Royal Canin hrana za mlade pse srednjih pasem, 4 kg-30%
25,90 € 17,99 €

Zadnji kos!

Royal Canin Medium Junior suha hrana za mladiče in mlade pse srednje velikih pasem (11 – 25 kg) nad 2 meseca starosti, za harmonično rast, močan imunski sistem in zdrave sklepe.

Royal Canin Maxi Starter Mother & Babydog, 15 kg
62,85 €

Briketi za mladiče so posebej oblikovani za velike pasme in jih je enostavno jesti. Primerni so za noseče in doječe psice. Lahko jih rehidriramo, da tvorijo kašo, ki olajša prehod na trdo hrano. Royal Canin Maxi Starter Mother & Babydog, 15 kg so enostavni za prebavljanje.

Fitmin pasja hrana dog Purity GF Puppy Fish 12 kg + 1 kg
87,94 €

Novo

Super premium hrana za mladičke, breje in doječe psice vseh pasem. Uravnotežena količina hranil, vitaminov in mineralov. Hipoalergena in brezzrnata sestava. Vsebuje 78 % beljakovin živalskega izvora. Fitmin dog Purity GF Puppy Fish 12 kg + 1 kg podpira obrambo telesa in imunost.

Fitmin hrana za pse dog Purity Rice Puppy Lamb & Salmon 12 kg + 1 kg
83,85 €

Novo

Super premium hrana za mladičke, breje in doječe psice vseh pasem. Uravnotežena količina hranil, vitaminov in mineralov. Hipoalergena in brezzrnata sestava. Vsebuje 73% beljakovin živalskega izvora. Fitmin dog Purity Rice Puppy Lamb & Salmon 12 kg + 1 kg podpira obrambo telesa in imunost.

Royal Canin Maxi Starter Mother & Babydog, 4 kg
21,56 €

Briketi za mladiče so posebej oblikovani za velike pasme in jih je enostavno jesti. Primerni so za noseče in doječe psice. Lahko jih rehidriramo, da tvorijo kašo, ki olajša prehod na trdo hrano. Royal Canin Maxi Starter Mother & Babydog, 4 kg so enostavni za prebavljanje.

Royal Canin pasji briketi Giant Starter Mother&Babydog, 15 kg
60,70 €

Briketi za mladiče so posebej oblikovani za večje pasme in se zlahka jejo. Primerni so tudi za breje ali doječe psice. Lahko jih rehidriramo, da tvorijo kašo, ki olajša prehod na trdo hrano. Royal Canin Giant Starter Mother & Babydog (15 kg) pomaga pri zdravi prebavi.

Briketi za breje in doječe psice

V kategoriji briketi za breje in doječe psice boste našli kakovostne brikete z uravnovešeno sestavo. Brikete za pse delimo v več kategorij: briketi glede na starost psa,, briketi glede na velikost psa in briketi glede na pasmo psa. Psi, mlajši od enega leta, bi morali dobivati brikete za pasje mladiče. Za starejše pse priporočamo konzerve za pse.

Sterilizirane psičke je pametno hraniti z briketi za sterilizirane pse.