Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Glaeser jekleni talni pritrdilec, 15 cm, 40/1 (600121)

Glaeser jekleni talni pritrdilec, 15 cm, 40/1 (600121)

Številka: 30762675
Glaeser jekleni talni pritrdilec, 15 cm, 40/1, je idealen za uporabo z easygreen® travo z volno, za greentex® tkanino za sajenje in tkanino proti plevelu, za greentex® zaščitne vrtne mreže in za greentex® kopreno za gojenje. Celoten opis
17,19 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Pri dobavitelju

13.5.2024 predviden osebni prevzem
 
15.5.2024 predvidena dostava na dom
 
Številka: 30762675

Predstavitev

Glaeser jekleni talni pritrdilec, 15 cm, 40/1

15-centimetrski jekleni talni pritrdilec je idealen za uporabo z easygreen® travo z volno, za greentex® tkanino za sajenje in tkanino proti plevelu, za greentex® zaščitne vrtne mreže, za greentex® kopreno za gojenje, pa tudi za pritrditev šotorov, vetrolovov ali cevi.


Glavne prednosti:

  • Talni pritrdilci so izdelani iz neobdelane jeklene žice
  • Upognjeni so v obliki črke U
  • Stožčasti konci olajšajo zabijanje v tla
  • Rahlo trapezna oblika pritrdilcev ustvarja napetost in močan oprijem v tleh
 Glaeser jekleni talni pritrdilec, 15 cm, 40/1

Proizvajalec EPOCA® deluje v skladu z evropskimi garancijskimi pogoji, ki so navedeni v priročnikih/navodilih za uporabo.
Epoca® zagotavlja, da je ta izdelek brez materialnih ali proizvodnih napak. V roku dveh let (24 mesecev) od dneva nakupa bo Epoca vse priznane okvarjene dele brezplačno zamenjal ali popravil. Le-to velja samo v kolikor je naprava delovala v običajnih delovnih pogojih, je bila ustrezno vzdrževana in ni bila prirejena ali spremenjena na katerikoli način. Epoca ne prevzema nobene odgovornosti v primeru povzročene škode, ki izhaja iz napačne ali nepravilne uporabe, napačne namestitve in s tem napačne uporabe izdelka ali v primeru, da nastanejo poškodbe na izdelkih drugih proizvajalcev, ki so morebiti uporabljeni v kombinaciji z Epoca izdelkom. Stroški in tveganja povezana s pošiljanjem izdelka v popravilo so v celoti na strani stranke.


Lastnosti

Dimenzije (D x Š) 150 × 30 mm
Premer 3 mm