Najdeno: 18

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

Tiny Love glasbeni vrtiljak krožišče s svetilko in projekcijo-44%
99,99 €

55 €

Zadnji kos!

Atraktivno zasnovan glasbeni vrtiljak krožišče s svetilko in projekcijo Tiny Love je inovativno oblikovan 3 v 1 vrtiljak, ki je opremljen z ljubkimi živalmi in nočno svetilko, hkrati pa omogoča tudi projekcijo slik na strop. Vrtiljak ustvarja občutek umirjenosti in zadovoljstva ter na ta način pomaga otroku zaspati. Primeren je od rojstva dalje.


Playgro vrtiljak z glasbo in lučko-29%
49,99 €

35 €

Zadnji kos!

Pomirjajoča nočna lučka za vašega malčka, ki zraven predvaja še nežno melodijo s katero se bo lažje umiril in mirno zaspal.


Lamaze glasbeni vrtiljak Safari
59,99 €

49,70 €

Lamaze glasbeni vrtiljak Safari z odstranljivim levom, opico in povodnim konjem predvaja tudi nežno melodijo, ki bo otroku pomagala pri pomiritvi ter uspavanju.


Tiny Love glasbeni vrtiljak Soothe'n Groove Princess
99 €

Atraktivno zasnovan glasbeni vrtiljak Tiny Love Soothe'n Groove Princess Island je opremljen z ljubkimi motivi, ki simulirajo otrokova čutila. Vrtiljak predvaja 18 melodij in ustvarja občutek umirjenosti in zadovoljstva ter na ta način pomaga otroku zaspati. Primeren je od rojstva dalje.


Tiny Love glasbeni vrtiljak Sweet Dreams Island-22%
89,99 €

69,90 €

Odlična cena

Atraktivno zasnovan glasbeni vrtiljak Tiny Love Sweet Dreams Island je opremljen z ljubkimi živalmi, ki simulirajo otrokova čutila. Vrtiljak ustvarja občutek umirjenosti in zadovoljstva ter na ta način pomaga otroku zaspati. Primeren je od rojstva dalje.


Lamaze glasbeni vrtiljak, ovčke-40%
65,99 €

39,10 €

Trenutno ni na zalogi

Veseli glasbeni vrtiljak z mehkimi ovčkami, je namenjen za montažo nad posteljico. Opremljen je s šestimi melodijami in z nočno lučjo, ki pritegne dojenčkovo pozornost. Z vrtiljakom bo dnevno ali nočno spanje olajšano.


Taf Toys vrteča igrača z opico Marto
63,90 €

Trenutno ni na zalogi

Taf Toys vrteča igrača z opico Marto se sveti, sije in ponuja 8 klasičnih melodij. Otroka pred spanjem spodbudite, da raziskuje svojo okolico. Ustreza v večino zibelk. Primerno je za otroke od rojstva.


Fisher-Price vrtiljak, 3v1-26%
49,99 €

36,90 €

Trenutno ni na zalogi

Glasbeni vrtiljak 3 v 1, ki je primerjen za zibelko. Iz vrtiljaka visijo 4 gozdne živali, ki se vrtijo in predvajajo glasbo ter vašega malčka zabavajo pred spanjem. Primerno za otroke vseh starosti.


Smoby glasbeni vrtiljak Cotoons 2v1
38,26 €

33 €

Trenutno ni na zalogi

Glasbeni vrtiljak Cotoons 2 v 1 s tremi sovicami in z zvočnim senzorjem na daljinsko vodenje. Topla barva, ki spreminja svetlobo, na steno prikazuje cvetje in metulje. Zaradi vrtiljaka Cotoons 2 v 1 bo vaš otrok imel sladke sanje!