Priročnik klinične športne prehrane
15 € 13,67 €

Knjižica je namenjena osnovnemu pregledu področja športne klinične prehrane in je lahko v trdno oporo športnikom, trenerjem in staršem. ob pomoči informacij, podanih v tej knjižici, se bodo športniki tudi lažje odločili, kdaj potrebujejo prehransko svetovanje in kdaj naj posežejo po športno prehranskih dodatkih.

Willma A.K.: Porodni načrt z Willmo
14,98 € 13,66 €

6 korakov do sanjskega porodnega načrta.

V tem priročniku vam avtorica ponuja navodila za najučinkovitejši način pisanja, sestavljanje porodnega načrta, ki ga tudi zdravniki in babice želijo videti.

Darja Rojec: Nasveti in izkušnje iz prve roke - 2.del
23 € 20,97 €

Pred vami je druga knjiga iz serije Nasveti in izkušnje iz prve roke avtorice Darje Rojec, ki je dvakrat premagala rakavo bolezen. Na več kot 340 straneh ponuja obilico zanimivih naravnih receptov. Receptov, za katere sestavine lahko naberemo na domačem vrtu ali bližnjem travniku.

Dr. Belisa Vranich: Dihajte
29,95 € 27,30 €

Preprosti revolucionarni 14-dnevni program za izboljšanje miselnega in telesnega zdravja.

Dr. Douglas N. Graham: Škodljivost žit
10 € 9,11 €

Je mala knjižica, ki nosi veliko sporočilo. Negativne strani predelave in konzumiranja žit so predstavljene iz vseh zornih kotov, kot npr. zgodovina uporabe žit, vsebnost žit, ekologija, energija, okolje, fizična aktivnost, odvisnost, motnje v hranjenju in še drugih.

dr. Neal Barnard: Zdravi brez mleka in sira
27 € 24,61 €

Znebite se presenetljive zasvojenosti in shujšajte, pridobite energijo ter izboljšajte svoje zdravje. Čeprav morda obožujete sir, vam sir ne vrača ljubezni.

Franc Kotnik: Ko črički oglušijo
15 € 13,67 €

V vsaki družbi so ljudje, ki so zaposleni, in tisti, ki niso. So ljudje, ki radi delajo, in tisti, ki nočejo. So pa žal tudi taki, ki bi radi, a ne morejo zaradi takšnih in drugačnih okoliščin.

Jurij Kurillo: Tomaž Pirc
12 € 10,94 €

V 19. stoletju je bila na današnjem ozemlju le peščica univerzitetno izobraženih zdravnikov, ki so delovali v večjih mestnih naseljih.

Matija Šega: Recepti za uporabo aloje arborescens
14,90 € 13,59 €

Na kakšen način vi uporabljate alojo arborescens? Niti niste vedeli, da obstajajo različni načini uporabe? Obstajajo napitki, kreme in geli iz aloje arborescens. Ampak pravo bogastvo se skriva tudi v sami rastlini. V tem, kako lahko rastlino (če imamo prave informacije), uporabimo na številnih področjih.

Ponovna povezava, Eric Pearl (trda, 2010)
27,99 €

Zdravi druge, zdravi sebe

V svoji knjigi – Ponovna povezava: Zdravi druge, zdravi sebe (The Reconnection: Heal Others, Heal Yourself) nas Eric na humoren način vodi od trenutka, ko je odkril svojo sposobnost da zdravi, do njegovega zasluženega slovesa človeka, ki je postal instrument, preko katerega je proces predstavljen svetu.

Sandor Marai: Knjiga zeli za dušo
24 € 21,87 €

Ta knjiga ne želi nič drugega kot številne druge knjige, ki so v daljni in nedavni preteklosti govorile o usodi človeka v svetu.

Tajča Pavček: Dobro jutro, zdravje
33 € 30,09 €

V knjigi avtorica opisuje svojo pot, kako je premagala multiplo sklerozo. Vodila vas bo po korakih, s katerimi lahko tudi sebe pripeljete do boljšega počutja in zdravja.

Ursula Strumpf: Naša zdravilna zelišča
19,90 € 18,14 €

Priročnik Naša zdravilna zelišča je nepogrešljiv za vsako družino, saj je neprecenljiv vir uporabnih informacij o zdravilnih zeliščih in njihovi uporabi.