Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Claber Happy Fresh meglilni set, 7,5 m (90751)

Claber Happy Fresh meglilni set, 7,5 m (90751)

Številka: 2846699
Komplet za meglico je idealen za hlajenje zunanjih prostorov v vročih poletnih dneh. Komplet lahko enostavno pritrdite na nadstreške, senčnike ali paviljone in ga priključite na pipo. Celoten opis
60,49 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Pri dobavitelju

24.5.2024 predviden osebni prevzem
 
28.5.2024 predvidena dostava na dom
 
Številka: 2846699

Predstavitev

Claber meglilni set

  • Komplet za meglico je idealen za hlajenje zunanjih prostorov v vročih poletnih dneh. Komplet lahko enostavno pritrdite na nadstreške, senčnike ali paviljone in ga priključite na pipo (z uporabo klasične vrtne cevi in hitrih spojk, ki niso priložene). 
  • Mikro meglilniki z medeninastimi šobicami v zrak sproščajo meglico mikroskopskih kapljic vode, ki omogočajo, da se ozračje ohladi za do 6 °C. 
  • Sistem lahko aktivirate ročno z odpiranjem pipe ali samodejno z uporabo krmilne ure Aquauno Mist (ni priložena).
  • Set vsebuje 7,5 m cevi, 6 meglilnih šobic (5 vmesnih + 1 končna), 11 objemk in vijakov za pritrditev cevi, 11 sponk z vzmetjo za pritrditev cevi, 3/4" M priključek za cev, priključek za cev s pralnim filtrom.
Claber meglilni set

Garancija

„Proizvajalec CLABER® deluje v skladu z evropskimi garancijskimi pogoji, ki so navedeni v priročnikih/navodilih za uporabo naših krmilnih ur in ostalih izdelkov. Claber® zagotavlja, da je ta izdelek brez materialnih ali proizvodnih napak. V roku dveh let (24 mesecev) od dneva nakupa bo Claber vse priznane okvarjene dele brezplačno zamenjal ali popravil. Le-to velja samo, v kolikor je naprava delovala v običajnih delovnih pogojih, je bila ustrezno vzdrževana in ni bila prirejena ali spremenjena na katerikoli način. Claber ne prevzema nobene odgovornosti v primeru povzročene škode, ki izhaja iz napačne ali nepravilne uporabe, napačne namestitve in s tem napačne uporabe izdelka ali v primeru, da nastanejo poškodbe na izdelkih drugih proizvajalcev, ki so morebiti uporabljeni v kombinaciji s Claber izdelkom. Stroški in tveganja povezana s pošiljanjem izdelka v popravilo so v celoti na strani stranke.“

Tehnične podrobnosti

Barva bela
Delovni tlak 3–6 bar
Dolžina cevi 7,5 m