Brit salama za pse Sausage, piščanec, 12 x 800 g
18,99 € 1,58 €/kos

Zadnji kos!

Okusna pasja klobasa s piščancem. Salama ima bogato vsebino živalskih beljakovin, ki spodbujajo prebavo in prispevajo k boljši prebavi vašega psa.

RINTI mokra hrana za mlade pse, govedina, 6 x 400 g
10,75 € 10,57 € 1,76 €/kos

Popolna mokra hrana Rinti, v obliki pločevinke, z okusom slastne govedine, je namenjena pasjim mladičem vseh pasem. V paketu je 6 pločevink po 400 gramov.

RINTI mokra hrana za pse, teletina, 6 x 400 g
10,75 € 10,53 € 1,76 €/kos

Zadnji kos!

Popolna mokra hrana za pse Rinti, z okusom slastne teletine, je v obliki pločevinke. V paketu je 6 pločevink po 400 gramov.

RINTI mokra hrana za pse, piščanec, 6 x 400 g
10,66 € 1,78 €/kos

Zadnji kos!

Popolna mokra hrana za odrasle pse Rinti, z okusom slastnega piščanca, je v obliki pločevinke. V paketu je 6 pločevink po 400 gramov.

RINTI mokra hrana za pse, divjačina, 3 x 800 g
9,96 € 8,91 € 2,97 €/kos

Popolna mokra hrana Rinti, v obliki pločevinke, z okusom divjačine, je namenjena za odrasle pse. V paketu so 3 pločevinke po 800 gramov.

Taste of the Wild Sierra konzerva, 390 g
1,90 €

Zadnji kos!

Pasja hrana za pse Sierra Mountain je odličen dodatek in poživitev suhe hrane Taste of the Wild. Kombinacija jagnjetine in jagnječjega juha je primerna za občutljivo prebavo psov.

Fitmin Dog tin lamb pasja hrana iz konzerve, jagnjetina, 400 g
1,79 €

Konzerva s svežo jagnjetino je primerna za aktivne odrasle pse. Vsebuje velike količine hranil, vitaminov in mineralov. Toda v njej ne boste našli glutena, soje ali barvil. Fitmin Dog tin beef (400 g) je mokra hrana za odrasle pse ter spada v skupino superpremium hipoalergene pasje hrane.

Fitmin Dog tin beef pasja hrana iz konzerve, goveje meso, 400 g
1,79 €

Konzerva s svežim govejim mesom je primerna za aktivne odrasle pse. Vsebuje velike količine hranil, vitaminov in mineralov. V konzervi ne boste našli sladkorja, glutena, soje ali dodatnih arom. Fitmin Dog tin beef (400 g) je mokra hrana za odrasle pse ter spada v skupino superpremium hipoalergene pasje hrane.

Starvita konzervirana hrana za pse, mleta divjačina, 1200 g
5,80 € 2,30 €

Konzervirani monoprotein vsebuje 100-odstotno meso divjačine. Vsebuje vitamine skupine B in minerale, kot so železo, fosfor, natrij in kalij za boljše ravnovesje tekočin v telesu in podpira živčno aktivnost. Brez arom, konzervansov, barvil in zrn. Starvita konzervirana divjačina (1200 g) je primerna za odrasle pse vseh velikosti in pasem.

Konzerve za pse

V spletni trgovini mimovrste.com lahko izbirate med pestro ponudbo konzerv za pse najrazličnejših okusov. Če želite kupiti mokro hrano v manjših pakiranjih, potem preglejte ponudbo vrečk za pse.

Če pa iščete osnovni vir hranilnih in koristnih snovi za vašega psa, potem se osredotočite na brikete za pse. Te lahko izbirate glede na starost, velikost ali pasmo vašega psa. V ponudbi imamo brikete za pasje mladiče, brikete za odrasle pse in brikete za starejše pse, prav tako ponujamo tudi brikete za manjše pasme, brikete za srednje pasme in brikete za večje pasme.