Kayser bombice za sodo za enkratno uporabo, 20 kos
6,99 € 6,47 €

Z uporabo originalnih bombic Kayser za enkratno uporabo boste v steklenici za sodavico pridobili do 1 l gazirane vode z največ mehurčki. Bombice so opremljene z grlom brez navoja in so izdelane iz 100-odstotno obnovljivega, visoko kakovostnega jekla.

Orion komplet z žepno steklenico Home
10,64 € 8,70 €

Darilno pakiranje iz nerjavečega jekla vsebuje stekleničko, 4 kozarce in lijak. V steklenico se lahko natoči do 210 ml priljubljenega napitka. Komplet iz nerjavečega jekla je izdelan pod blagovno znamko Orion.

Fackelmann Klešče za led 2 kos
5,04 € 4,57 €

Klešče za led so pomemben pripomoček v vsakem baru, prav pa bodo prišle tudi v kuhinjskem predalu. V pakiranju najdete dva kosa. Praktični zobki pomagajo držati led.

Orion komplet z žepno steklenico Ribič
11,92 € 9,69 €

Darilno pakiranje z motivom ribiča vsebuje stekleničko z motivom, 4 kozarce in lijak. V steklenico se lahko natoči do 240 ml priljubljenega napitka. Komplet iz nerjavečega jekla je izdelan pod blagovno znamko Orion.

Summum Sommelier dekanter za vino
21,54 €

Eleganten stekleni dekanter odstrani ostanke plute in razvija aromo vina. Vključena je tudi kapljična blazinica in podstavek. Predstavlja nepogrešljiv dodatek za ljubitelje vina.

Weis dvojna merica 20 in 40 ml
7,83 € 7,51 €

Dvojna merica za 20 in 40 ml v kakovostni nerjavni sijoči izvedbi bo postala nepogrešljiv pripomoček vsakega barmana. Mešajte koktajle za svoje prijatelje kot pravi profesionalec.