Camelbak PEAKFitness bidon, 0,75 l, bel

Camelbak PEAKFitness bidon, 0,75 l, bel

Številka: 1451060001
CamelBak PEAKFitness je kakovosten bidon s prostornino 0,75 litra. Oblikovan je posebej za uporabo v Fitnessu in pri podobnih dejavnostih. Ima poseben ventil, ki preprečuje nehoteno uhajanje tekočine iz bidona in zanko za enostavnejši prijem in prenašanje. Celoten opis

default
default
default
15,99 €
15,19 €
Dostava Mimovrste

Razprodano

Številka: 1451060001

Predstavitev

CamelBak bidon PEAKFitness, 0,75 l

Bidoni CamelBak so znani po svoji izjemni kakovosti. Izdelani so 100 % brez BPA, BPS in BPF. Odlikuje jih poseben varnostni ventil Jet Valve™, ki preprečuje uhajanje tekočine iz bidona med športno aktivnostjo. V ventilu se nahaja membrana, ki se po uporabi samodejno zapre. Serija bidonov PEAKFitness je zasnovana posebej za Fitness in podobne dejavnosti. Odlikujeta jih optimalen oprijem in posebno držalo oziroma zanka, ki omogočata lažje prenašanje.

Je v celoti razstavljiv, kar vam omogoča enostavno čiščenje in vzdrževanje. Odprtina za polnjenje je dovolj velika, da lahko v steklenici pripravljate različne napitke in jim dodajate led. Njegova površina spominja ne trdo peno. Močnejši pritiski in udarci lahko na površini pustijo trajne vdolbine. 

Glavne lastnosti

  • 100% brez BPA, BPS in BPF
  • Poseben ventil preprečuje neželeno uhajanje tekočine
  • Razstavljiv in enostaven za čiščenje
  • Primeren za Fitness

Tehnične podrobnosti

Prostornina 0,75 l

Garancija: doživljenjska