Lamart LT2081 stojalo za nože, 22,5 cm, črno
12,42 € 11,40 €

Univerzalno stojalo za nože Lamart bo s svojo elegantno obliko postal prava (uporabna) dekoracija vsake kuhinje. Stojalo je izdelano iz odporne plastike, notranjost pa je skrbno obdelana, da rezila ne postanejo topa. Stojalo lahko enostavno operete.

Lamart LT2082 stojalo za nože, 22,5 cm, belo
12,42 € 11,50 €

Masivno univerzalno stojalo za nože Lamart v beli barvi bo postal prava (uporabna) dekoracija vsake kuhinje. Posebna notranjost stojala je skrbno obdelana tako, da rezila ne postanejo topa. Stojalo je narejeno iz odporne plastike in se enostavno opere.

Lamart LT2083 stojalo za nože, 22,5 cm, sivo
12,42 € 11,40 €

Masivno univerzalno stojalo za nože Lamart v sivi barvi bo postal prava (uporabna) dekoracija vsake kuhinje. Izdelano je iz trpežne plastike. Notranjost je nežen do nožev in skrbi, da rezila ne postanejo topa. Stojalo se enostavno opere.

Banquet stojalo za nože Culinaria Black, 18 cm, s ščetinami
17,34 € 15 €

Zadnji kos!

Stojalo za keramične nože v črni barvi Culinaria je odličen dodatek v vsaki kuhinji. Višina stojala je 18 cm. Izdelano je iz trpežnega materiala iz plastike. Stojalo ima plastični vložek s ščetinami za upogibne nože.

Banquet stojalo za nože Culinaria Red, 18 cm, s ščetinami
17,34 € 15,20 €

Stojalo za keramične nože v rdeči barvi Culinaria je odličen dodatek v vsaki kuhinji. Višina stojala je 18 cm. Izdelano je iz trpežnega materiala iz plastike. Stojalo ima plastični vložek s ščetinami za upogibne nože.

KitchenAid stojalo za nože Pro Series z enim nožem, rdeče
269 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Stojalo za nože z enim nožem za čiščenje zelenjave z rezilom dolžine 9 cm blagovne znamke KitchenAid je vrhunski kuhinjski pripomoček, ki je primeren tako za domačo kot profesionalno uporabo.

KitchenAid stojalo za nože Pro Series z enim nožem, črno
269 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Stojalo za nože z enim nožem za čiščenje zelenjave z rezilom dolžine 9 cm blagovne znamke KitchenAid je vrhunski kuhinjski pripomoček, ki je primeren tako za domačo kot profesionalno uporabo.

Banquet leseno stojalo za nože BRILLANTE Bamboo
9,71 € 8,70 €

Stojalo za nože BRILLANTE Banket, blagovne znamke Banquet je izdelan iz bambusovega lesa. Praktični kuhinjski pomočnik bo obdržal vaše nože na svojem mestu, zato jih boste vedno imeli na dosegu vaše roke. Dimenzije bloka so 14 × 9 × 22 cm.

Catler stojalo za nože MKB 10 Torri
90,50 € 88 €

Natančno izdelan, poleg tega pa opravlja svojo funkcijo. Njena oblika je kompaktna, ob tem pa obdrži do 10 velikih nožev na svojem mestu. Narejen je iz visoko kakovostnega bukovega lesa in vsebuje močan magnet, ki drži tudi največje nože.

Catler stojalo za nože MKB 10 Adda
126 € 120,80 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Magnetno držalo za nože blagovne znamke Catler, daje vtis umetniškega dela. Izdelano je iz visoko kakovostnega orehovega lesa in vsebuje močan magnet, ki lahko sprejme do 10 največjih nožev.