Pšenična trava, Steve Meyerowitz (mehka, 2011)

Znamka: Naša številka: 639026

Pšenična trava, Steve Meyerowitz (mehka, 2011)

Najboljše zdravilo narave Popoln vodič o tem, kako lahko z uživanjem trave izboljšate svoje zdravje. Celoten opis

31.28

31,28 € Vključno z DDV

Naša številka: 639026

Predstavitev

Opis artikla

Pšenična trava čisti, krepi, pomlajuje, zdravi. Je najboljše zdravilo narave. Steve Meyerowitz v svoji knjigi zajame vsa področja, ki so relevantna za svet pšenične trave. Bralcem pojasni začetke njene uporabe, podrobneje opiše, kako to naravno živilo deluje, predstavi najpomembnejše raziskave, ki dokazujejo njene terapevtske vrednosti, in opiše zgodbe ljudi, ki so si ob bojevanju s težkimi boleznimi s pomočjo uživanja pšenične trave uspeli povrniti zdravje. Avtor predstavi tudi najpomembnejše centre, kjer nudijo terapije s pšenično travo, prav tako pa nazorno opiše postopek gojenja pšenične trave in navaja tudi najpogostejše težave pri gojenju in njenem sočenju. Ta del vsebuje tudi dva kratka intervjuja, opravljena z uspešnima dolgoletnima gojiteljema trave, ki bralce opozorita na vidike, na katere morajo biti pri gojenju pozorni in podata nekaj napotkov za bolj uspešno gojenje žitnih trav.

In kaj sploh je pšenična trava? Pod tem pojmom razumemo raznolike trave, ki se jih zaradi terapevtskih in hranilnih lastnosti uporablja kot zeliščna zdravila. V knjigi Pšenična trava so opisane različne trave, in sicer pšenična, ječmenova, ovsena, ržena in nekatere druge, vse pa imajo podobne učinkovine. Njeni tri najbolj terapevtski učinki so čiščenje krvi, razstrupljanje jeter in čiščenje debelega črevesa. Kot prehransko dopolnilo je zelo hranilna, vsebuje pa mnoge minerale in vitamine.

Pšenična trava je zelo hranilno in krepilno živilo, vsebuje pa tako širok spekter hranilnih vrednosti, da lahko preživimo tudi, če ne uživamo ničesar drugega temveč le to živilo. Ta prehranski čudež je najbolj očiten v živalskem kraljestvu, raziskave pa potrjujejo, da velike in majhne živali z uživanjem mlade trave ne le ohranjajo, temveč tudi krepijo svoje zdravje.

Tehnične podrobnosti:

  • podnaslov: Najboljše zdravilo narave
  • originalni naziv: Wheatgrass
  • ISBN: 9789616769358
  • prevajalec: Nastja Horvat
  • založba: Cangura.com
  • leto izdaje: 2011
  • dimenzije: 15,5 × 23 cm
  • strani: 328
  • vezava: mehka
  • jezik: slovenščina

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Zvrst zdravje in medicina
Založnik Cangura
Vezanje mehka
Leto izdaje 2011
ISBN 9789616769358
Število strani 328