Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Cozze plinski žar Plancha 600 (90514)

Cozze plinski žar Plancha 600 (90514)

Številka: 32340462
Plancha 600 plinski žar z 2 gorilnikoma in 2 reverzibilnima ploščama. Odličen kot alternativa klasični izkušnji pečenja! Celoten opis
497 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Na zalogi v skladišču 2 artikla

Že danes predviden osebni prevzem
 
Jutri predvidena dostava na dom
 
Številka: 32340462

Predstavitev

plinski žar Plancha 600 (90514)

Cozze plinski žar Plancha 600 (90514)

Blagovna znamka Cozze se je rodila v Aarhusu na Danskem in je ime dobila po italijanskem izrazu „školjka“. V dizajnu Cozze pekačev za pečico lahko opazimo nekaj podrobnosti, ki spominjajo na školjko. Plancha 600 iz Cozzeja je opremljena z 2 gorilnikoma in 2 reverzibilnima ploščama z gladko in rebrasto površino. Plancha vam omogoča drugačne načine kuhanja, ki se razlikujejo od običajnih električnih žarov in rešetk za žar, zato je odlična alternativa klasičnemu žarjenju ali kot dodatek vaši zunanji kuhinji.

Plošče žara so dvostranske in izdelane iz litega železa, kar omogoča optimalno zadrževanje toplote. Zato so enako primerne za pečenje klobas ali jajc, odvisno od tega, ali uporabljate gladko ali rebrasto površino. Dva gorilnika v obliki črke U pod ploščami zagotavljata enakomerno porazdelitev toplote in visoke temperature po celotni površini žara. Trdne žar plošče in visoke temperature omogočajo hrustljavo skorjico vaših jedi ter kuhanje v lastnem soku za še boljši okus. Poleg tega je čiščenje žar plošč enostavno, saj je ostanke hrane in maščobe po uporabi preprosto obrisati. Plancha je opremljena z vgrajenim termometrom na vrhu pokrova in LED lučkami v kontrolnih gumbih, ki svetijo belo, ko se žar segreje, ter rdeče, ko je vroč in pripravljen za uporabo. Plancha je izjemno uporabniku prijazna in se tudi enostavno in hitro prižge z elektronskim vžigom.


Tehnične podrobnosti

Dimenzije 65 × 57 × 31 cm (D x Š x V)
Površina žara 60 × 40 cm (D x Š)
Moč 6,4 kW
Gorilniki 2
Material, plošča prašno barvano pocinkano jeklo
Material, žar plošče lito železo
Material, drugi deli nerjaveče jeklo

Garancija: 2 leti