OBUTA Mačka Srebrne gladiatorke SS-78G-38

OBUTA Mačka Srebrne gladiatorke SS-78G

27,92 €

Gladiatorke ali rimljanke so ponovno v pozornosti na modnih pistah te sezone. Par obutve, ki ga vsekakor letos morate imet v svoji omari. Čevlji se odlično podajo k različnim dnevnim opravam.

OBUTA Mačka Zlati sandali 015T-37

OBUTA Mačka Zlati sandali 015T

16,73 €

Sandale v zlati barvi z lahkoto nosimo skoraj na vsak look. Nudijo ogromno udobja, so nosljivi in zato tudi zelo uporabni, pa vendar boste v njih videti tudi elegantne in ženstvene.

CoZy Udobni protizdrsni natikači CoZy, rumena

CoZy Udobni protizdrsni natikači 39-40

19,92 €
Brezplačna dostava

Mehki in funkcionalni natikači, ki jih ne boste želeli sezuti. Zaradi 4,5 cm debeline bodo nudile odlično oporo vašim stopalom. So izjemno fleksibilni in se izvrstno prilegajo vsem oblikam stopal. Izdelani so iz mehkega in nedrsečega materiala, kjer bo vsak korak užitek.

Cool Shoe Japonke Eve Tropical 35/36

Cool Shoe Japonke Eve Tropical

29 €
Novo

Model EVE je ženska različica modela Original. Narejen v skladu z CoolShoe standardi. Edinstvena rocking chair oblika podplata skrbi za udobno in brezskrbno nošenje ne glede na podlago. Udobni, s širokim trakom, vodoodporni, ne drsijo tudi, če je noga mokra…

Partner: Wasup
OBUTA Mačka Champagne sandali RY-281T-36

OBUTA Mačka Champagne sandali RY-281T

21,52 €
Zadnji kos!

Klasični sandali, ki ne smejo manjkati v vaši omari s čevlji. Lahko jih obujete k elegantnejši opravi ali pa v kombinaciji s preprosto oblekico ali kratkimi hlačami. Enostavno popolna obutev.