KinderKraft

KinderKraft Prime Lite 3in1 2020 otroški voziček, siv
32x

KinderKraft Prime Lite 3in1 otroški voziček

445,30 €

Voziček Prime Lite znamke Kinderkraft je idealen za sprehode po mestu in tudi za daljše izlete izven mesta. Voziček 3 v 1 je sestavljen iz mehke košare, raztegnjenega vozička – športni del in avtosedeža. Vsa kolesa so izdelani iz zmesi s povečano odpornostjo proti obrabi (EVA pena z gumo).

Dostava Mimovrste
-27%
KinderKraft otroški voziček Stroller PRIME 2in1 beige
14x

KinderKraft otroški voziček Stroller PRIME 2in1 beige

429 €
309,21 €
Zadnji kos!

Otroški voziček PRIME blagovne znamke Kinderkraft se lahko brez težav vozi po težjem terenu zahvaljujoč učinkovitemu in blažilnemu integriranemu sistemu. Velika napihljiva zadnja kolesa prav tako pomagajo k stabilnosti.

Dostava Mimovrste
-29%
KinderKraft PRIME 2in1 2020 black
20x

KinderKraft Stroller PRIME 2-in-1 športni voziček s košarico

429 €
302,88 €

Otroški voziček PRIME Kinderkraft z dvema načinoma uporabe – kot globoka košara za najmanjše in za že malo večje otroke kot lahka športna košara. Voziček je še posebej udoben zaradi posebne kolesne opreme, ki absorbira tresljaje, idealen za mesto in zunaj mesta.

Dostava Mimovrste
KinderKraft Prime Lite 2in1 2020 otroški voziček, siv
3x

KinderKraft Prime Lite 2in1 otroški voziček

328,30 €
279,06 €
Zadnji kos!

Otroški voziček Kinderkraft 2 v 1 je izdelan iz odporne jeklene konstrukcije z nosilnosti 22 kg. Voziček ima velika zadnja kolesa z zavoro in vzmetenjem. Za mirno vožnjo poskrbi tudi možnost gladke nastavitve naslonjala iz sedečega v ležeči položaj.

Dostava Mimovrste
-17%
KinderKraft Evolution Cocoon 2v1 otroški voziček, platinum grey 2020
2x

KinderKraft Evolution Cocoon 2v1 otroški voziček

323,99 €
266,81 €
Zadnji kos!

Otroški voziček Evolution Cocoon 2v1 znamke Kinderkraft je namenjen otrokom od rojstva dalje. Zaradi mehke košare bo vašemu dojenčku udobneje. Sedež lahko namestite v smeri in proti smeri vožnje, tako da imate svojega otroka ves čas na očeh.

Dostava Mimovrste
KinderKraft Xpedition Isofix 2021 otroški avtosedež, črn

KinderKraft Xpedition Isofix avtosedež

229,23 €

Otroški avtosedež Xpedition Isofix znamke Kinderkraft je namenjen otrokom od rojstva do 36 kg. Pritrditev v avto s pomočjo Isofix in Top Tether zagotavlja maksimalno varnost vašega otroka. Posebna zaščita H-Guard System in Side Protect System zagotavlja zaščito vratu, glave, ramen in trupa tudi v primeru stranskega trka.

Dostava Mimovrste
-20%
KinderKraft kombinirani otroški voziček 3v1 Moov Navy, moder
167x

KinderKraft kombinirani otroški voziček 3v1 Moov

279,99 €
222,28 €

Kombinirani otroški voziček 3v1 MOOV je inovativen, skrbno načrtovan in ergonomično dodelan voziček. Trojna kombinacija, ki izpolnjuje tri osnovne funkcije: globokega otroškega vozička, športnega in avtomobilskega sedeža. MOOV otroški voziček ne združuje samo funkcionalnosti, temveč tudi sodoben dizajn. Je prilagodljiv, udoben in prilagojen različnim vremenskim razmeram. Priročno uporabo predstavlja nastavljiva višina ročaja ter primerno preprost mehanizem za zlaganje, hkrati pa tudi napihljiva kolesa, idealna za sprehod po gozdu ali po mestu. Sestavljen je iz lahkih in močnih materialov, okvirja, ki je opremljen s štirimi kolesi, primerno tudi absorbira udarce in nudi udobje ter centralno zavoro.

Dostava Mimovrste
KinderKraft ALL ROAD otroški voziček, Imperial blue (moder) 2020
41x

KinderKraft ALL ROAD otroški voziček

212,90 €
183,70 €

Otroški voziček All Road znamke Kinderkraft je namenjen otrokom od rojstva do 15 kg. Sedalo lahko nastavljate do povsem ležečega, tako da si lahko vaš otrok med sprehodom spočije. Starši bodo veseli enostavnega zlaganja z eno roko in avtomatičnega zaklepa proti samodejnem sestavljanju vozička.

Dostava Mimovrste
KinderKraft kombinirani otroški voziček JULI 3V1, moder
54x

KinderKraft Juli kombinirani otroški voziček 3V1

202,38 €

Večfunkcijski otroški voziček JULI 3 v 1, vključno z avtosedežem, boste vzljubili takoj. Zahvaljujoč brezčasnemu dizajnu in funkcionalni rešitvi globoke košare in športni konstrukciji, s eboste v ta voziček v trenutku zaljubili. Kolesa so narejena iz materiala EVA in zraven boste uživali v velikem nakupovalnem vozičku tudi za najzahtevnejšo mamo.

Dostava Mimovrste
KinderKraft puschair GRANDE LX bird otroški voziček
23x

KinderKraft puschair Grande LX voziček

191,60 €
176,76 €

Športni voziček GRANDE LX, od znamke Kinderkraft, bo pravo vodilo za vaše sprehode. Zahvaljujoč 4 gumijastim kolesom in odličnim absorpcijskim sunkom, lahko pride resnično povsod. Voziček je enostavno zložiti in nositi. 5-točkovni varnostni pasovi se enostavno prilagodijo velikosti otroka.

Dostava Mimovrste