Dermacol (Matt & Pearl Eyeshadow Palette) 7 g
12,60 € 10,70 €

Eyeeshadow inspector vsebuje 10 mat in bisernih senčil z visoko pigmentacijo za vsakodnevno uporabo. Matt & Pearl senčilo lahko uporabite tako za ličenje kot za večerno ličenje, kar zagotavlja popoln videz. .

Lavera (Beautiful Mineral Eyeshadow) 2 g
8 €

Mineralne senčila za oči se zgledujejo po barvah narave – od subtilnih odtenkov do močnih, nasičenih pigmentov. Subtilni, telesni odtenki zagotavljajo naravno ličenje. Sijajni odtenki odlično poudarjajo vaše oči, mat odtenki pa so primerni za globino pogleda. .

Makeup Revolution Folija senčila za senčila Frenzy Fusion 30 g
11,70 € 10,70 €

Kovinska paleta senčil za oči Foil Frenzy Fusion skriva odtenke zlate, bronaste, bordo in rjave. Sence imajo kremasto teksturo, ki se jih enostavno nanese in jim da visok sijaj. Neverjetna pigmentacija 15 senčil za oči in kovinska intenzivnost naenkrat – vse to zagotavljajo te sence. .

Artdeco (Eye Designer Refill) 0,8 g
8,40 €

Puder senčilo za oči služi kot nadomestno polnilo Oblikovalec oči . Edinstven sistem omogoča kombiniranje različnih odtenkov natančno glede na vaše želje! Praktični aplikator je idealen za potovanja. .

Artdeco (Eyeshadow Duochrom) 0,8 g
5,40 €

Zadnji kos!

Duochrom senčilo za oči spreminja barvo glede na vidni kot. Fino teksturo z velikim odstotkom barvnih pigmentov je enostavno nanesti.

Artdeco (Eyeshadow Matt) 0,8 g
5,50 € 5,40 €

Zadnji kos!

Matte senčila za oči se s svojo novo žametno mehko teksturo lepo oprimejo kože. Enostaven za nanašanje in enakomerno pokrivanje.

Artdeco (Eyeshadow Pearl) 0,8 g
5,40 €

Za biserne senčila za oči so značilne svetle žive barve z bisernim odsevom in hkrati zelo veliko število odtenkov. Fino teksturo z velikim odstotkom barvnih pigmentov je enostavno nanesti. Izberite senčila po svoji izbiri in jih kombinirajte v svojo magnetno škatlo ! Brez parfuma.

Artdeco (Glamour Eyeshadow) 0,8 g
5,40 €

Zadnji kos!

Izjemno drobni svetleči delci v teh sencah vam ob vsaki priložnosti odlično osvetlijo oči. Fino teksturo z velikim odstotkom barvnih pigmentov je enostavno nanesti.

Avon Mini paleta senčil Epic Intense 5 g
8,80 €

Preizkusite našo novo in edinstveno senčilo za oči! Uporabljate jih lahko na dva načina: za suho ali mokro uporabo z različno intenzivnostjo in učinkom barve!.

Bobbi Brown (Long-Wear Cream Shadow Stick) 1,6 g
38,50 €

Odprodaja

Dolgotrajna kremna senčna palica Bobbi Brown je dolgotrajna – traja cel dan. Nanaša se enostavno in omogoča popoln pogled. Uporabljajo se lahko tudi za senčenje, razmejevanje oči ali ustvarjanje zadimljenega ličila. Ne razmažejo in ne drobijo. .

Bourjois Senčilo za oči 1 sekunda (Eye Shadow) 3 g
12,10 €

Eye Shadow Shadow je odlična pomoč vsem ženskam, ki nimajo časa, da bi zjutraj preživele dolge ure v kopalnici. V samo nekaj korakih si lahko za vsako priložnost pričarate neustavljivo ličilo iz dima. .

Catrice (Eyeshadow Palette) 10 g
5,90 € 5,40 €

Kolekcija palet z zelo pigmentiranimi in dolgotrajnimi sencami za ustvarjanje neštetih dnevnih in večernih ličil. Našli boste mat, svetle, kovinske in holografske odtenke. .

Chanel Ombre Première (Eye Shadow) 2,2 g
36,40 € 32,80 €

Zadnji kos!

Visokokakovostno senčilo Ombre Première s Chanel Satin za profesionalni videz ličenja, enostavno nanašanje in dolgotrajno obstojnost ves dan in noč. .

Chanel Ombre Première (Longwear Cream Eyeshadow) 4 g
36,80 €

Zadnji kos!

Ombre Première kremne senčila za oči so dolgotrajna kremna senčila za oči, ki vašemu ličenju dodajo novo dimenzijo. Zahvaljujoč svoji kremni konsistenci se zelo enostavno nanesejo, se ne drobijo in dajo saten učinek. Oboževali boste te sence!.

Clarins Ombre iskrica (Eyeshadow) 1,5 g
27,20 €

Senčilo izboljša barvo oči in polepša pogled. Zagotavlja bogato in prozorno barvo čez dan. Poleg tega ustvarja očarljive odseve na vekah. .

Dermacol Quattro Wet & Dry senčilo za oči
7,40 € 6,50 €

Zadnji kos!

Štiri senčila visokokakovostnih, bleščečih, pečenih tekstur s prahom podobno konsistenco in pigmenti za suho in mokro ličenje vek.

Dermacol Senčilo Bonbon 6 g
3,20 € 2,80 €

Eyeshadow Bonbon poudari barvo oči in polepša pogled. Visoka vsebnost mineralnih pigmentov zagotavlja bogato in jasno barvo čez dan. Drobni bleščice in matičniki ustvarjajo očarljive odseve na pokrovih.

Dermacol Tekoči eyeliner Metallic Chic 6 ml
7,10 € 4,90 €

Dolgotrajne in hitro sušeče kovinske črte v treh visoko pigmentiranih zgornjih odtenkih. Tekoči eyeliner ima ultra tanko krtačo za ustvarjanje popolnoma popolne konture oči v eni potezi. Zahvaljujoč zelo fini teksturi so črte enostavne za nanašanje in se odlično prilepijo na veko. .