Woody Velika železniška garaža
31,23 € 26,60 €

Zadnji kos!

Ekskluzivna in lepo oblikovana železniška garaža, v katero lahko spravite do 5 vlakov. Nobena železnica ne bi bila popolna brez te lepe garaže. Garaža je tudi kraj kjer je možno opraviti manjša popravila.

Woody vrtljiva plošča, les in plastika
11,70 € 10 €

Zadnji kos!

Kadar se vozila ne morejo obrniti na vogal, morajo slediti prečki oziroma poti, da pridejo v ustrezno smer, katero potrebujejo za prevoz na poti. Na poti se vozilo pomika na majhnih stezah, kjer se nahajajo tiri, po katerih se je mogoče premikati v eni osni smeri.

Woody Razširjeni komplet steze z magneti-28%
7,82 € 5,60 €

Zadnji kos!

Povečate svoj železniški tir! Ta razširljiv komplet ponuja: tirnice z magneti in bloki. Kakovosten leseni komplet je mogoče dodati k katerikoli kolekciji vlakov. Združljiv je z drugimi blagovnimi znamkami lesenih železnic.

Brio World 33962 Žerjav Smart Tech
52,96 € 41,60 €

Zadnji kos!

Pomagajte upravljavcu žerjava prenesti tovor. Žerjav je del serije Smart Tech in je združljiva s posebno Smart Tech lokomotivo ter omogoča predvajanje posebnih zvokov in je se premika. -Velika zabava za otroke, starejše od 3 let.

Brio 33819 Set za dirkalne avtomobile-34%
42,66 € 27,80 €

Zadnji kos!

Povežite zabaven svet železnic BRIO s postavljanjem te ceste. Rdeča in modra dirkalna vozila prehitevajo na cestah, vendar se pazite razporejenih odsekov in rumenih ovir na železniškem prehodu.

Hape tovornjak s tovorom
13,50 € 10,40 €

Zadnji kos!

Ko se ta vlak premika po progi, se zobato obremenitev ves čas vrti za dinamično igralno doživetje! Prikolica s tovorom se lahko tudi sname za igranje med natovarjanjem in raztovarjanjem.

Brio nastavljiv železniški most World 33885
17,77 € 16,50 €

Most, ki je zasnovan na podlagi železniških mostov iz starih časov. Nastavljiv most ima edinstven videz. Postavite ga tako visoko, da boste z njim lahko dodali drugo nadstropje. Vsaka železniška pot je lahko izjemna.

Hape Trojni tunel
13,50 € 10,40 €

Zadnji kos!

Sestavite tunele na vaši železniški progi. Trije tuneli različnih velikosti z možnostjo postavitve na različnih koncih proge. Ustvarite edinstveno progo s temi dodatki in se zabavajte vse popoldne.

Hape železniška postaja - kocke-36%
13,50 € 8,60 €

Zadnji kos!

Zgradite si svojo železniško postajo s tem zabavnim setom kock. Ropotuljice in ogledala, ki jih vključuje postaja, bodo nemudoma pritegnile otrokovo pozornost. Nadenite si čepico in prevzemite vlogo strojevodje.

Brio moj prvi tunel
22,99 € 7,40 €

Zadnji kos!

Brio vlakec na progi, ki pelje skozi tunel. Primeren je tudi za najmlajše. Komplet je izdelan iz lesa in je odličen dodatek k ostalim Brio železnicam in vlakcem.

Brio World 33896 sijajen vagon z zlatom
13,11 € 10,90 €

Zadnji kos!

Vse kar se sveti ni zlato! Včasih je celo tako bolje. Vendar ta vagon pa vsebuje zlato. Ko se kolesa začnejo premikati se avto osvetli.

Brio World 33875 igra set farmerja-34%
15,04 € 9,80 €

Zadnji kos!

Pozdravite nove prebivalce sveta Brio World. Kmet z vozem, prašičem in drevesom je idealno darilo, kot ločena igrača ali, kot dodatek v svetu Brio World.

Brio World 33879 igra set farmerja-34%
15,04 € 9,80 €

Zadnji kos!

Pozdravite nove prebivalce sveta Brio World. Kmet z vozem in kravo je idealno darilo, kot ločena igrača ali, kot dodatek v svetu Brio World.

Brio World 33894 tovorno lokomotivo z voznikom-34%
15,04 € 9,80 €

Zadnji kos!

Pozdravite nove prebivalce sveta Brio World. Vstopi v lokomotivo in prevzemi tovor. Majhen tovorni vlak z veliko prostora za zabavo. Odprite streho, da lahko voznik sedi vzravnano v svojem sedežu.

Brio World 33895 vagon s senom
11,17 € 9,10 €

Zadnji kos!

Vagon s senom lahko enostavno povežete z vsakim prevoznim sredstvom znamke Brio. Na voz lahko namestite tudi Brio kravo. Vzravnajte voz in se prepričajte, da ostane varno na svojem mestu.

Brio World 33966 Lev in vagon
12,13 € 9,40 €

Zadnji kos!

Združite leva in njegov vagon ter se odpravite v BRIO svet. Lev ima svoj vagon z ohišjem iz visokokakovostnega lesa in glavo iz kakovostne okrašene plastike. Vagon se lahko priključi s pomočjo magneta in združi s svetom Brio.

Brio World 33967 Zebra in vagon
12,13 € 9,40 €

Zadnji kos!

