COSING kahlica/stolček Play, zelen
115x

COSING kahlica/stolček Play

11,19 €

Cosing kahlica/stolček Play se pohvali z visokim naslonjalom in širokim sedežem. Otrokom bo dal občutek uporabe pravega stranišča. Predvaja melodije za pomoč pri pomirjanju.

Dostava Mimovrste
COSING vzmetnica Latex, 10 cm
11x

COSING vzmetnica Latex, 10 cm

52,20 €

10 cm Latex vzmetnica Cosing ima visok delež antialergične pene PUR, njena odprta celična struktura pa omogoča učinkovito kroženje zraka in odstranjevanje vlage. Vzmetnica ima odlične ortopedske lastnosti in spodbuja pravilen razvoj dojenčka.

Dostava Mimovrste
COSING PS sedežna blazina JUNIOR 2022 - zelena
6x

COSING PS sedežna blazina JUNIOR

10,20 €

Udobna sedežna blazina JUNIOR podjetja Cosing ima anatomsko obliko, ki zagotavlja udobje in varnost vaših otrok tudi na dolgih potovanjih. Sedež je primeren za otroke od 15 do 36 kg.

Dostava Mimovrste
COSING 2-delni komplet posteljnine UDOBJE, sova, roza
24x

COSING 2-delni komplet posteljnine UDOBJE

13,59 €

Cosing 2-delni komplet otroške posteljnine je sestavljen iz prevleke za odejo in blazino. Poslikan je s simpatičnimi otroškimi motivi.

Dostava Mimovrste
COSING deka Minka Srnica
15x

COSING deka Minka

16 €

Deka je primerna za otroški voziček, otroško igrišče, otroško posteljico ali avtosedež. Ima zelo prijetno površino, ki greje otroka in zagotavlja udobje. Cosing Blanket Minky ima celoletno uporabo. Izdelana je na eni strani iz bombažnega materiala, na drugi strani iz poliestra. Gre za visokokakovostne tkanine, ki ustrezajo certifikatu Öko-Tex Standard 100 in PZH.

Dostava Mimovrste
COSING Odeja za zavijanje z volančkom, pikčasta

COSING Odeja za zavijanje z volančkom, pikčasta

17 €

Odeja za zavijanje z volančkom znamke Cosing je odličen pomočnik v prvih tednih otrokovega življenja. Dojenčku daje toploto, udobje in občutek varnosti. Ovitek z licenčnim vzorcem, ki meri 75 × 75 cm, je zavezan s trakom.

Dostava Mimovrste
COSING vzglavnik za dojenje Sleeplease, Oblak, 195 cm

COSING vzglavnik za dojenje Sleeplease, 195 cm

30,40 €

Vzglavnik za dojenje Sleeplease znamke Cosing je čudovit večnamenski mehki vzglavnik za dojenje, ki ga lahko uporabljate med nosečnostjo ali pozneje za hranjenje/spanje otroka. Prevleka je odstranljiva in pralna. Dolžina vzglavnika je 195 cm.

Dostava Mimovrste
COSING kahlica/stolček, roza
44x

COSING kahlica/stolček

9,59 €

Cosing kahlica/stolček se pohvali z visokim naslonjalom in širokim sedežem. Otrokom bo dal občutek uporabe pravega stranišča.

Dostava Mimovrste
COSING komplet za dojenčke 13-delni, siva
38x

COSING komplet za dojenčke, 13-delni

70 €

Komplet za dojenčke vsebuje vse pomembne stvari za bodoče mame: otroško kopel, brisačo, odejo, stekenice,… Idealno za darilo!

Dostava Mimovrste
COSING Minky metuljček otroška blazina, bela
4x

COSING Minky metuljček otroška blazina

8,99 €

Blazina v obliki metuljčka je uporabna kot podpora glave ali kot prijatelj za igranje. Prevleka ima dve strani, od katerih je ena izdelana iz bombaža, druga pa iz poliestra. Cosing Minky metuljček otroška blazina izpolnjuje normo Öko-Tex Standard 100, ki zagotavlja zdravstveno varnost materiala. Polnilo je izdelano iz poliestrskega antialergijskega votlega vlakna.

Dostava Mimovrste
COSING Sleeplease zavita spalna vreča, potonike s flamingi, roza
9x

COSING Sleeplease zavita spalna vreča, potonike s flamingi

11,59 €

Spalna vreča je idealen dodatek za otroke v njegovih prvih tednih življenja. Zapenjanje na ježka preprečuje, da bi se otrok sam odvil. Cosing Sleeplease zavita spalna vreča je uporabna kot odeja za igranje ali za v posteljico in voziček

Dostava Mimovrste