Camelbak Podium+ Chill bidon, 0,71 l
17,99 € 17,09 €

Zadnji kos!

CamelBak bidon Podium+ Chill je kakovosten termo bidon s prostornino 0,71 litra, ki ustreza standardnim nosilcem steklenic. Ima poseben ventil, ki preprečuje nehoteno uhajanje tekočine iz bidona.

Camelbak pas za tek DELANEY, bidon CHILL, 0,62l-31%
42,99 € 29,43 €

Odlična cena

Tekaški pas Delaney je dobavljiv s priloženim bidonom Podium Chill 0,62 l. Zasnovan je tako, da je bidon na hrbtu nameščen pod naklonom, zato ga med tekom lažje izvlečemo. Pas odlikuje dodaten žep za shranjevaje dragocenosti kot so ključi, denar, ipd.

Camelbak kolesarski telovnik Bike Vest Burnt Olive/Lime Punch 4 l
90,10 € 67,56 €

Kolesarski telovnik, s prostornino 4l, ima integrirano 1,5 l hidro vrečko. Opremljen je s prezračevalnim hrbtnim sistemom D Vent Mesh in 2 naramnicama s praktičnimi žepi. Camelbak kolesarski telovnik Bike Vest ima varnostno odsevne elemente.

Camelbak nahrbtnik Rogue Racing, rdeče-srebrn
69,95 € 49,87 €

Univerzalni nahrbtnik Camelback Rogue Racing je namenjen shranjevanju osnovnih pripomočkov, ki jih potrebujete na izletih s kolesom. Odsevniki zagotavljajo višjo stopnjo varnosti.

Camelbak steklenica Quick Grip Chill, črna
29,99 € 23,97 €

Camelbak steklenica za vodo s priročno torbico, v katero je mogoče spraviti ključe, denar, telefon ali druge majhne potrebščine. Idealna za uporabo pri vseh športnih aktivnostih.

Camelbak steklenica Chute Mag, 1,5 l
22,32 €

Camelbak Chute Mag je priročna steklenica za pijačo, ki jo lahko vzamete s seboj kamorkoli. Odlikuje jo optimalno prileganje pokrova, ki preprečuje uhajanje tekočine.

Camelbak Podium+ Bottle bidon, 0,71 l
12,99 € 12,34 €

CamelBak bidon Podium+ Bottle je kakovosten bidon s prostornino 0,71 litra, ki ustreza standardnim nosilcem steklenic. Ima poseben ventil, ki preprečuje nehoteno uhajanje tekočine iz bidona.

Camelbak PEAKFitness bidon, 0,75 l
15,99 € 15,19 €

CamelBak PEAKFitness je kakovosten bidon s prostornino 0,75 litra. Oblikovan je posebej za uporabo v Fitnessu in pri podobnih dejavnostih. Ima poseben ventil, ki preprečuje nehoteno uhajanje tekočine iz bidona in zanko za enostavnejši prijem in prenašanje.

Camelbak Podium+ Ice bidon, 0,62 l
24,99 € 23,74 €

CamelBak bidon Podium+ Ice je kakovosten termo bidon s prostornino 0,62 litra, ki ustreza standardnim nosilcem steklenic. Ima poseben ventil, ki preprečuje nehoteno uhajanje tekočine iz bidona. Odlikuje ga posebna izolacija Aerogel, ki je bila prvotno namenjena za izolacijo vesoljskih oblek.

Camelbak Chute Mag pokrov
10,03 €

Rezervni pokrov za termo steklenice Chute Mag. Primeren je tudi za steklenice Eddy+ in Hot Cap.

Camelbak steklenica Chute Mag, 1 l
21,20 €

Camelbak Chute Mag je priročna steklenica za pijačo, ki jo lahko vzamete s seboj kamorkoli. Odlikuje jo optimalno prileganje pokrova, ki preprečuje uhajanje tekočine.

Camelbak Podium+ Chill bidon, 0,62 l
15,99 € 15,19 €

CamelBak bidon Podium+ Chill je kakovosten termo bidon s prostornino 0,62 litra, ki ustreza standardnim nosilcem steklenic. Ima poseben ventil, ki preprečuje nehoteno uhajanje tekočine iz bidona.

