Najdeno: 79

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

Ajurveda - Način življenja (2013), Vinod Verma (mehka, 2013)
25,70 €
24,42 €

Sodobna medicina se ne ukvarja z zdravjem, temveč z boleznimi, ajurveda pa je sistem za ohranjanje zdravja, ki ne obravnava vseh ljudi enako, temveč upošteva razlike v telesni zgradbi in duševnosti posameznikov.


Alfred Vogel: Ljudski zdravnik
44,90 €

Naravno, ljudsko zdravljenje se končno z velikimi koraki vrača v naša vsakdanja življenja in Alfred Vogel nam v tej knjigi prvič v slovenskem jeziku predstavlja vse svoje znanje in izkušnje.


Alojz Ihan: Čas nesmrtnosti - smrt v dobi bionike
24 €

Nova knjiga Alojza Ihana se ukvarja z vprašanji nesmrtnosti oziroma natančneje človeške želje, da bi s pomočjo novih tehnologij zamrzovanja posegal v ustroj človeškega življenja in umiranja.


Boris Vene, Nikola Grubiša: Zdravje je v nas
29,70 €

Kako sem s pomočjo starodavnih modrosti in najnovejših znanstvenih dognanj premagal največjo krizo v svojem življenju

Po treh diagnozah hude bolezni in popotnico, da mu je morda preostalo le še pol leta življenja, se je Boris Vene, sicer uspešen podjetnik, lotil iskanja morebitne rešitve.


Darja Rojec: Nasveti in izkušnje iz prve roke - 2.del
23 €

Pred vami je druga knjiga iz serije Nasveti in izkušnje iz prve roke avtorice Darje Rojec, ki je dvakrat premagala rakavo bolezen. Na več kot 340 straneh ponuja obilico zanimivih naravnih receptov. Receptov, za katere sestavine lahko naberemo na domačem vrtu ali bližnjem travniku.


Dr. Belisa Vranich: Dihajte
29,95 €

Preprosti revolucionarni 14-dnevni program za izboljšanje miselnega in telesnega zdravja.


Dr. Bruce Miller, Prikriti morilci, Skrite nevarnosti v našem telesu
19 €

Skrite nevarnosti v našem telesu

Bolezni srca in ožilja ali kardiovaskularne bolezni se delijo na dve vrsti: bolezni srca (kardio) in bolezni ožilja (vaskularne). Srce in ožilje skupaj tvorita krvna obtočila. Srčni infarkt je, na primer, bolezen srca, možganska kap pa je bolezen ožilja. Obe bolezni sodita med bolezni srca in ožilja.


Dr. Douglas N. Graham: Škodljivost žit
10 €

Je mala knjižica, ki nosi veliko sporočilo. Negativne strani predelave in konzumiranja žit so predstavljene iz vseh zornih kotov, kot npr. zgodovina uporabe žit, vsebnost žit, ekologija, energija, okolje, fizična aktivnost, odvisnost, motnje v hranjenju in še drugih.


dr. Neal Barnard: Zdravi brez mleka in sira
27 €

Znebite se presenetljive zasvojenosti in shujšajte, pridobite energijo ter izboljšajte svoje zdravje. Čeprav morda obožujete sir, vam sir ne vrača ljubezni.


dr. Suzanne Steinbaum: Žensko srce
29 €

Knjiga Žensko srce vsebuje holistični program, ki ženskam pomaga, da informirano in pravočasno poskrbijo za zdravje srca, kajti srčne bolezni, ki so tradicionalno veljale za težavo moških, se vse bolj pojavljajo tudi pri ženskah. Vse več mladih žensk doživlja palpitacije, panične napade, bolečine v prsih, utrujenost in tesnobo.


Franc Kotnik: Ko črički oglušijo
15 €

V vsaki družbi so ljudje, ki so zaposleni, in tisti, ki niso. So ljudje, ki radi delajo, in tisti, ki nočejo. So pa žal tudi taki, ki bi radi, a ne morejo zaradi takšnih in drugačnih okoliščin.


Ignacio Chamorro Balda: Terapija CLARK
29,50 €

Zdravje in preventiva za vse starosti Osnova terapije CLARK je raztrupljanje organizma in odstranitev patogenih organizmov, ki predstavljajo temeljni vzrok bolezni.


Jon Gabriel: Gabrielova metoda hujšanja
23,90 €

21,49 €

Debelost je v zadnjih letih postala problem tolikšnih razsežnosti, da je dobila status bolezni. O njej se govori vedno bolj odkrito. Po drugi strani so preveliki telesni teži namenjene številne raziskave po celem svetu. Rezultat tega dela so mnoge shujševalne diete, ki imajo omejen ali zelo specifičen obseg delovanja, praviloma pa ne prinašajo dolgoročnejših rezultatov, ampak šokiranje organizma in posledični jo-jo efekt.


