Magnusson hrana za pse Meat&Biscuit Work, 14kg
55,41 € 49,90 €

Zadnji kos!

Popolna in kompletna hrana za pse narejena iz sveže dišečega in lepo kuhanega govejega mesa, zagotavlja odličen okus. Povečana vsebnost maščob zagotavlja dovolj energije med večjim telesnim naporom.

Essential foods hrana za odrasle pse Stamina, 12,5 kg
62 € 55,57 €

Zadnji kos!

EssentialFood Stamina je visoko energijska hrana za odrasle pse s posebej zahtevnimi življenjskimi razmerami ali napornim življenjskim slogom. Odlikuje jo sestava brez žit, z visoko kakovostnimi sestavinami. Količina 12,5 kg.

Bosch hrana za pse Energy Extra, 15 kg (nova receptura)
46,28 € 40,99 €

Idealna hrana za pse, ki so izpostavljeni visokim obremenitvam, imajo prenizko težo ali prebavne težave. Visok koncentrat energije, živalskih beljakovin in esencialnih maščobnih kislin poskrbijo za večjo zmogljivost psa.

Nutrican Performance hrana za odrasle pse, 15 kg +2 kg
30,07 €

Zadnji kos!

Kompletna hrana vsebuje kondoprotektive in omega-3 maščobne kisline za zagotovitev pravilnega trdnosti hrustanca. Vsebuje tudi vitamine in hladno stiskano sledovo olje. Nutrican Performance, 15 kg +2 kg je primerna za odrasle pse vseh pasem z veliko obremenitvijo.

Nutram hrana za odrasle pse Sound Adult, 13,6 kg
53,58 € 52,54 €

Popolna kanadska hrana najvišje kakovosti je narejena, da izpolnjuje vse potrebe odraslega psa z normalno ali povečano aktivnostjo. Odlikujejo jo lahko prebavljive sestavine.

Amity hrana za pse Premium dog HIGH PERFORMANCE 15 kg
43,94 €

Premium hrana blagovne znamke Amity, je primerna za pse s intenzivnimi fizičnimi stresi (delovni, lovski pes itd.). Podpira presnovo in zahvaljujoč visoki vsebnosti energije, ves čas ohranja vašega psa v formi. Poleg tega vitamin D krepi imunski sistem.

Amity hrana za pse Premium dog ACTIVITY, 15 kg
31,70 €

Premium hrana za odrasle pse, ki so obremenjeni, blagovne znamke Amity, izpolnjuje energetske zahteve za zahtevne pse. Hrana vsebuje živalske beljakovine, ki prispevajo k pravilni rasti mišične mase. Podpira vzdržljivost in odpornost pri športnih aktivnostih.

Prins hrana za pse ProCare Super Active, 20 kg
58,95 €

Prins ProCare Super Active je popolna hrana za dejavne pse, priporočljiva pa je tudi za prehrano brejih in doječih psic ter rastočih, razvijajočih se psov. Pakiranje 20 kg.

Prins hrana za pse ProCare Super Active, 3 kg
14,50 €

Prins ProCare Super Active je popolna hrana za dejavne pse, priporočljiva pa je tudi za prehrano brejih in doječih psic ter rastočih, razvijajočih se psov. Pakiranje 3 kg.

Brit hrana za pse Care Endurance 3kg
15,26 € 9,99 €

Popolna in uravnotežena suha hrana z okusom race in dodanim rižem je namenjena posebej za aktivne odrasle pse vseh pasem.

Brit hrana za pse Care Endurance, 12kg
52,50 € 38,99 €

Popolna in uravnotežena suha hrana z okusom race in dodanim rižem je namenjena posebej za aktivne odrasle pse vseh pasem.

Briketi za bolj obremenjene pse

V kategoriji pasjih briketov glede na vrsto hrane so poleg briketov za bolj obremenjene pse, primernih za zelo aktivne pse, na voljo tudi briketi za breje psice, briketi za pse s prekomerno težo in briketi za sterilizirane pse ter veliko več.

Če vaš pes trpi z zdravstvenimi težavami, potem preglejte ponudbo pasje hrane v kategoriji pasje veterinarske diete.