Britax Römer Kidfix 2 R avtosedež, Cosmos Black

Britax Römer Kidfix 2 R avtosedež, Cosmos Black

Številka: 1317734001
Odlična cena
Je varnost vašega malčka na 1. mestu? Prav gotovo bo avtosedež pravilna izbira za varnost otroka med vožnjo. KIDFIX2 R je prefinjen 2in1 otroški sedež iz nagrajenega KIDFIX, ki ni le prilagodljiv za male in tiste malo večje potnike, stare od 3 do pol do 12 let. Naslonjalo V z raste skupaj z vašim otrokom in zagotavlja dovolj prostora, ob tem pa nudi tudi visoko stopnjo varnosti. Celoten opis

default
default
default
default
default
199,60 €
Vključno z DDV
159,90 €
-19%
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču 2 artikla

Jutri predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 

Številka: 1317734001

Predstavitev

Je varnost vašega malčka na 1. mestu? Prav gotovo bo avtosedež pravilna izbira za varnost otroka med vožnjo. KIDFIX2 R je prefinjen 2in1 otroški sedež iz nagrajenega KIDFIX, ki ni le prilagodljiv za male in tiste malo večje potnike, stare od 3 do pol do 12 let. Naslonjalo V z raste skupaj z vašim otrokom in zagotavlja dovolj prostora, ob tem pa nudi tudi visoko stopnjo varnosti.

Stalno udobje na poti

Stalno udobje – Kidfix KIDFIX2 R z otrokom raste od približno od 3 do 12. leta. Zahvaljujoč V naslonjalu, ta sedež ponuja dodelan udoben položaj za majhnega otroka, hkrati pa mu nudi tudi veliko prostora v predelu ramen, v obdobju, kadar otrok odraste. Samodejno se nastavi, ko regulirate višino naslona za glavo za glavo . Poleg tega lahko odstranite naslonjalo, ko vaš otrok preseže 135 cm. Poleg tega lahko odstranite ** naslonjalo , ko vaš otrok preseže **135 cm.

Varnost je na prvem mestu.

Trajna varnost na katerem koli potovanju: Visok naslon sedeža KIDFIX2 R ima obdelavo strni z mehko oblogo, ki zagotavlja maksimalno zaščito vašega otroka v primeru bočnega trka. Poleg tega SecureGuard zagotavlja optimalen položaj trebušnega pasu na medenici, da se zmanjša tveganje poškodb otroka v trebušnem predelu. Na voljo je tudi zaponka za pas, ki zagotavlja pravilen položaj vzdolž diagonale pasu nad otrokovim ramenom, ko se sedež uporablja brez naslonjala. To vam bo omogočilo, da pomirite krmiljenje.

Izdelano v Nemčiji

Vsi otroški sedeži KIDFIX so dodelano zasnovani ter razviti in izdelani v Nemčiji. Na avtosedežih so izvedena številna testiranja iz crash testov, z namenom, da se zagotovi najvišja kakovost. Poleg notranjih testov so tudi sedeži KIDFIX temeljito preizkušeni v EuroNCAP. To pomeni, da se redno testirajo na najnovejših modelih avtomobilov z najsodobnejšimi varnostnimi tehnologijami, z naslonjalom ali brez njega, vedno z najboljšimi rezultati. V podjetju Britax Römer skrbno spremljajo najnovejše trende v avtomobilski industriji, z namenom, da se lahko izdelke ustrezno prilagodi in **nadgradi v varnejše **.


Ključne lastnosti:

 • Odstranljiv pas
 • Nastavljivo naslonjalo
 • SecureGuard
 • Zaščitna blazinica
 • Naslonjalo v obliki črke V je lahko nastavljivo
 • Ergonomski vzglavnik je lahko nastavljiv
 • Dimenzije (VxŠxD) 67 – 85 × 48 × 39 cm
 • Teža izdelka je 7 kg
 • Material: Plastika
 • Velikost embalaže: 16,5 cm x 15,7 cm x 12,9 cm (š x v x d)
 • Usmerjeno v smeri vožnje 15 – 36 kg

Vsebina paketa

1 x kos