Penhaligons Douro - EDC
56,10 € 51,90 €

Zadnji kos!

Douro je aromatična dišava za moške, ki so jo lansirali leta 2004. Glava vsebuje apno, limono, mandarino, baziliko, geranijo in sivko. V srcu boste začutili šmarnico in grenko oranžno esenco (neroli).

Penhaligons Eau Sans Pareil - EDT
55,30 €

Eau Sans Pareil iz kolekcije The Anthology je ženska dišavna aromatična dišava z bogato sestavo. Začelo se je leta 2011. .

Penhaligons Esprit Du Roi - EDT
56,10 €

Esprit Du Roi iz kolekcije The Anthology je moška dišava citrusov z bogato sestavo, v kateri prevladujejo začetni citrusni toni. Srce nosi v cvetni liniji z klinčki. Osnovo dopolnjujejo maline skupaj z lesnimi, jantarnimi in mahovnimi esencami, vetiverom in pačulijem. Začelo se je leta 2011. .

Penhaligons Gardenia - EDT
53,80 € 51,10 €

Gardenia je razkošna cvetna dišava za ženske. Glava vsebuje svež bergamot, zelene tone, rabarbara, vijolična, hijacinta in magnolija. V srcu boste začutili gardenijo, vrtnico, ylang-ylang, tuberozo, jasmin, šmarnico in pikantno piko v obliki nageljnovih žbic in cimeta.

Penhaligons LP No. 9 - EDT
46,10 € 43,10 €

LP št. 9 je luksuzna dišava za ženske. Glava je sestavljena iz močne sivke, svežega bergamota in limone, pehtrana in geranije. Jasmin, vrtnica in nageljni se združujejo v čisto cvetnem srcu. Sestavo zaprejo Virginia cedra, topla ambergris, aromatičen cimet, pačuli, mošus in sladka vanilija.

Penhaligons Orange Blossom - EDT
61,50 € 52,30 €

Orange Blossom je ženska orientalsko-cvetna dišava. Glava vsebuje svežo limono, bergamot in grenko oranžno esenco, vijolične liste in začinjene tone roza popra in kardamoma. V srcu se z oranžnimi mešanicami zlivajo cvetne črte jasmina, tuberoze, vrtnice, orhideje in breskve.

Penhaligons Zizonia - EDT
61,50 € 49,20 €

Zizonia je orientalska lesnata dišava za ženske. V uvodu, začinjenem s citrusi, boste začutili bergamot, pomarančo, koriander in kardamom. Srcu doda kombinacija sivke in geranije, ki jo dopolnjuje ingver, poper, kuma in muškatni oreh.