COSING obloga Mantinel 360
24,99 € 18,43 €

Zadnji kos!

Cosing obloga Mantinel 360 cm bo vašim otrokom zagotavljala udobje in varnost pred trdo stranico postelje. Obloga Mantinel je zasnovana za otroške postelje velikosti 120 × 60 cm. Sešita je iz 100 % bombaža in napolnjena z votlimi vlakni.

T-tomi zaščitni vzglavnik MINKY
32,14 €

T-Tomi vzglavnik mantinel MINKY tvori 6 kosov enakih velikosti vzglavnikov, in sicer 35 × 35 cm. Izdelan je iz 100 % bombaža in nežnega, toplega in luksuznega materiala MINKY (3+3). Blazinice lahko privežite stran posteljic in tako zagotovite zaščito otrok, hkrati pa tudi varnost in udobje ob istem času. Dojenčki se bodo v svoji posteljici počutili bolj udobno kot pa v prostem odprtem prostoru, saj bodo zaradi občutka varnosti spali bolj mirno.

T-tomi pletena kitka za otroško posteljico, 360 cm
78,29 € 74,36 €

Zadnji kos!

Pletena kitka T-TOMI je moderen zaščitni pripomoček spleten v kitko z dolžino 360 cm in višino 20 cm. Kitka je izdelana iz 100 % bombaža, napolnjenega z antibakterijskimi votlimi vlakni. Kitko T-TOMI lahko ovijete po celi notranji strani posteljice in vašemu dojenčku tako zagotovite zaščito, udobje in občutek varnosti.

T-tomi pletena kitka za otroško posteljico, 180 cm
42,65 € 40,39 €

Pletena kitka T-TOMI je moderen zaščitni pripomoček spleten v kitko z dolžino 180 cm in višino 20 cm. Kitka je izdelana iz 100 % bombaža, napolnjenega z antibakterijskimi votlimi vlakni. Kitko T-TOMI lahko ovijete po celi notranji strani posteljice in vašemu dojenčku tako zagotovite zaščito, udobje in občutek varnosti.

T-tomi zaščitna blazina
19,69 € 18,99 €

T-Tomi zaščitna blazina je pravokotne oblike, meri 35 × 150 cm ter je izdelane iz 100 % bombaža, ki je razdeljen na tri dele, hkrati ustrezajo vsem posteljicam ter ustvarijo ljubko zavetje. Varnostna blazina je lahko pritrjene na stran otroške posteljice, bo vašemu otroku nudila zaščito, udobje in varnost hkrati. Dojenčki se bodo v svoji posteljici počutili bolj udobno kot pa v prostem odprtem prostoru posteljice, zaradi občutka varnosti bodo spali bolj mirno.

COSING vzglavniki Mantinel
32,92 € 30,78 €

Vzglavniki Mantila so narejeni iz 100% bombaža, v paketu prejmete 6 vzglavnikov velikosti 35 × 30 cm. Polnjenje je narejeno iz visokokakovostnih anti-alergijskih kroglic iz votlega vlakna in po zaslugi dvostranski barvni zasnovi blazinic, jih lahko namestite po vašem okusu. Otrok bo spal na varnem in udobnem, miren in vesel, da spi.

Vitapur obroba za posteljo Junior Dream
29,99 € 25,45 €

Obroba za otroško posteljico Junior Baby Dream varuje otroka pred spanjem, istočasno pa mu zagotavlja popolno udobje in miren spanec.

Nattou posteljna zaščita Medo
69,99 € 46,77 €

Praktična obroba vam bo na otroški posteljici ali zibelki prišla prav proti prepihom ali proti možnim udarcem ob ograjico.

Nattou Blazina za otroško posteljo TT
67,96 € 64,53 €

Zaščitna blazina za posteljo TT, od znamke Nattou, navdušuje s kakovostno izdelavo in čudovitim dizajnom. Blazina ščiti otroka pred udarci na trdi strani posteljice in jo lahko uporabljate na obeh straneh. Vesela blazina je okrašena s simpatičnimi slikami živali v pokrajini, ki jih bo dojenček z veseljem videl.

Obrobe za posteljico

Ali sedaj veste, kakšno obrobo za posteljico boste privoščili svojemu dojenčku?

V spletni trgovini mimovrste.com ponujamo kakovostne in mehke obrobe vseh oblik, ki so primerne za vse velikosti posteljic! Prelepe komplete obrob iz blazin boste našli pri T-Tomi. Udobne in izvirne zložljive obrobe ponujata Cosing in Nattou.

Poleg obrobe za posteljico boste seveda potrebovali tudi otroško posteljico! Manjkati ne sme niti mehka in nežna prešita odeja ter vzglavnik. Obrobo za posteljico lahko stilsko uskladite s posteljnino. Dojenčki povsem obožujejo tudi vrtiljake za otroške posteljice.

^ Nazaj na vrh

Ponudbo najcenejših izdelkov razvrščenih glede na ceno najdete v kategoriji ugodne obrobe za posteljico.