Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo
0
na mesec

Na mimovrste=) lahko najdete več kot 1.500.000 artiklov, vključno z artikli iz kategorije Avtosedeži 15 - 36 kg. Zakaj nakupovati pri nas?

Prikaži več
 • Dostava po celotni Sloveniji.
 • Možen osebni prevzem v enem izmed naših prevzemnih mest. Ne velja za artikle iz spletne tržnice.
 • Naša podpora za stranke se trudi, da bo vsako vprašanje našlo odgovor.
 • Več možnosti plačila:
  • S kartico preko spleta
  • Ob prevzemu s kartico ali gotovino
  • Po predračunu
  • Z Leanpay
  • V poslovalnicah na obroke
 • V primeru, da vam artikel iz kategorije Avtosedeži 15 - 36 kg ne ustreza, ga lahko vrnete v roku 14 dni, skladno s pogoji poslovanja.

Priporočamo ogled ostalih igrač, otroške opreme in artiklov iz podobnih kategorij: Avtosedeži, Otroški avtosedeži, Avtosedeži 15 - 36 kg, Avtosedeži 0 - 18 kg in Avtosedeži 9 - 36 kg.

Določi parametre
BeSafe iZi Flex FIX i-Size Befix Toy Story First 2020 otroški avtosedež
BeSafe iZi Flex FIX i-Size

BeSafe iZi Flex FIX i-Size je po višini nastavljiv avtosedež od 100 do 150 cm s sistemom isofix. Največjo varnost otrok zagotavlja dodatna stranska zaščita SIP+, ki absorbira energijo bočnega trka. Prilagodi se na sedeže v vseh avtomobilih.

na voljo predvidoma: JUTRI

Partner: Mimovrste
Befix Frozen First 2020 otroški avtosedež Befix Toy Story First 2020 otroški avtosedež
Befix Frozen First 2020 otroški avtosedež

Za največjo varnost v avtomobilu na potovanjih z mamo in očetom poskrbi avtosedež Nania Befix Frozen 2020 s simpatičnim motivom priljubljene princeske Else, ergonomsko konstrukcijo, pritrditvijo s 3-točkovnim pasom, notranjo blazino in nastavljivo oporo za glavo. Avtosedež je mogoče uporabljati tudi kot jahač, primeren je za otroke s težo od 15 do 36 kg.

na voljo predvidoma: JUTRI

Partner: Mimovrste
Befix Toy Story First 2020 otroški avtosedež Befix Toy Story First 2020 otroški avtosedež
Befix Toy Story First 2020 otroški avtosedež

Za največjo varnost v avtomobilu na potovanjih z mamo in očetom poskrbi avtosedež Nania Befix Toy Story 2020 s simpatičnim motivom Buzza, ergonomsko konstrukcijo, pritrditvijo s 3-točkovnim pasom, notranjo blazino in nastavljivo oporo za glavo. Avtosedež je mogoče uporabljati tudi kot jahač, primeren je za otroke s težo od 15 do 36 kg.

na voljo predvidoma: JUTRI

Partner: Mimovrste
avtosedež Befix SP LX Frozen 2020 Lorelli Avtosedež AVIATOR ISOFIX 0-36 KG
avtosedež Befix SP LX Frozen 2020

Veselo z mamo in očetom na potovanje, z največjo varnostjo v avtomobilu, zahvaljujoč avtosedežu Nania BEFIX SP LX FROZEN 2020 z luštnim potiskom Elze, ergonomskim dizajnom, pritrditvijo 3-točkovnega pasu, notranjo blazino in nastavljivim naslonom za glavo. Avtosedež se lahko uporablja tudi kot sedežna blazina in je primeren za otroke v težni skupini od 15 do 36 kg.

na voljo predvidoma: JUTRI

Partner: Mimovrste
Lorelli Avtosedež AVIATOR ISOFIX 0-36 KG Lorelli Avtosedež AVIATOR ISOFIX 0-36 KG
Lorelli Avtosedež AVIATOR ISOFIX 0-36 KG

Izjemno udoben avtosedež Lorelli AVIATOR Isofix z naprednimi varnostnimi funkcijami, kot sta sistem za zaščito pred bočnim trkom in sidrišče Isofix. Višino naslona za glavo lahko nastavite v 11 položajih. Za otroke od rojstva do 12. leta starosti.

na voljo predvidoma: 11.3.