Camelbak ustnik Big Bite Valve, moder
8,92 €

Patentirani ustnik Big Bite ™ Valve ponuja prostoročno hidracijo in je visoko zmogljiv. Samodejno ga zaprite po vsaki pijači, da se izognete kapljanju.

Camelbak PEAKFitness Chill bidon, 0,75 l
21,99 € 20,89 €

CamelBak PEAKFitness Chill je kakovosten termo bidon s prostornino 0,75 litra. Oblikovan je posebej za uporabo v Fitnessu in pri podobnih dejavnostih. Ima poseben ventil, ki preprečuje nehoteno uhajanje tekočine iz bidona.

Camelbak Podium+ Bottle bidon, 0,62 l
10,99 € 10,44 €

CamelBak bidon Podium+ Bottle je kakovosten bidon s prostornino 0,62 litra, ki ustreza standardnim nosilcem steklenic. Ima poseben ventil, ki preprečuje nehoteno uhajanje tekočine iz bidona.

Camelbak Podium+ Dirt bidon, 0,62 l
15,99 € 15,19 €

CamelBak bidon Podium+ Dirt je kakovosten bidon s prostornino 0,62 litra, ki ustreza standardnim nosilcem steklenic. Ima poseben ventil, ki preprečuje nehoteno uhajanje tekočine iz bidona in pokrovček, ki umazaniji preprečuje, da bi dosegla ustnik.

Camelbak Chute Mag steklenica, 0,4 L
16,74 €

Kakovostna steklenička Chute Mag proizvajalca CamelBak se ponaša s patentiranim ustnikom, ki zagotavlja hitro pitje pijače. Magnet na pokrovčku skrbi, da vas med pitjem pokrovček ne bo zmotil. Steklenička se odpira in zapira z enim samim obratom.

Camelbak meh CRUX 3l
44,90 €

Rezervoar za vodo CRUX je neopazno vgrajen v najnovejše nahrbtnike istega proizvajalca CamelBak. Predstavlja nadgradnjo vsem svojim predhodnikov.

Camelbak termo cev Crux Insulated Tube
27,91 €

Izolacijska cev ponuja 20% večji pretok vode kot prejšnje cevi. Dobra toplotna izolacija preprečuje zamrzovanje v hladnem vremenu in pomaga pri ohranjanju hladne vode v toplem vremenu.

Camelbak termovka Chute Mag, 1 l
42,43 €

Poskrbite, da boste imeli na poti vedno s seboj toplo ali hladno pijačo. Termovka Chute Mag ohranja pijačo toplo do 6 ur in hladno do 24 ur.

Camelbak Hot Cap pokrov
8,92 €

Rezervni pokrov s za termo steklenice Hot Cap. Primeren je tudi za steklenice Eddy+ in Chute Mag.

Camelbak mehki bidon QuickStow Flask, 0,5 l, moder
24,99 € 23,74 €

Bidon s prostornino 0,5 l predstavlja novost na trgu. Odlikuje ga izjemna priročnost, saj ga lahko shranite skoraj kamorkoli, v pas za tek, nahrbtnik ali pa ga držite v roki.

Camelbak nahrbtnik Quantico
274,92 €

Nahrbtnik Quantico™ z elegantnim, a krepkim dizajnom nudi optimalno organizacijo vsebine v nahrbtniku. Uporabljate ga lahko za vsakodnevno rabo in vanj shranite prenosni računalnik, tablični računalnik, napajalni kabel, bidon z vodo, ipd.

Camelbak steklenica Chute Mag 0,75 l
17,86 €

Camelbak Chute Mag je priročna steklenica za pijačo, ki jo lahko vzamete s seboj kamorkoli. Odlikuje jo optimalno prileganje pokrova, ki preprečuje uhajanje tekočine.

Camelbak je blagovna znamka, ki je nastala iz takrat nujne potrebe.

Camelbak je eno od vodilnih podjetij na področju proizvajanja bidonov, kolesarskih nahrbtnikov, pasnih torbic, steklenic za vodo.

Camelbak je blagovna znamka, ki je nastala iz takrat nujne potrebe.

Camelbak je eno od vodilnih podjetij na področju proizvajanja bidonov, kolesarskih nahrbtnikov, pasnih torbic, steklenic za vodo.