Britax Römer

-41%
Britax Römer avtosedež skupina 1 King II Black Series, Cosmos Black
203x

Britax Römer avtosedež skupina 1 King II Black Series

239,99 €
139,90 €
Odlična cena

Avtosedež skupine 1 z varnostnim pasom, King II Black s črnim podnožjem, pomaga staršem, da potujejo z večjim zaupanjem in se lahko posvetijo cesti pred seboj. Napreden sedež je primeren za malčke, stare od 9 mesecev do 4 let (9–18 kg).

Dostava Mimovrste
-20%
Britax Römer avto sedež KID II Black 2021 Cosmos Black, črn
233x

Britax Römer avto sedež KID II Black

151,99 €
120,18 €

Britax Römer Kid II Black je lahek sedež za otroke od 15 do 36 kg, ki zagotavlja maksimalno zaščito in se lahko pritrdijo z uporabo tritočkovnega varnostnega pasu. Raste skupaj z otrokom in zagotavlja zaščito od glave do bokov.

Dostava Mimovrste
Britax Römer avtosedež Kidfix Kidfix SL Black 2021, Cosmos Black, črn
211x

Britax Römer avtosedež Kidfix SL Black

150,67 €

Britax Römer Kid II Black je lahek avtosedež za otroke od 15 do 36 kg, ki zagotavlja maksimalno zaščito in se lahko pritrdi z uporabo inovativnega sistema ISOFIT z zaponko Soft Latch ali s 3-točkovnim varnostnim pasom. Raste skupaj z otrokom in zagotavlja zaščito od glave do bokov.

Dostava Mimovrste
Britax Römer avtosedež KING II LS Black 2021, Storm Grey, siv
10x

Britax Römer otroški avtosedež KING II LS Black, črn

247,99 €
224,20 €
Zadnji kos!

Römer otroški avtosedež KING II LS Black Editionodklepanjem na hrbtnem predelu za boljši dostop in namestitev avtomobilskih pasov. Ima luč in dodelan indikator, ki signalizira zapenjanje s pasom.

Dostava Mimovrste
Britax Römer avtosedeavtosedež skupina 1/2/3 Evolva 123, Cosmos Black
141x

Britax Römer avtosedež skupina 1/2/3 Evolva 123

151,99 €
129,90 €
Odlična cena

Otroški sedež prinaša varnost na novo raven in enostavno s 5-točkovnim varnostnim pasom. Primeren je za otroke od 9 mesecev do 12 let.

Dostava Mimovrste
Britax Römer avtosedež Dualfix 2 R Moonlight Blue
136x

Britax Römer avtosedež Dualfix 2 R

375,99 €
369,90 €
Odlična cena

Britax Römer Dualfix 2 R ponuja vrtljivo osnovo za 360°, zaradi katere lahko regulirate položaj otroka po potrebi. Primeren je za otroke do 18 kg. Avtomobilski sedež se pritrdi s pomočjo isofixa. Baza je priložena.

Dostava Mimovrste
Britax Römer avtosedež BABY-SAFE PLUS SHR II Wine Rose, roza
1x

Britax Römer avtosedež BABY-SAFE PLUS SHR II

231,60 €
182,90 €
Zadnji kos!

Avtosedež BABY-SAFE plus SHR II z nastavljivo višino naslona za glavo in pet točkovnim pasom. integriran nagibni sistem – raven položaj za novorojence. BABY-SAFE PLUS SHR II je pametna in preprosta rešitev za povezovanje naprednih varnostnih funkcij, kot so inovativna zaščita pred bočnim trčenjem in sistem zapenjanja z eno roko.

Dostava Mimovrste
Britax Römer avtosedež skupina 1 King II Black Series, Storm Grey - Odprta embalaža

Britax Römer avtosedež skupina 1 King II Black Series, Storm Grey - Odprta embalaža

186,90 €
162,60 €
Odprta embalaža

Avtosedež skupine 1 z varnostnim pasom, King II Black s črnim podnožjem, pomaga staršem, da potujejo z večjim zaupanjem in se lahko posvetijo cesti pred seboj. Napreden sedež je primeren za malčke, stare od 9 mesecev do 4 let (9–18 kg). Artikel ima odprto embalažo in je bil lahko uporabljen.

