbirate med pestro ponudbo briketov za starejše pse ali briketov za pasje mladiče.

Na voljo je tudi mokra pasja hrana, na primer v obliki vrečk za pse ali konzerv za pse.