Partner: DAS Handel
Kinderkraft XPAND 2 i-Size ISOFIX Sistem Lorelli Avtosedež AVIATOR ISOFIX 0-36 KG
Kinderkraft XPAND 2 i-Size ISOFIX Sistem

Predstavljamo XPAND 2 i-Size – avtosedež, ki ustreza najnovejšemu varnostnemu standardu R129 i-Size za otroke 100–150 cm (približno 3,5–12 let). To je izdelek, ki daje nov pomen pregovoru „rastejo skupaj z otrokom“. S sistemom DUO EXPAND lahko hkrati prilagodite višino in širino avtosedeža, da se prilagodi vašemu rastočemu otroku.

na voljo predvidoma: JUTRI

Partner: Mimovrste
Kinderkraft JUNIOR FIX 2 i-Size avtosedež, 100-150 cm MAXMA Otroški avtomobilski sedež MANDY ISOFIX 15 – 36 kg siva
Kinderkraft JUNIOR FIX 2 i-Size avtosedež, 100-150 cm

JUNIOR FIX – avtosedež, ki ustreza najnovejšemu varnostnemu standardu R129 i-Size za otroke z višino 100–150 cm (3,5–12 let). Ustvarjen je bil za zagotavljanje varne in udobne vožnje vašega otroka. Sistem JUNIOR FIX lahko preprosto pritrdite na sistem ISOFIX (ali po želji na avtomobilske varnostne pasove), ki je opremljen s kazalniki pravilne namestitve.

na voljo predvidoma: JUTRI

Partner: Mimovrste
Joie Otroški avtosedež i - Trillo i - Size 2/3 Shell Gray MAXMA Otroški avtomobilski sedež MANDY ISOFIX 15 – 36 kg siva
Joie Otroški avtosedež i - Trillo i - Size 2/3 Shell Gray

Joie i-Trillo LX i-Size Shell Gray otroški sedež za vrhunsko udobje in varnost vašega malčka! Ta sedež je namenjen otrokom, starim približno 3 leta do 12 let.

na voljo predvidoma: 7.3. - 8.3.

Partner: Bimbo
MAXMA Otroški avtomobilski sedež MANDY ISOFIX 15 – 36 kg siva MAXMA Otroški avtomobilski sedež MANDY ISOFIX 15 – 36 kg siva
MAXMA Otroški avtomobilski sedež MANDY ISOFIX 15 – 36 kg siva

Avtosedež za otroke s težo 15–36 kg, starost 3–12 let, varnostna skupina II – III (po evropskih standardih ECE), pritrditev ISOFIX, tritočkovni varnostni pas, namestitev v smeri vožnje, odstranljiva prevleka, sive barve.

na voljo predvidoma: 7.3. - 8.3.

Partner: Cappa
Lorelli Avtosedež GALAXY 0-36 KG Otroški avtomobilski sedež MANDY ISOFIX 15 – 36 kg črna
Lorelli Avtosedež GALAXY 0-36 KG

Univerzalni avtosedež GALAXY by Lorelli za otroke od rojstva do 12. leta in 36 kg. Zagotavlja visoko raven varnosti in udobja med potovanjem. Avtosedež je opremljen z nastavljivim naslonom za hrbet in nastavljivim naslonom za glavo.

na voljo predvidoma: 11.3.

Partner: DAS Handel
Britax Römer Kidfix M i-Size avtosedež Otroški avtomobilski sedež MANDY ISOFIX 15 – 36 kg črna
Britax Römer Kidfix M i-Size avtosedež

Avtosedež Kidfix M i-Size proizvajalca Britax Römer je rastoči avtosedež za otroke od 3,5 do 12 let (100–150 cm). Zaradi ozke zasnove lahko v vozilo namestite tri avtomobilske sedeže, zato je odličen za večje družine. Avtosedež zagotavlja visoko zaščito in največje udobje med potovanjem.

na voljo predvidoma: JUTRI

Partner: Mimovrste
Otroški avtomobilski sedež MANDY ISOFIX 15 – 36 kg črna Otroški avtomobilski sedež MANDY ISOFIX 15 – 36 kg črna
Otroški avtomobilski sedež MANDY ISOFIX 15 – 36 kg črna

Avtosedež za otroke s težo 15–36 kg, starost 3–12 let, varnostna skupina II – III (po evropskih standardih ECE), pritrditev ISOFIX, tritočkovni varnostni pas, namestitev v smeri vožnje, odstranljiva prevleka, rdeče barve.

na voljo predvidoma: 7.3. - 8.3.

Partner: Cappa