RIVA talna tlačilka DV, neon rumena
22,95 € 21,30 €

Izredno kakovostna talna tlačilka je cenovno ugodna in izredno zmogljiva. Omogoča hitro polnjenje in stabilno konstrukcijo.

SKS Tlačilka Airkompressor 12
30,95 € 28,60 €

SKS Airkompressor 12 je zmogljiva in cenovno ugodna tlačilka z velikim manometrom, dolgo cevjo in avtomatsko glavo ventila.

Topeak tlačilka Peakini II MB
14,95 €

S tlačilko Peakini II MB boste imeli občutek, kot da imate talno tlačilko. Z lahkoto boste napolnili še tako velike zračnice. Delo vam bo olajšal T ročaj za lažje rokovanje, lahko ohišje in glava za vse ventile.

SKS mini kolesarska tlačilka Rookie XS
6,50 € 5,60 €

Mini kolesarska tlačilka Rookie XS je izjemno priročna tlačilka, saj bo zahvaljujoč svoji majhnosti in izjemni lahkosti, z vami kjerkoli.

Topeak merilnik tlaka Smartgauge D2
32,95 €

Zadnji kos!

Digitalni merilnik tlaka Topeak Smartgauge D2 deluje brezhibno na presta in avto ventilih. Uporaben pri zračnicah in amortizerjih. Posebnost merilca je njegova vrtljiva glava, ki omogoča večjo svobodo in lažjo uporabo.

Topeak tlačilka Joe Blow Fat, bela - Odprta embalaža-30%
49,95 € 34,80 €

Odprta embalaža

Topeak Joe Blow Fat tlačilka za hitro in preprosto polnjenje masivnih pnevmatik FAT koles. Opremljena je z natančnim merilnikom tlaka. Kapaciteta 2 bar. Višina 69 cm. Artikel ima odprto embalažo in je bil lahko uporabljen.

Zéfal tlačilka Air Profil FC01 s cevko
21,50 €

Ročna tlačilka Air Profil je izjemno priročna tlačilka, saj bo zahvaljujoč svoji majhnosti in izjemni lahkosti, z vami kjerkoli. Ima kromiran ročaj in teleskopsko gibljivo cev. Deluje s tlakom 6 barov.

Topeak tlačilka Mini DX MB
21,95 €

Tlačilka Topeak Mini DX MB s SmartHead pametno glavo je uporabna na presto in avto ventilih. Odlikuje jo kapaciteta 8 barov. Priložen ima nosilec za pritrditev na okvir kolesa.

Topeak tlačilka Joe Blow Fat
49,95 €

Topeak Joe Blow Fat tlačilka za hitro in preprosto polnjenje masivnih pnevmatik FAT koles. Opremljena je z natančnim merilnikom tlaka. Kapaciteta 2 bar. Višina 69 cm.

Topeak tlačilka Pocket Rocket MB
17,95 €

Mini tlačilka, ki je primerna za vse ventile, doseže kapaciteto 11 barov, zaradi svojih lastnostih je namenjena predvsem cestnim kolesarjem.

Topeak tlačilka Joe Blow Race, rdeča
43,94 €

Rdeča barva, učinkovitost in izjemna vzdržljivost so lastnosti, ki odlikujejo tlačilko Joe Blow Race. Z kapaciteto 14 barov in podaljšano cevjo je vsestransko uporabna.

Topeak tlačilka Turbo Morph G
42,94 €

Topeak Turbo Morph G tlačilka je opremljena z manometrom in je primerna za vse vrste ventilov. Kapaciteta 11 barov.

Topeak tlačilka Mega Morph, bela
85,95 €

Prenosna tlačilka Mega Morph, dovršeno aluminijasto ohišje in oblazinjen T ročaj. Ponuja glavo z možnostjo vseh ventilov in kapaciteto do 160 psi / 11 bar.

Topeak tlačilka Road Morph G
39,95 €

Tlačilka Topeak Road Morph G je uporabna na vseh vrstah ventilov. Odlikuje jo kapaciteta 11 barov. Priložen ima nosilec za pritrditev na okvir kolesa.

SKS mini kolesarska tlačilka Airboy XL
25,95 € 24 €

Mini kolesarska tlačilka Airboy XL je izjemno priročna tlačilka, saj bo zahvaljujoč svoji majhnosti in izjemni lahkosti, z vami kjerkoli.

Topeak tlačilka Mega Morph, črna
85,95 €

Prenosna tlačilka Mega Morph, dovršeno aluminijasto ohišje in oblazinjen T ročaj. Ponuja glavo z možnostjo vseh ventilov in kapaciteto do 160 psi / 11 bar.