Dostava Mimovrste
-26%
Britax Römer otroški voziček B-Agile M Elephant Grey 2021, siv - Odprta embalaža

Britax Römer otroški voziček B-Agile M Elephant Grey 2021, siv - Odprta embalaža

273 €
201,14 €
Odprta embalaža

Otroški voziček z dodelanim nastavljivim naslonjalom. Višina ročaja 102 cm za bližje doseganje in lažje gibanje. Štirikolesni dizajn za boljše ravnotežje. Prostor za shranjevanje majhnih predmetov. Otroški voziček Britax Römer B-Agile M je zložljiv, poleg tega pa je dodatno opremljen z držalom za pijačo in dežnim plaščem za obdbje deževja. Artikel ima odprto embalažo in je bil lahko uporabljen.

Dostava Mimovrste
-25%
Britax Römer Swingfix avtosedež, 0+/1, i-Size, Blue Marble

Britax Römer Swingfix avtosedež, 0+/1, i-Size, Blue Marble

739,99 €
553,76 €
Zadnji kos!

Avtosedež Swingfix i-Size je najbolj prilagodljiva izbira za vašega malčka, saj mu zagotavlja udobje in varnost od rojstva do štirih let (oz. višine 105 cm). Avtosedež, obrnjen izključno nazaj, se obrača za 90°, kar omogoča enostavno nameščanje in pripenjanje malčka, edinstvena varnostna funkcija SICT Inside pa mu nudi maksimalno varnost ob morebitnih trkih.

Dostava Mimovrste
-25%
Britax Römer Swingfix avtosedež, 0+/1, i-Size, Blue Marble - Odprta embalaža

Britax Römer Swingfix avtosedež, 0+/1, i-Size, Blue Marble - Odprta embalaža

739,99 €
553,68 €
Zadnji kos!

Avtosedež Swingfix i-Size je najbolj prilagodljiva izbira za vašega malčka, saj mu zagotavlja udobje in varnost od rojstva do štirih let (oz. višine 105 cm). Avtosedež, obrnjen izključno nazaj, se obrača za 90°, kar omogoča enostavno nameščanje in pripenjanje malčka, edinstvena varnostna funkcija SICT Inside pa mu nudi maksimalno varnost ob morebitnih trkih. Artikel ima odprto embalažo in je poškodovan. Poškodbe so razvidne iz priloženih fotografij, cena pa je dodatno znižana.

Dostava Mimovrste
Britax Römer Advansafix M i-Size avtosedež 2021 Burgundy Red
2x

Britax Römer Advansafix M i-Size avtosedež

356,81 €

Avtosedež Advansafix M i-Size za otroke od 15 meseca dalje, tako da lahko potujejo varno in udobno, idealno za vsako družino. Zahvaljujoč funkciji Flip&Grow lahko z vgrajenega 5-točkovnega pasu preklopite na 3-točkovni varnostni pas. Poleg tega Advansafix M i-size zagotavlja največjo prilagodljivost in zaščito za vse starostne skupine, zahvaljujoč naprednim varnostnim funkcijam. Varnost vsakega otroka je za nas zelo pomembna. Zato Advansafix M i-size ponuja napredne varnostne funkcije, ki ščitijo vašega majhnega otroka vseh starosti. Ko otroka zavarujete s 3-točkovnim avtomobilskim pasom, SecureGuard drži naročje v optimalnem položaju nad medeničnimi kostmi, kar zmanjšuje tveganje za poškodbe trebuha. Poleg tega nastavljiv naslon za glavo v obliki črke V zagotavlja zaščito v primeru bočnega trka.

Dostava Mimovrste