Obrobe za posteljico poskrbijo za mehko zaščito posteljice in dojenčka ščitijo pred poškodbami. Obenem služijo kot toplotna izolacija in iz posteljice naredijo prijeten kotiček. So na voljo v različnih izvedbah, barvah in dizajnih.

Prikaži več

Material obrob za posteljico

  • Polnilo – običajno pena, protialergijska ali poliestrska vlakna, kroglice iz poliestra; omenjeni materiali zagotavljajo dojenčkovo udobje in zadostno mehkobo, debelina polnila običajno znaša med 2 in 5 cm.
  • Prevleka – najpogostejše so prevleke iz 100% bombaža ali BIO bombaža, ki so mehke, zračne, enostavne za vzdrževanje in prijetne na otip

Vrste obrob za posteljico

Obrobe za posteljice delimo glede na velikost posteljice, za katero so namenjeni.

  • Obrobe za posteljico 120 × 60 cm – najpogostejše, izbiramo lahko med najširšo ponudbo
  • Obrobe za posteljico 140 × 70 cm – manj pogoste, vendar so na voljo, lahko uporabimo tudi obrobe iz blazin

Obrobe delimo tudi glede na obliko:

  • Obrobe iz blazin – sestavljene iz več kosov blazin, najpogostejše dimenzije posamezne blazine so 35 × 35 cm, prednosti so enostavno shranjevanje in prilagodljivost, k posteljici jih pritrdimo z vrvicami, običajno na voljo v kompletih z bogatim dizajnom.
  • Zložljive obrobe – najbolj priljubljene, praktične, v enem kosu s stanjšanimi predeli, ki omogočajo lažje upogibanje v vogalih, zato je prostor posteljice v celoti izkoriščen, na tržišču so na voljo v različnih dizajnih.
  • Obrobe v obliki gnezdeca – prekrivajo celoten obseg posteljice in izoblikujejo prijetno gnezdece za dojenčka, nekatere vključujejo tudi dno
  • Pletene obrobe (kitke) – moderne masivne obrobe spletene v kito, iz votlih vlaken, prevleka je iz bombaža, prekrivajo celoten obseg posteljice.
T-tomi zaščitna blazina, Grey stars, sive zvezdice
10x

T-tomi zaščitna blazina

19,69 €
19,21 €

T-Tomi zaščitna blazina je pravokotne oblike, meri 35 × 150 cm ter je izdelane iz 100 % bombaža, ki je razdeljen na tri dele, hkrati ustrezajo vsem posteljicam ter ustvarijo ljubko zavetje. Varnostna blazina je lahko pritrjene na stran otroške posteljice, bo vašemu otroku nudila zaščito, udobje in varnost hkrati. Dojenčki se bodo v svoji posteljici počutili bolj udobno kot pa v prostem odprtem prostoru posteljice, zaradi občutka varnosti bodo spali bolj mirno.

Dostava Mimovrste
-23%
COSING obloga Mantinel 360, roza
54x

COSING obloga Mantinel 360

24,99 €
19 €
Zadnji kos!

Cosing obloga Mantinel 360 cm bo vašim otrokom zagotavljala udobje in varnost pred trdo stranico postelje. Obloga Mantinel je zasnovana za otroške postelje velikosti 120 × 60 cm. Sešita je iz 100 % bombaža in napolnjena z votlimi vlakni.

Dostava Mimovrste
T-tomi zaščitni vzglavnik, White grey clouds, belo-sivi oblaki
58x

T-tomi zaščitni vzglavnik MINKY

33,14 €
Zadnji kos!

T-Tomi vzglavnik mantinel MINKY tvori 6 kosov enakih velikosti vzglavnikov, in sicer 35 × 35 cm. Izdelan je iz 100 % bombaža in nežnega, toplega in luksuznega materiala MINKY (3+3). Blazinice lahko privežite stran posteljic in tako zagotovite zaščito otrok, hkrati pa tudi varnost in udobje ob istem času. Dojenčki se bodo v svoji posteljici počutili bolj udobno kot pa v prostem odprtem prostoru, saj bodo zaradi občutka varnosti spali bolj mirno.

