CND nadlak za nohte Creative Play Top Coat, 13,6 ml
9,99 € 6 €

Nadlak blagovne znamke CND spada v novo serijo lakov Creative Play, ki zaradi mikropigmentov zagotavljajo živahnost barve, poleg tega pa ne vsebujejo toluena, ftalatov ali formaldehida. Brezbarvni nadlak Top Coat je namenjen podaljšanju obstojnosti barvnega laka in poudarjanju sijaja nohtov.

CND podlak za nohte Creative Play Base Coat, 13,6 ml
9,99 € 6 €

Podlak blagovne znamke CND spada v novo serijo lakov Creative Play, ki zaradi mikropigmentov zagotavljajo živahnost barve, poleg tega pa ne vsebujejo toluena, ftalatov ali formaldehida. Brezbarvni podlak Base Coat je namenjen podaljšanju obstojnosti barvnega laka.

Sally Hansen Insta Dri (Top Coat) 13,3 ml
3,80 €

Insta Dri Top Coat pospeši sušenje barvnega laka za nohte. Vključeni UV filtri ščitijo barvo barve pred bledenjem in porumenenjem, ki ga povzročajo zunanje okolje in učinki sončne svetlobe. Uporabite lahko tudi med lakiranjem z lakom, da osvežite barvo in dodate sijaj. .

Rimmel Lak za nohte 60 sekund Super Shine 8 ml
3 € 2,80 €

Lak za nohte daje nohtom lepo barvo z bleščečim sijajem, obstojna formulacija pa zagotavlja brezhiben videz do 10 dni! Odtenke najdete tudi iz kolekcije By Rita Ora. .

CND lak za nohte Creative Play Hottie Tomattie (št. 453), 13,6 ml
9,99 € 6 €

Lak za nohte blagovne znamke CND spada v novo serijo lakov Creative Play, ki zaradi mikropigmentov zagotavljajo živahnost barve, obstojnost laka, poleg tega pa ne vsebujejo toluena, ftalatov ali formaldehida. Lak Hottie Tomattie je živahne rdeče barve, ki bo brez dvoma navdušila.

Rimmel (Nail Polish) Super Gel (Nail Polish) 12 ml
5 €

Super Gel lak za nohte Rimmel s patentirano dvofazno tehnologijo za edinstveno barvo in sijaj, ki traja do 14 dni. Popoln sijaj s 3D učinkom profesionalne gel manikure brez uporabe UV žarnice. .

Chanel Lak za nohte Le Vernis 13 ml
27,30 €

Zadnji kos!

Smola lak za nohte daje nohtom bogato, popolno barvo. Natančna krtača je enostavna za nanašanje in nekaj potez za popoln rezultat. .

Avon Lak za nohte Fashion 8 ml
2,10 €

Modne barve lakov za nohte z visoko pokritostjo in gladkim nanosom. Omogoča hiter lak za nohte zahvaljujoč barvi, ki zagotavlja popolno pokritost. Dolgotrajna kompozicija se ne razmaže, barva pa dolgo ostane nasičena. .

CND lak za nohte Creative Play Jammin' Salmon (št. 405), 13,6 ml
9,99 € 6 €

Zadnji kos!

Lak za nohte blagovne znamke CND spada v novo serijo lakov Creative Play, ki zaradi mikropigmentov zagotavljajo živahnost barve, obstojnost laka, poleg tega pa ne vsebujejo toluena, ftalatov ali formaldehida. Lak Jammin' Salmon je prikupne lososovo rožnate barve, ki bo brez dvoma navdušila.

Dior  Lak za nohte Vernis 10 ml
31,90 € 28,10 €

Lak za nohte Vernis daje nohtom modno intenzivno barvo, hkrati pa ščiti nohte pred lomljenjem in cepljenjem. Brezhiben gladek videz nohtov bo iztopal, zahvaljujoč intenzivnemu sijaju.

Artdeco ( Care Base & Top Coat) 10 ml
10,90 €

Osnova za nego krepi nohte in ščiti lak za nohte. 75% so naravne sestavine iz obnovljivih virov, kot so kasava, krompir, pšenica in žita. Prozorna tekstura vsebuje mešanico dragocenih sestavin – avokadovo olje, špinačni ekstrakt in zeleni čaj.

Artdeco (Diamond Hardener) 10 ml
13,70 € 12 €

Zadnji kos!

Diamantni krepilec za nohte v prahu daje nohtom privlačen in sijajen videz. Idealno za šibke in mehke nohte. Brez formaldehida. .

Artdeco (Nail Whitener Look French Manicure) 10 ml
10,90 € 10,10 €

Profesionalno beljenje laka za nohte, da ustvarite čudovito francosko manikuro. Lak posvetli in poenoti barvo nohtov. Ima polprosojno teksturo, ki zagotavlja lepo negovan in eleganten videz nohtov. .

Artdeco (Nail Whitener Pencil)
3,80 €

Svinčnik naravno poudari vaše nohte. Pomaga ustvariti nežen videz v nekaj sekundah. Idealno za ustvarjanje privlačne francoske manikure brez uporabe laka za nohte. .

Catrice Laki za nohte ICONails (Gel Lacquer) 10,5 ml
3,40 €

Tudi brez vrhnjega premaza ICONails lak za nohte zdrži do 7 dni. Inovativna formula laka ponuja popoln gel in dolgotrajen učinek. GLOSS SEAL´RTM tehnologija doda vašemu manikuri veliko sijaja. Komplet ščitnega ščita zagotavlja ravnotežje elastičnosti in stabilnosti za optimalno odpornost lupine.

Catrice Power Gel 2in1 (Base & Top Coat) 10,5 ml
3,40 €

Kot podlaga bo lak celo površino nohta in deloval kot zaščitni ščit za njegov naravni videz. Lak se lahko uporablja tudi kot lak za končano manikuro. Poleg tega formula za beljenje krepi barvni učinek katerega koli laka. .

CND lak za nohte Creative Play Crimson Like It Hot (št. 415), 13,6 ml
9,99 € 6 €

Zadnji kos!

Lak za nohte blagovne znamke CND spada v novo serijo lakov Creative Play, ki zaradi mikropigmentov zagotavljajo živahnost barve, obstojnost laka, poleg tega pa ne vsebujejo toluena, ftalatov ali formaldehida. Lak Crimson Like It Hot je bleščeče temno rdeče barve, ki bo brez dvoma navdušila.