Jurij Kurillo: Tomaž Pirc
12 €

V 19. stoletju je bila na današnjem ozemlju le peščica univerzitetno izobraženih zdravnikov, ki so delovali v večjih mestnih naseljih.


Marjan Ogorevc, Alternativna medicina v športu, mehka
22 €

19,80 €

V literaturi na slovenskih tleh še nismo imeli knjige, ki bi tako celovito predstavila načine, ki so nepogrešljivi pri doseganju šampionskih dosežkov. Namenjena je tako vrhunskim kot rekreativnim športnikom, gotovo pa jo bodo z veseljem prebirali tudi drugi, ki jim je šport pomemben del življenja, saj je šport danes dejavnost, ki zaradi priljubljenosti in potrebe sodi v del kulture vsakega naroda.


Marko Korenjak: 336 dni upanja
20 €

S priznanjem samemu sebi, da boluje za hepatitisom C, se je za Marka Korenjaka začelo 336 dni upanja v ozdravitev.


Mateja Lisjak, dr.med.: Uporabna dermatologija
41,90 €

Avtorica Mateja Lisjak na praktičen in preprost način opisuje najpogostejše kožne bolezni in nevšečnosti, s katerimi se srečujejo dermatologi pri svojem delu ter možnosti in načine zdravljenja.


Matija Šega: Recepti za uporabo aloje arborescens
14,90 €

Na kakšen način vi uporabljate alojo arborescens? Niti niste vedeli, da obstajajo različni načini uporabe? Obstajajo napitki, kreme in geli iz aloje arborescens. Ampak pravo bogastvo se skriva tudi v sami rastlini. V tem, kako lahko rastlino (če imamo prave informacije), uporabimo na številnih področjih.


Ne znam shujšati, Pierre Dukan (mehka, 2010)
17,99 €

Fenomen Dukan je osvojil že milijone! Ste se že kdaj vprašali, kako Francozinjam uspeva, da kljub prehranjevanju z zelo mastnimi siri uspevajo ohranjati nadvse vitko postavo? Odločile so se za Dukanovo dieto, s katero lahko v zgolj nekaj dneh izgubite več kilogramov.


Novak Djoković: Serviraj za zmago
19,90 €

14-dnevni prehranski načrt brez glutena za telesno in duševno popolnost

V knjigi Serviraj za zmago pripoveduje kako je odraščal in kako se je z velikim trudom prebil med najboljše teniške igralce sveta.


Paul Rizzoli, Elizabeth Loder, Liz Neporent: Rešitev za migreno, mehka
22,70 €

20,45 €

Vse o diagnosticiranju, zdravljenju in obvladovanju bolečine

Kako glavobol prepoznamo kot migreno? Kaj povzroča migreno in ali jo lahko pozdravimo? Ali so zdravila na recept varna in kakšne so še druge možnosti zdravljenja? Ali lahko migreno ublažimo s spremenjeno prehrano in dobrimi spalnimi navadami? Kako obvladujemo migreno med napornim dnevom? Naučite se varnega odpravljanja migrene in spet prevzemite nadzor nad svojim življenjem!


Ponovna povezava, Eric Pearl (trda, 2010)
33,01 €

Zdravi druge, zdravi sebe

V svoji knjigi – Ponovna povezava: Zdravi druge, zdravi sebe (The Reconnection: Heal Others, Heal Yourself) nas Eric na humoren način vodi od trenutka, ko je odkril svojo sposobnost da zdravi, do njegovega zasluženega slovesa človeka, ki je postal instrument, preko katerega je proces predstavljen svetu.


Priročnik klinične športne prehrane
15 €

Knjižica je namenjena osnovnemu pregledu področja športne klinične prehrane in je lahko v trdno oporo športnikom, trenerjem in staršem. ob pomoči informacij, podanih v tej knjižici, se bodo športniki tudi lažje odločili, kdaj potrebujejo prehransko svetovanje in kdaj naj posežejo po športno prehranskih dodatkih.


Radovan Starc: Projekt hujšanje
19,90 €

Dieta Radovana Starca. Knjiga obravnava sodobno problematiko in na prijazen način motivira bralca.


Rowan Robinson: Konopljin manifest
9,99 €

Žepna knjiga, ki bo spreobrnila vaše mišljenje in vas navdušila za resnico in pozitivne učinke konoplje.


Sandor Marai: Knjiga zeli za dušo
24 €

Novo

Ta knjiga ne želi nič drugega kot številne druge knjige, ki so v daljni in nedavni preteklosti govorile o usodi človeka v svetu.