Calibra hrana za pse Dog EN Sensitive Salmon, 12kg
59,90 € 56,70 €

Zadnji kos!

Calibra hrana za odrasle pse je namenjena tistim psom, ki jih pestijo različne alergije (prebava, koža in dlaka,…) in tistim, ki imajo poškodovano kožo ali dlako.

Nutrilove hrana za pse Sensitive, 12kg
28,99 € 26,90 €

Odlična cena

Nutrilove pasja hrana za pse z občutljivo prebavo vsebuje jagnjetino in riž. Primerna za pse od 12 mesecev starosti.

Nutrican hrana za pse With Sensitive, 15 kg-17%
30,26 € 24,90 €

Odlična cena

Popolna hrana za pse je primerna za občutljivejše pse, ki so nagnjeni k težavam s prebavo in zato potrebujejo prilagojeno hrano. Izdelek je na voljo v 15-kilogramskem pakiranju.

Starvita briketi s puranom za odrasle pse, 12 kg
79,20 € 37,67 €

Zadnji kos!

Briketi vsebujejo okusno in lahko prebavljivo puranje meso. Vsebuje lososovo olje, ki poskrbi za zdravo kožo in sijočo dlako. Brez konzervansov, žit in barvil. Starvita briketi za odrasle pse 12 kg so primerni za pse vseh pasem.

Nutram hrana za pse Total Grain Free, losos in postrv, 13,6 kg
66,52 € 54,49 €

Popolna kanadska hrana za občutljive in zahtevne pse vseh pasem ima visoko vsebnost lososa in postrvi. Ne vsebuje žit in krompirja. Primerna je za mladiče in rastoče pse z občutljivim želodcem. Ta hrana bo izpolnila vse prehranske potrebe vašega psa ne glede na to v kateri je fazi življenja.

Nutram hrana za pse Total Grain Free, losos in postrv, 2,72 kg
18,90 € 17,21 €

Popolna kanadska hrana za občutljive in zahtevne pse vseh pasem ima visoko vsebnost lososa in postrvi. Ne vsebuje žit in krompirja. Primerna je za mladiče in rastoče pse z občutljivim želodcem. Ta hrana bo izpolnila vse prehranske potrebe vašega psa ne glede na to v kateri je fazi življenja.

Vivavita briketi za odrasle pse sensitive, 15 kg
57,80 € 23 €

Briketi imajo fruktooligosaharide, ki podpirajo popolno uravnavanje črevesne mikroflore. Vsebuje cvetno kašo kot naravni vir vlaknin za zdravo prebavo. Vivavita za odrasle pse sensitive 15 kg je odlična hrana za pse z občutljivo prebavo.

Royal Canin Medium Digestive Care briketi za pse, 10 kg
53,30 € 52,65 €

Briketi so posebej oblikovani za pasme srednje velikosti in se jejo zlahka. Vsebujejo prebiotike, ki zagotavljajo zdravo črevesno mikrofloro. Royal Canin Medium Digestive Care 10 kg je krma za odrasle pse z vlakninami in kakovostnimi beljakovinami.

Royal Canin Mini Digestive Care briketi za pse, 3 kg
19,30 € 18,90 €

Briketi so posebej oblikovani za majhne pasme in se jejo zlahka. Vsebujejo prebiotike, ki zagotavljajo zdravo črevesno mikrofloro. Royal Canin Mini Digestive Care 3 kg je krma za odrasle pse z vlakninami in kakovostnimi beljakovinami.

Royal Canin Medium Digestive Care briketi za pse, 3 kg
18 € 17,72 €

Briketi so posebej oblikovani za pasme srednje velikosti in se jejo zlahka. Vsebujejo prebiotike, ki zagotavljajo zdravo črevesno mikrofloro. Royal Canin Medium Digestive Care 3 kg je krma za odrasle pse z vlakninami in kakovostnimi beljakovinami.

Royal Canin Mini Digestive Care briketi za pse, 8 kg
44,90 € 44,21 €

Briketi so posebej oblikovani za majhne pasme in se jejo zlahka. Vsebujejo prebiotike, ki zagotavljajo zdravo črevesno mikrofloro. Royal Canin Mini Digestive Care 8 kg je krma za odrasle pse z vlakninami in kakovostnimi beljakovinami.

Briketi za pse z občutljivo prebavo

Za pse z občutljivo prebavo je najbolj priporočljiva pasja hrana v obliki briketov. Brikete za pse razvrščamo tudi glede glede na telesno maso psa na pasje brikete za manjše pasme, pasje brikete za srednje pasme in pasje brikete za večje pasme. Ima vaš pes težave s kožo? Izbirajte med ponudbo briketov za pse z občutljivo kožo. Imate pasjega mladiča? Ponudite mu posebne brikete za pasje mladiče. Kot dodatek k prehrani lahko svojemu štirinožnemu prijatelju ponudite tudi konzerve za pse.

^ Nazaj na vrh