Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Landmann Grillchef Taurus 660+ smoker žar na oglje (31426)

Landmann Grillchef Taurus 660+ smoker žar na oglje (31426)

Številka: 762797
Enostaven a vsestranski žar za dimljenje na oglju, s katerim lahko eksperimentirate. Uporablja se lahko tudi kot standarden žar na oglje. Ima kadilnico in vgrajen termometer, ki omogoča spremljanje temperature ves čas. Celoten opis
340,70 €
Dostava Mimovrste

Trenutno ni na zalogi

Številka: 762797

Predstavitev

Grillchef Taurus 660+ smoker žar na oglje (31426)

Landmann (Grillchef) danes velja za najstarejšega proizvajalca žarov v Nemčiji. Leta 1966 so ustanovitelji današnje blagovne znamke iz Kanade odnesli prvi žar in na ta način želeli začeti s proizvodnjo. Njihova vizija je obrodila sadove, saj danes predstavljajo eno izmed vodilnih evropskih blagovnih znamk za žar. 

Grillchef Taurus 660+ je enostaven za uporabo. Kuhar z njim lahko eksperimentira pri dimljenju, ali ga uporablja kot standarden žar na oglje. Ima vgrajen termometer, s katerim lahko ves čas nadzorujete temperaturo v notranjosti. Z vgrajenim zračnikom lahko omogočite pretok zraka in zviševanje / zniževanje temperature. Želeno višino mreže za oglje si lahko nastavite sami in na ta način spreminjate svoje kuhanje ter preizkušate raznorazne recepte.

Žar na oglje

Kadilnica

Kadilnica se nahaja levo od žara. Vanjo lahko naložite oglje in lesene sekance. Ko vidite, da se oglje kadi, zračni tok potegne dim skozi glavno komoro, obenem pa poskrbi za peko hrane in aromatizacijo. Različni leseni sekanci se lahko uporabijo za široko paleto okusov.

Kadilnica

Prostor za odlaganje

Na desni strani žara stoji stranska polica. Služi vam kot prostor za shranjevanje in odlaganje hrane, začimb in drugih kuhinjskih pripomočkov. Po želji jo lahko odstranite in tako prihranite prostor, takrat ko žar shranjujete. 

Stranska polica

Tehnični parametri

Vrsta na oglje
Velikost rešetke 66 × 36 cm
Velika toplotna rešetka 60 × 18 cm
Teža 31,4 kg
Število oseb 10
Višina 125 cm
Rešetka Kromirano jeklo
Dimenzije 125 × 140 × 53 cm
Barva črna
Dodatno 2 kolesa za enostavno premikanje, ročaja za hiter prenos, odstranljiva stranska polica, vgrajen prikazovalnik temperature, velika rešetka za shranjevanje že pripravljene hrane, odstranljiv lovilec pepela, emajliran pokrov

Garancija: 1 leto