CND podlak za nohte Creative Play Base Coat, 13,6 ml
9,99 € 6 €

Podlak blagovne znamke CND spada v novo serijo lakov Creative Play, ki zaradi mikropigmentov zagotavljajo živahnost barve, poleg tega pa ne vsebujejo toluena, ftalatov ali formaldehida. Brezbarvni podlak Base Coat je namenjen podaljšanju obstojnosti barvnega laka.

CND nadlak za nohte Creative Play Top Coat, 13,6 ml
9,99 € 6 €

Nadlak blagovne znamke CND spada v novo serijo lakov Creative Play, ki zaradi mikropigmentov zagotavljajo živahnost barve, poleg tega pa ne vsebujejo toluena, ftalatov ali formaldehida. Brezbarvni nadlak Top Coat je namenjen podaljšanju obstojnosti barvnega laka in poudarjanju sijaja nohtov.

Refectocil Oksidativna krema 3% 10vol. 100 ml
5,50 € 5,10 €

Stabiliziran kremast oksidant, posebej razvit za obrvi in trepalnice RefectoCil, ki olajša nanos kremne barvne konsistence in zagotavlja popolne barvne rezultate. Samo za profesionalno uporabo. .

CND lak za nohte Creative Play Hottie Tomattie (št. 453), 13,6 ml
9,99 € 6 €

Lak za nohte blagovne znamke CND spada v novo serijo lakov Creative Play, ki zaradi mikropigmentov zagotavljajo živahnost barve, obstojnost laka, poleg tega pa ne vsebujejo toluena, ftalatov ali formaldehida. Lak Hottie Tomattie je živahne rdeče barve, ki bo brez dvoma navdušila.

Dermacol Coco Splash (Refreshing & Hydrating Primer) 20 ml-19%
12,70 € 10,20 €

Odlična cena

Vlažilno podlago za ličenje s kokosovo vodo in vitaminom B3. Takoj kožo hidrira, pomirja in gladi, zahvaljujoč vsebnosti aktivne snovi BIOPHYTEX® pa odstranjuje sivino in blage temne kolobarje pod očmi. Poslovite se od utrujenosti na obrazu in pokažite svetu svetel in zdrav videz vaše kože. .

Makeup Revolution (Eyeshadows Donuts) 8.25 g
7,60 € 6,90 €

Privoščite si sladek krof z 0 kalorijami! Neustavljiva paleta visoko pigmentiranih senčil za oči za edinstveno ličilo po lastnih različicah. Paleta vsebuje 5 odtenkov.