Topeak orodje X-Tool
11,96 €

Zadnji kos!

Topeak orodje X-Tool z 10 kosi kvalitetnega orodja. Plastično ohišje.


BLACKBURN set orodja Switch Multi Tool
19,99 €

13,60 €

Set orodja za kolesarstvo Blackburn je edinstven nabor 8 orodij za popravilo ali vzdrževanje vašega kolesa. Komplet vsebuje 8 različnih pripomočkov ter torbo za orodje, v katerega lahko pospravite tudi denar ali kartice.


Topeak orodje Mini 9
14,20 €

Orodje Topeak Mini 9 opremljeno z 9 različnimi ključi.


Topeak Večnamensko orodje Topeak Alien II
39,96 €

26-delno orodje ima skoraj vse, kar potrebujete za popravilo kolesa. Za lažje delo se razstavi na dva dela. Le eno orodje je pravi original Alien II orodja in to je orodje proizvajalca Topeak. Poskrbite, da vas orodje ne bo nikoli pustilo na cedilu.


PEDROS orodje Cable Putter
36 €

33 €

Klešče Cable Puller vam bodo pomagale, da boste lažje izvlekli žico iz njenega ovoja ali zaščite. S posebnim zaklepom, ki ga klešče imajo, si lahko pomagate tudi pri poškodovanih žicah.


PEDROS orodje Campagnolo
30,90 €

26,10 €

Izvrsten ključ, ki pomaga pri montaži in demontaži Campagnolo in SKS osi pogona z zunanjim ležajem.


PEDROS orodje Hex Pedal Driver 6 mm
18 €

16,10 €

Pedros orodje Hex Pedal Driver 6 mm je imbus ključ za hitro in enostavno montažo pedala, z doživljenjsko garancijo.


PEDROS orodje HG Socket (z zatičem)
16,90 €

15,20 €

Pedros orodje HG socket z zatičem nudi montažo in demontažo Shimano, SRAM, BBB, Suntour verižnikov, z doživljenjsko garancijo.


PEDROS orodje ISIS Bottom Bracket Socket
23,90 €

21,20 €

Pedros orodje orodje ISIS Bottom Bracket Socket (20 zob) nudi montažo in demontažo Shimano Square in Octalink, FSA, Race Face, Truvativ Power Spline osi pogona, z doživljenjsko garancijo.


Topeak orodje Chainbot
41,96 €

Odlično orodje Topeak ChainBot za vzdrževanje vseh razen 11-rednih verig.


Topeak orodje Urban 8
39,95 €

Topeak orodje Urban 8 z osmimi kosi kvalitetnega orodja. Ohišje iz nerjavečega jekla.


Topeak Večnamensko orodje Topeak Alien III
59,95 €

Alien III ponuja 25 kosov visoko kakovostnega orodja za širok spekter popravil na poti. Ohišje je ojačano z nerjavečim jeklom za dolgo življenjsko dobo orodja. Shranite ga v priročni torbici izdelani iz HD najlona. Le eno orodje je pravi original Alien orodja in to je orodje proizvajalca Topeak. Poskrbite, da vas orodje ne bo nikoli pustilo na cedilu.


Topeak Večnamensko orodje Topeak Alien III DX
52,16 €

Alien III DX ponuja 27 kosov visoko kakovostnega orodja za širok spekter popravil na poti. Ohišje je izdelano iz nerjavečega jekla, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo orodja. Shranite ga v priročni torbici izdelani iz HD najlona. Le eno orodje je pravi original Alien III orodja in to je orodje proizvajalca Topeak. Poskrbite, da vas orodje ne bo nikoli pustilo na cedilu.


Topeak orodje Hexus II
22,95 €

Hexus II odlikujejo nizka teža, velikost in popoln izbor orodij. Odlična izbira za cestne in gorske kolesarje. Le eno orodje je pravi original Hexus orodja in to je orodje proizvajalca Topeak. Poskrbite, da vas orodje ne bo nikoli pustilo na cedilu.