Dodatki za kolesa

Široka ponuba artiklov iz kategorije Dodatki za kolesa. Za lažje iskanje lahko uporabite filtre, artikle pa lahko razvrstite tudi po najnižji ceni ali najboljši oceni drugih kupcev.

Prikaži več
 • Vaša naročila dostavljamo po celotni Sloveniji.
 • artikle lahko osebno prevzamete v enem izmed naših prevzemnih mest.
 • Potrebujete pomoč? Obrnete se lahko na našo podporo za stranke.
 • Več možnosti plačila:
  • S kreditno kartico preko spleta.
  • Ob prevzemu s kartico ali gotovino.
  • Po predračunu.
  • Leanpay.
  • V poslovalnicah na obroke.
 • Če vam artikel ne ustreza, ga lahko vrnete v 14 dneh.

Na mimovrste=) lahko izbirate med več kot 1.500.000 artikli. Če so vam všeč artikli iz kategorije Dodatki za kolesa, vas bodo mogoče zanimale tudi podobne kategorije: Čistilo za kolo, GPS sprejemniki, Kolesarska oprema, Sedeži za kolesa in Set orodja za kolo.

Določi parametre
Alum online BikerPro kolesarska luč 4 v 1 Alum online BikerPro kolesarska luč 4 v 1
Alum online BikerPro kolesarska luč 4 v 1

Močna luč 4v1 zagotavlja vidljivost tudi v najtemnejši temi. Deluje tudi kot power bank, zvonec in držalo za pametni telefon! Primerno za večino pametnih telefonov. Opremljen z električnim zvočnikom. opozorilne tone. Primerno za slabo vreme.

na voljo predvidoma: 29.9. - 3.10.

Partner: Alum
Slime zračnica 700X35-43 AV Alum online BikerPro kolesarska luč 4 v 1
Slime zračnica 700X35-43 AV

Zračnica proti predrtju Slime avtomatsko zakrpa predrtja do treh milimetrov, tako pa se izognete neprijetnim presenečenjem na poti s kolesom. Reši vas iz neprijetnega položaja, ki nastane pri nepričakovanem predrtju zračnice.

na voljo predvidoma: JUTRI

Partner: Mimovrste
TWN Al nosilec za sedežno oporo Alum online BikerPro kolesarska luč 4 v 1
TWN Al nosilec za sedežno oporo

Al univerzalni nosilec sedežne opore Zasnovan za premer sedežne cevi 25,0 – 31,8 mm Pritrditev na sedežno oporo z tulcem s štirimi vijaki Dimenzije zgornjega nosilnega dela: 33×12cm Material: Al obremenitev: 10 kg teža: 515 g Servisni paket – v.

na voljo predvidoma: 29.9. - 3.10.

Filmer Stenski nosilec za kolo VivoVita Bike Bag – Torbica za kolo
Filmer Stenski nosilec za kolo

Stenski nosilec za kolo

na voljo predvidoma: 26.9. - 27.9.

Partner: GRAAAJ
Hiplok Z Lok ključavnica, Combo VivoVita Bike Bag – Torbica za kolo
Hiplok Z Lok ključavnica, Combo
ODREZANE CENE – 50% popusta na izbrane kolesarske ključavnice znamke Hiplok s promo kodo 23MDH9SI133 (velja od 11. 9. do 1. 10. 2023 oz. do odprodaje zalog)!
Hiplok Z Lok ključavnica, Combo, zlahka zavaruje kolo pred tatvino. Zaklene se s 3-mestno kodo.

na voljo predvidoma: JUTRI

Partner: Mimovrste
VivoVita Bike Bag – Torbica za kolo VivoVita Bike Bag – Torbica za kolo
VivoVita Bike Bag – Torbica za kolo

Priročna torbica za kolo s prostorom za telefon. Na vsaki strani je opremljena z žepkom na zadrgo, za dodatno varnost in boljšo vidljivost na cesti pa poskrbi odsevni premaz.

na voljo predvidoma: 28.9. - 29.9.

Partner: vivovita
Wiltec Stropno dvigalo za obešanje kolesa Forever PU-100 kolesarska zračna tlačilka, prenosna, montaža na kolo, ventil Schrader in Presta, do 70 PSI (4,8 bar), aluminij, črno-srebrna
Wiltec Stropno dvigalo za obešanje kolesa

Stropni nosilec za prihranke prostora za shranjevanje koles pod stropom v garaži ali kleti, tako da je mogoče učinkovito izkoristiti razpoložljivi prostor in tal ne izgubite koles.

na voljo predvidoma: 26.9. - 27.9.

Forever PU-100 kolesarska zračna tlačilka, prenosna, montaža na kolo, ventil Schrader in Presta, do 70 PSI (4,8 bar), aluminij, črno-srebrna Forever PU-100 kolesarska zračna tlačilka, prenosna, montaža na kolo, ventil Schrader in Presta, do 70 PSI (4,8 bar), aluminij, črno-srebrna
Forever PU-100 kolesarska zračna tlačilka, prenosna, montaža na kolo, ventil Schrader in Presta, do 70 PSI (4,8 bar), aluminij, črno-srebrna
ODREZANE CENE – 20% popusta na izbrano kolesarsko opremo znamke Forever s promo kodo 23MDH9SI26 (velja od 11. 9. do 1. 10. 2023 oz. do odprodaje zalog)!
Forever PU-100 je priročna kolesarska zračna tlačilka, ki omogoča hitro in enostavno polnjenje kolesarskih pnevmatik. Tlačilka podpira ventile Schrader in Presta in ima maksimalni tlak 70 PSI (4,8 bara). Priročna funkcija tlačilke je tudi možnost montaže na kolo, da jo lahko s sabo vzamete vedno in povsod!

na voljo predvidoma: JUTRI

Partner: Mimovrste
Merco opora za kolo, 35-39 cm, črna Forever PU-100 kolesarska zračna tlačilka, prenosna, montaža na kolo, ventil Schrader in Presta, do 70 PSI (4,8 bar), aluminij, črno-srebrna
Merco opora za kolo, 35-39 cm, črna

Merco aluminijasta in nastavljiva opora za kolo za okvirje koles velikosti od 24" do 29". Dolžino stojala lahko nastavite od 35 do 39 cm.

na voljo predvidoma: JUTRI

Partner: Mimovrste
Thule kolesarska košara Pack 'N Pedal Gerda ključavnica za motor, električno kolo ali kolo - Contra 900/10V
Thule kolesarska košara Pack 'N Pedal

Košara za kolo Thule je primerna za prevoz manjših stvari ali kot nakupovalna košara.

na voljo predvidoma: JUTRI

Partner: Mimovrste
Barbieri nosilec tovora za na kolo, zadnji, 26-28 mm, črn Gerda ključavnica za motor, električno kolo ali kolo - Contra 900/10V
Barbieri nosilec tovora za na kolo, zadnji, 26-28 mm, črn

Nastavljiv aluminijasti nosilec za namestitev na zadnji del kolesa. Primeren je za sedežne drogove premera od 26 do 28 mm.

na voljo predvidoma: JUTRI

Partner: Mimovrste
Gerda ključavnica za motor, električno kolo ali kolo - Contra 900/10V Gerda ključavnica za motor, električno kolo ali kolo - Contra 900/10V
Gerda ključavnica za motor, električno kolo ali kolo - Contra 900/10V

Izjemno varna, Sestavljena iz 10 mm kaljene členkaste verige iz armiranega jekla z okroglim presekom in s tekstilno prevleko za zaščito pred praskami. Ključavnica je dolga 90 cm

na voljo predvidoma: 29.9. - 3.10.

Partner: Andivi