Združite zebro in njen vagon ter se odpravite v BRIO svet. Zebra ima svoj vagon z ohišjem iz visokokakovostnega lesa in glavo iz kakovostne okrašene plastike. Vagon se lahko priključi s pomočjo magneta in združi s svetom Brio.

Brio World 33968 Nosorog v vagonu
12,13 € 9,40 €

Zadnji kos!

Združite nosoroga in njegov vagon ter se odpravite v BRIO svet. Nosorog ima svoj vagon z ohišjem iz visokokakovostnega lesa in glavo iz kakovostne dodelane plastike. Vagon se lahko priključi s pomočjo magneta in združi s svetom Brio.

Hape moja prva železnica, tamburin
13,50 € 10,40 €

Zadnji kos!

Hape železnica z vlakcem, v kateri so skriti tamburini. Primerna za otroke starejše od 18 mesecev.

Hape Tunel z vodnim slapom
20,81 € 16,20 €

Zadnji kos!

Varen prehod skozi predor spremlja vožnjo pod slapom. Ko steno tunela obrnete navzdol, magično modra tekočina v notranjosti teče in izgleda kot pravi kaskad v džungli.

Woody most z rdečim lokom
9,79 € 8,30 €

Rdeči most za železniške proge po zasnovi češkega oblikovalca. Komplet vsebuje most, izstopno in vstopno tirnico ter ravno zgornjo stezo, katere stabilnost je zavarovana z zatiči, ki so nameščeni na dnu.

Woody adventni koledar
31,33 € 19,50 €

V tem koledarju boste našli ekskluzivne dele za lesene vlake, ki sami ustvarijo igro, postavljeno po odpiranju zadnjega okna. V tem kompletu je pokrov, ki postane igralna površina. Za 24 okni je celoten igralni prizor s strojem, živalmi, liki, vozovi in še več.

Hape stroj na zanko
20,59 € 16 €

Ustvarite dovolj moči za premikanje stroja! Kako? Preprosto povlecite zanko na strehi stroja. Z gumbom izberite gibanje naprej, nazaj ali stroj preprosto ustavite.

Hape Vlak z živalmi
15,62 € 12,30 €

Vlak z različnimi živalmi bo navdušil vse najmlajše. Jež ima bodice, medtem ko ima veverica dolg rep, miška pa ima brčice.

Brio World 33961 Most Smart Tech most
36,08 € 28,60 €

Povečajte pot z zabavno igro z vlakom na naslednjo stopnjo in združite Smart Tech Bridge – most za vlak. Če je most dvignjen, se vlak ustavi pred njim in se začne znova nagibati, ko je most nagnjen. Za posebne funkcije je potrebna pametna lokomotiva Smart Tech.

Brio World 33436 nakladač
12,13 € 9,50 €

Ta nakladač s sprednjim dvigom omogoča, da dvigneš najtežje lesene obremenitve v tvojem svetu BRIO World. Izrazita rumena barva in realna obdelava otroka pritegnejo za igro.

Brio World 33963 Safari letalo
19,59 € 15,90 €

Safari letalo z značilnimi rdečimi krili. Letalo je izdelano iz masivnega lesa in zelo kvalitetne okrašene plastike. V letalu lahko prevažate pustolovca njegov kovček. Združljivo z BRIO World ali pa se uporablja kot ločen element.

Hape Garaža za vlake
18,73 € 14,50 €

Po napornem dnevu potrebuje tudi vaš vlak počitek. Zapeljite ga v garažo in naslednji dan gre lahko spočit ponovno na pot. Pridobite dodatke za vlak, da ustvarite edinstven komplet, v katerem boste vsak dan uživali!

Brio vozilo s tovorom-24%
10,99 € 8,30 €

Zadnji kos!

Brio vozilo z tovorom ima priloženo figurico. Priklopite tovor z vozilom s pomočjo magneta ter ga odpeljite v skladišče. Igrača je primerna za otroke od 3. leta starosti dalje.

Hape Dvojni most
26 € 20,10 €

Svojo progo dopolnite z dvojnim mostom večjih dimenzij. Poleg tega boste imeli idiličen pogled na čudovito zgrajena mostova. S pomočjo mostov lahko prečkate morje in imate nanj čudovit razgled.

Hape Dvižni most
20,81 € 16 €

Dvižni most omogoča varno vožnjo avtomobilom in tovornjakov, ko vlaki ne potujejo. Enostavno usposobite dvižni mehanizem in pot bo prosta. Zahvaljujoč unikatnemu pripomočku naredite svoj vlak prav poseben.

Hape Tirnice- razširjen nabor
31,19 € 21,90 €

Pustite domišljiji prosto pot in zgradite železnico vaših sanj. Vključena so štiri smerna križišča, T-križišča in še več. Izberite podaljšani komplet dodatne opreme za vlak in ustvarite osupljivo progo.

Hape Žerjav

Hape Žerjav

Ocena: 5
20,95 € 15,45 €

Obrnite gumb na žerjavu, da sprostite magnetni jermen in dvignite obremenitev. Ročica žerjava se vrti za 360 stopinj. Noše žerjava so dovolj narazen, da pod njimi poteka promet. Tovor lahko brez problema nalagate na kamion. Prav tako ga lahko raztovarjate. Breme je povsem enostavno za dviganje. Dvignete ga z magnetnim oprijemom.