Najdeno: 26

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

Bosch hrana za aktivne odrasle pse Active, 15 kg (nova receptura)
30,57 €

26,70 €

Odlična cena

Idealna hrana za odrasle in aktivne pse, ki vsebuje minimalno 25 % svežega perutninskega mesa in je brez pšenice. Imunski kompleks ß-glukan in manan skrbi za krepitev imunskega sistema in lajšanje stresa.


Bosch hrana za pse Energy Extra, 15 kg (nova receptura)
46,28 €

39,90 €

Odlična cena

Idealna hrana za pse, ki so izpostavljeni visokim obremenitvam, imajo prenizko težo ali prebavne težave. Visok koncentrat energije, živalskih beljakovin in esencialnih maščobnih kislin poskrbijo za večjo zmogljivost psa.


Brit hrana za pse Premium by Nature Sport, 15 kg
27,40 €

Brit Premium by Nature Sport je uravnotežena hrana s piščancem, namenjena odraslim psom vseh velikosti, ki imajo visoko porabo energije. Pakiranje 15 kg.


Eukanuba hrana za odrasle pse Jogging & Agility, 15 kg
69,80 €

44,10 €

Eukanuba Adult Jogging & Agility pasja hrana je primerna za pse, ki so s svojimi lastniki aktivni v dejavnostih na prostem, povišana vsebnost beljakovin in maščob za zdrave sklepe in močne mišice.


Magnusson hrana za pse Meat&Biscuit Work, 14kg
55,41 €

51,10 €

Zadnji kos!

Popolna in kompletna hrana za pse narejena iz sveže dišečega in lepo kuhanega govejega mesa, zagotavlja odličen okus. Povečana vsebnost maščob zagotavlja dovolj energije med večjim telesnim naporom.


Prins hrana za pse ProCare Super Active, 20 kg
57,95 €

Zadnji kos!

Prins ProCare Super Active je popolna hrana za dejavne pse, priporočljiva pa je tudi za prehrano brejih in doječih psic ter rastočih, razvijajočih se psov. Pakiranje 20 kg.


Prins hrana za pse ProCare Super Active, 3 kg
13,95 €
13,70 €

Odprodaja

Prins ProCare Super Active je popolna hrana za dejavne pse, priporočljiva pa je tudi za prehrano brejih in doječih psic ter rastočih, razvijajočih se psov. Pakiranje 3 kg.


Magnusson hrana za pse Meat&Biscuit Work, 14kg - Odprta embalaža
55,41 €

48,55 €

Odprta embalaža

Popolna in kompletna hrana za pse narejena iz sveže dišečega in lepo kuhanega govejega mesa, zagotavlja odličen okus. Povečana vsebnost maščob zagotavlja dovolj energije med večjim telesnim naporom.


Brit hrana za pse Care Endurance 3kg-35%
15,26 €

9,90 €

Odlična cena

Popolna in uravnotežena suha hrana z okusom race in dodanim rižem je namenjena posebej za aktivne odrasle pse vseh pasem.


Hill's hrana za pse Performance, 12 kg
45,34 €

42,90 €

Odlična cena

Hill's Canine Performance hrana za odrasle pse (1–6 let) s povečano potrebo po energiji, kot so delovni, lovski in vlečni psi, ter za izbirčne, živčne ali obremenjene pse


Nutram hrana za odrasle pse Sound Adult, 13,6 kg
53,58 €
51,20 €

Popolna kanadska hrana najvišje kakovosti je narejena, da izpolnjuje vse potrebe odraslega psa z normalno ali povečano aktivnostjo. Odlikujejo jo lahko prebavljive sestavine.


Brit hrana za pse Premium by Nature Sport, 3 kg
8,10 €

Brit Premium by Nature Sport je uravnotežena hrana s piščancem, namenjena odraslim psom vseh velikosti, ki imajo visoko porabo energije. Pakiranje 3 kg.