Dostava Mimovrste
Cam Cam Copenhagen Obroba za otroško posteljico Fawn

Cam Cam Copenhagen Obroba za otroško posteljico Fawn

89,99 €

Elegantna in praktična obroba za posteljico, ki bo poskrbela, da bo vaš dojenček med spanjem zaščiten pred trdimi robovi posteljice. Obroba je velika 30×365 cm in ustreza posteljicam dimenzije 120 × 60 cm.

Partner: Minimu
T-tomi pletena kitka za otroško posteljico, 360 cm, bela + siva + antracitna
42x

T-tomi pletena kitka za otroško posteljico, 360 cm

77,63 €
Zadnji kos!

Pletena kitka T-TOMI je moderen zaščitni pripomoček spleten v kitko z dolžino 360 cm in višino 20 cm. Kitka je izdelana iz 100 % bombaža, napolnjenega z antibakterijskimi votlimi vlakni. Kitko T-TOMI lahko ovijete po celi notranji strani posteljice in vašemu dojenčku tako zagotovite zaščito, udobje in občutek varnosti.

Dostava Mimovrste
Eseco prepletena obloga, 180 cm, bež

Eseco prepletena obloga, 180 cm

45,97 €

Pleteni mantinel, znamke ESECO, je narejen iz 100% bombaža, napolnjenega z antialergijskimi votlimi vlakni. Mantinel lahko ovijete okoli posteljice, da zagotovite največjo zaščito, udobje in občutek varnosti med spanjem. Služi tudi kot prijeten in eleganten okras.

Dostava Mimovrste
T-tomi pletena kitka za otroško posteljico, 180 cm, bela + siva + antracitna
19x

T-tomi pletena kitka za otroško posteljico, 180 cm

42,36 €

Pletena kitka T-TOMI je moderen zaščitni pripomoček spleten v kitko z dolžino 180 cm in višino 20 cm. Kitka je izdelana iz 100 % bombaža, napolnjenega z antibakterijskimi votlimi vlakni. Kitko T-TOMI lahko ovijete po celi notranji strani posteljice in vašemu dojenčku tako zagotovite zaščito, udobje in občutek varnosti.

Dostava Mimovrste
T-tomi zložljiva blazina Velvet, blue bears

T-tomi zložljiva blazina Velvet

21,27 €

Obojestranjska blazina, znamke T-TOMI, iz 100% bombaža in iz mehkega, toplega in luksuznega materiala VELVET. Lahko jo pritrdite na bok otroške posteljice, da dojenčku zagotovite zaščito in udobje, da lahko mirneje zaspi.

Dostava Mimovrste
T-tomi blazina Velvet, blue bears
1x

T-tomi blazina Velvet

37 €
35,49 €

Blazina iz vzglavnikov, znamke T-TOMI, iz 100% bombaža in iz mehkega, toplega in luksuznega materiala VELVET (3 + 3). Lahko jo pritrdite na bok otroške posteljice, da dojenčku zagotovite zaščito in udobje, da lahko mirneje zaspi.

Dostava Mimovrste

Obrobe za posteljico

Ali sedaj veste, kakšno obrobo za posteljico boste privoščili svojemu dojenčku?

V spletni trgovini mimovrste.com ponujamo kakovostne in mehke obrobe vseh oblik, ki so primerne za vse velikosti posteljic! Prelepe komplete obrob iz blazin boste našli pri T-Tomi. Udobne in izvirne zložljive obrobe ponujata Cosing in Nattou.

Poleg obrobe za posteljico boste seveda potrebovali tudi otroško posteljico! Manjkati ne sme niti mehka in nežna prešita odeja ter vzglavnik. Obrobo za posteljico lahko stilsko uskladite s posteljnino. Dojenčki povsem obožujejo tudi vrtiljake za otroške posteljice.

^ Nazaj na vrh

Ponudbo najcenejših izdelkov razvrščenih glede na ceno najdete v kategoriji ugodne obrobe za posteljico.