Puma Balerinke črna 38.5 EU Adelina

Puma Balerinke črna Adelina

71 €
Brezplačna dostava
Zadnji kos!

Dizajn modela Puma Adelina 369621–01 pade v oči s svojo izvirnostjo, po drugi strani pa s svojo skladnostjo in preprosto kompozicijo – oblikovalci so poskrbeli za skladnost z aktualnimi trendi. Čevelj dodatno odlikuje dobra kakovost.

O'Neill Superge siva 39 EU Sunset Cvs

O'Neill Superge siva Sunset Cvs

72 €
Brezplačna dostava

Univerzalni ženske O'Neill Sunset Cvs 9022100928A čevlji nudijo udobje in užitek vsak dan. Gre za športne copate, ki se slogovno navezujejo na prejšnje O'Neill projekte, ki so dobili novo, dinamično obliko.

Adidas Čevlji črna 36 2/3 EU CF Racer Mid Neo

Adidas Čevlji črna CF Racer Mid Neo

63 €
Brezplačna dostava

Dizajn modela Adidas CF Racer Mid Neo AQ1625 pade v oči s svojo izvirnostjo, po drugi strani pa s svojo skladnostjo in preprosto kompozicijo – oblikovalci so poskrbeli za skladnost z aktualnimi trendi. Čevelj dodatno odlikuje dobra kakovost.

Skechers Sandali roza 38 EU Meditation Utopia

Skechers Sandali roza Meditation Utopia

72 €
Brezplačna dostava
Zadnji kos!

Model Skechers Meditation Utopia 119290PNK pritegne poglede s svojim izvirnim dizajnom, hkrati pa s skladno in premišljeno razporeditvijo poudarkov – oblikovalci so se prilagodili aktualnim modnim trendom. Za Skechers Meditation Utopia je značilna tudi odlična izdelava.

Skechers Copati bež 36 EU Cozy Campfireteam Toasty

Skechers Copati bež Cozy Campfireteam Toasty

56 €
Brezplačna dostava
Zadnji kos!

Univerzalni čevlji ženske Skechers Cozy Campfireteam Toasty 32777BLSH vam omogočajo, da vsak dan uživate v udobju in svobodi. Gre za športni model, ki se nanaša na oblikovanje prejšnjih Skechers projektov, ki so dobili novo podobo.

Reebok Čevlji siva 37.5 EU CL Lthr Sea Worn

Reebok Čevlji siva CL Lthr Sea Worn

75 €
Brezplačna dostava
Zadnji kos!

Dizajn modela Reebok CL Lthr Sea Worn BD1511 pade v oči s svojo izvirnostjo, po drugi strani pa s svojo skladnostjo in preprosto kompozicijo – oblikovalci so poskrbeli za skladnost z aktualnimi trendi. Čevelj dodatno odlikuje dobra kakovost.

Skechers Čevlji rjava 40 EU Bobs Flutter Groove IT

Skechers Čevlji rjava Bobs Flutter Groove IT

69 €
Brezplačna dostava

Modni in prosti čas – tako bi lahko opisali univerzalne čevlje Skechers Bobs Flutter Groove IT. Primerni so za jeans in manj formalna oblačila, čeprav današnji stajling vključuje tudi kombiniranje takšnih čevljev s športno jakno.

Skechers Čevlji roza 40 EU Bobs Squadtough Talk

Skechers Čevlji roza Bobs Squadtough Talk

71 €
Brezplačna dostava

Dizajn modela Skechers Bobs Squadtough Talk 32504NUDE pade v oči s svojo izvirnostjo, po drugi strani pa s svojo skladnostjo in preprosto kompozicijo – oblikovalci so poskrbeli za skladnost z aktualnimi trendi. Čevelj dodatno odlikuje dobra kakovost.

Skechers Čevlji bela 41 EU Solar Fuse

Skechers Čevlji bela Solar Fuse

69 €
Brezplačna dostava

Model Skechers Solar Fuse 149025WSL pritegne poglede s svojim izvirnim dizajnom, hkrati pa s skladno in premišljeno razporeditvijo poudarkov – oblikovalci so se prilagodili aktualnim modnim trendom. Za Skechers Solar Fuse je značilna tudi odlična izdelava.