Ženki visoki, zimski škornji, ugice

202 artiklov
Pieces Ženska Sarada Škornji Črna 36

Pieces Ženska Sarada Škornji Črna

76,49 €
Zadnji kos!

Barva: črna, Material: zunanji del – pravo usnje; podplat – sintetika, Pranje in vzdrževanje: obrisati z mokro krpo, Lastnosti kože: Usnje je naravni material živalskega izvora, ki ima svoje značilne

Partner: MALL
Guess Ženska Škornji Črna 40

Guess Ženska Škornji Črna

155,28 €

Barva: črna, Model: nad koleni, Zapenjanje: na zadrgo, Višina pete: 9 cm, Višina brez pete: 67 cm, Sestava: 90 % poliester, 10 % poliuretan, Pranje in vzdrževanje: obrisati z mokro krpo

Partner: MALL
Geographical Norway Škornji rjava 37 EU Sandra

Geographical Norway Škornji rjava Sandra

71 €
Brezplačna dostava

Modni in prosti čas – tako bi lahko opisali univerzalne čevlje Geographical Norway Sandra SANDRACHOCOLATE. Odlično se podajo k kavbojkam in manj formalnim outfitom, čeprav je danes v trendu tudi kombinacija takšnih čevljev s športnim suknjičem.

Geographical Norway Snežni škornji črna 38 EU CECILIABLACK

Geographical Norway Snežni škornji črna CECILIABLACK

71 €
Brezplačna dostava
Zadnji kos!

Modni in prosti čas – tako bi lahko opisali univerzalne čevlje Geographical Norway CECILIABLACK. Primerni so za jeans in manj formalna oblačila, čeprav današnji stajling vključuje tudi kombiniranje takšnih čevljev s športno jakno.

Kappa Snežni škornji roza 38 EU Noven

Kappa Snežni škornji roza Noven

46 €
Brezplačna dostava

Univerzalni čevlji ženske Kappa Noven 2430742143 vam omogočajo, da vsak dan uživate v udobju in svobodi. Gre za športni model, ki se nanaša na oblikovanje prejšnjih Kappa projektov, ki so dobili novo podobo.

Geographical Norway Škornji črna 36 EU Jenny

Geographical Norway Škornji črna Jenny

71 €
Brezplačna dostava

Modni in prosti čas – tako bi lahko opisali univerzalne čevlje Geographical Norway Jenny. Primerni so za jeans in manj formalna oblačila, čeprav današnji stajling vključuje tudi kombiniranje takšnih čevljev s športno jakno.

Geographical Norway Škornji rjava 36 EU Camilla

Geographical Norway Škornji rjava Camilla

69 €
Brezplačna dostava
Zadnji kos!

Modni in prosti čas – tako bi lahko opisali univerzalne čevlje Geographical Norway Camilla. Primerni so za jeans in manj formalna oblačila, čeprav današnji stajling vključuje tudi kombiniranje takšnih čevljev s športno jakno.

Skechers Snežni škornji bela 41 EU ON The GO Joy Cyclone

Skechers Snežni škornji bela ON The GO Joy Cyclone

91 €
Brezplačna dostava

Dizajn modela Skechers ON The GO Joy Cyclone 144020CSNT pade v oči s svojo izvirnostjo, po drugi strani pa s svojo skladnostjo in preprosto kompozicijo – oblikovalci so poskrbeli za skladnost z aktualnimi trendi. Čevelj dodatno odlikuje dobra kakovost.

Columbia Škornji črna 38 EU Paninaro Tall

Columbia Škornji črna Paninaro Tall

116 €
Brezplačna dostava
Zadnji kos!

Univerzalni ženske Columbia Paninaro Tall BL0119010 čevlji nudijo udobje in užitek vsak dan. Gre za športne copate, ki se slogovno navezujejo na prejšnje Columbia projekte, ki so dobili novo, dinamično obliko.

Marco Tozzi Škornji črna 38 EU 22561937

Marco Tozzi Škornji črna 22561937

110 €
Brezplačna dostava
Zadnji kos!

Univerzalni ženske Marco Tozzi 22561937 222561937001 čevlji nudijo udobje in užitek vsak dan. Gre za športne copate, ki se slogovno navezujejo na prejšnje Marco Tozzi projekte, ki so dobili novo, dinamično obliko.