Eukanuba hrana za pse z občutljivo kožo Daily Care Sensitive,12 kg-22%
47,32 € 36,90 €

Odlična cena

ODREZANE CENE – 5 % popusta na izbrano hrano za živali znamke Eukanuba s promo kodo MDL7SI44 (velja od 13.7. do 19.7.2020 oz. do odprodaje zalog)!

Eukanuba Daily Care Sensitive Skin je popolna prehrana za pse z občutljivo kožo. Obogatena z naravnimi ribjimi olji za zdravo kožo in sijočo dlako, z Vital Health-recepturo in prebiotiki/FOS

Royal Canin Medium Dermacomfort pasji briketi za srednje pasme, 10 kg
46,91 € 44,99 €

Zadnji kos!

Briketi so posebej oblikovani za pasme srednje velikosti in se jejo zlahka. Vsebujejo omega-3 maščobne kisline, ki imajo protivnetne učinke. Royal Canin Medium Dermacomfort, 10 kg je hrana za odrasle pse z nizko vsebnostjo alergenov.

Royal Canin Mini Dermacomfort pasji briketi, 3 kg
19,30 € 18,88 €

Briketi so posebej oblikovani za majhne pasme in se jejo zlahka. Vsebujejo omega-3 maščobne kisline, ki imajo protivnetne učinke. Royal Canin Mini Dermacomfort 3 kg je hrana za odrasle pse z nizko vsebnostjo alergenov.

Royal Canin Maxi Dermacomfort pasji briketi, 10 kg
53,20 € 52,60 €

Briketi so posebej zasnovani za velike pasme in jih je enostavno jesti. Vsebujejo omega-3 maščobne kisline, ki imajo protivnetne učinke. Royal Canin Maxi Dermacomfort, 10 kg je hrana za odrasle pse z nizko vsebnostjo alergenov.

Royal Canin Mini Dermacomfort pasji briketi, 8 kg
44,90 € 44,16 €

Briketi so posebej oblikovani za majhne pasme in se jejo zlahka. Vsebujejo omega-3 maščobne kisline, ki imajo protivnetne učinke. Royal Canin Mini Dermacomfort 8 kg je hrana za odrasle pse z nizko vsebnostjo alergenov.

Briketi za pse z občutljivo kožo

Briketi za pse z občutljivo kožo sodijo v kategorijo pasjih briketov glede na vrsto hrane. V tej kategoriji boste našli tudi brikete za breje psice, brikete za sterilizirane pse in brikete za bolj obremenjene pse.

Če potrebujete brikete za pasje mladiče, lahko izbirate med bogato ponudbo premium in super premium briketov. Kot dodatek k prehrani lahko uporabite na primer tudi konzerve za pse.