Argi usnjen povodec, črn
16,63 €

Zadnji kos!

Za klasičen povodec ECO je značilna visoka vzdržljivost in funkcionalnost. Na voljo je v treh velikostih.

Argi usnjen povodec, rdeč
16,76 €

Zadnji kos!

Za klasičen povodec ECO je značilna visoka vzdržljivost in funkcionalnost. Na voljo je v treh velikostih.

Aminela povodec za srednje velike pse Giraffe, 150 cm
9,10 €

Zadnji kos!

ODREZANE CENE – 20 % popusta na izbrane pripomočke za živali znamke Aminela s promo kodo MDL7SI33 (velja od 13.7. do 19.7.2020 oz. do odprodaje zalog)!

Kakovosten najlonski povodec z vzorcem žirafe Aminela Giraffe je dolg 150 cm in primeren za srednje velike pasme psov.

BAFPET pasji povodec lano
7 € 6,05 €

Zadnji kos!

Povodec za sledenje ima pritrdilni kavelj za ovratnik. Izdelana je iz trdne vrvi.Izdelano iz obstojnega materiala. Uporablja se lahko med sprehodi in med treningom. BAFPET pasji povodec lano, je namenjen vsem pasmam.

Argi usnjen ovratnik, rjav
16 € 15,56 €

Za klasičen povodec ECO je značilna visoka vzdržljivost in funkcionalnost. Na voljo je v treh velikostih.

BAFPET Special pasji povodec, gumiran trak
13,60 € 11,77 €

Pasji povodec ima površino proti drsenju, zaradi katere ne drsi iz rok. Vsebuje tudi zaponko za pripenjanje na ovratnico, ki zdrži tudi pri nizkih temperaturah. Uporaben je za sprehode in treninge. BAFPET Special pasji povodec, gumiran trak je odporen na vlečenje.

BAFPET pasji povodec, gumiran trak
13,60 € 11,73 €

Pasji povodec ima površino proti drsenju, zaradi katere ne drsi iz rok. Vključuje zaponko za pripenjanje na ovratnico. Uporaben je za sprehode in treninge. BAFPET pasji povodec, gumiran trak je odporen na vlečenje.

BAFPET povodec HUGO

BAFPET povodec HUGO

Ocena: 4,8
9,70 € 8,40 €

Povodec za sledenje ima pritrdilni kavelj za pritrditev ovratnika. Narejen je iz prijetne pletene vrvi. Uporablja se lahko med sprehodi in med treningom. Povodec BAFPET HUGO je zasnovan za srednje in velike pasme.

BAFPET pasji povodec
5,48 € 4,70 €

Pasji povodec ima karabin, ki ga je mogoče enostavno pripeti na ovratnico. Izdelano iz trdnega materiala. BAFPET Tracer linija, pasji povodec bo pravi dodatek za vsakega psa in njegovega lastnika. Uporabljali ga boste ne le med hojo, ampak tudi pri treningu.

BAFPET povodec za psa
5,10 € 4,38 €

Povodec za sledenje ima pritrdilni kavelj za pritrditev ovratnika. Izdelano iz obstojnega materiala. Uporablja se lahko med sprehodi in med treningom. Vodnik za ovratnico BAFPET ECG je zasnovan za vse pasme psov.

BAFPET EKG pasja ovratnica
3,80 € 3,23 €

Povodec za sledenje ima pritrdilni kavelj za pritrditev ovratnika. Izdelano iz obstojnega materiala. Uporablja se lahko med sprehodi in med treningom. Vodnik za jermen BAFPET ECG je zasnovan za vse pasme.