Flexi povodec New Comfort XS, 3m/12kg
12,31 €

Zadnji kos!

Flexi New Comfort je udoben povodec nove generacije, sodobnega in atraktivnega dizajna z mehkim in udobnim ročajem. Dolg je 3 metre in je primeren za pse do 12 kg. Štiri barvne različice.

Lishinu povodec Original 2 Tape, 3 m
39,95 € 33,91 €

Zadnji kos!

Enostavno zložljiv raztezni povodec Original 2 Tape blagovne znamke Lishinu je primeren za pse s telesno težo do 12 kg. Dolg je 3 metre.

Lishinu povodec Original 2 Tape, 3 m
39,95 € 33,91 €

Zadnji kos!

Enostavno zložljiv raztezni povodec Original 2 Tape blagovne znamke Lishinu je primeren za pse s telesno težo do 35 kg. Dolg je 3 metre.

Flexi povodec Giant Neon, 8 m
36,80 € 30,50 €

Zadnji kos!

Povodec z samonavijalnim sistemom vrvice, ima ergonomsko ročico in enostavno upravljanje. Opremljen je z odsevnimi elementi, ki zagotavljajo večjo varnost. Psu daje prostor za naravno gibanje in občutek svobode. Flexi Giant Neon povodec (8 m) je primeren za pse srednjih in velikih pasem.

Flexi povodec New Classic SET M, 5 m, max. 20 kg + podajalnik vrečk, rdeč
18,90 € 15,34 €

Zadnji kos!

Povodec s samodejnim navijanjem ima ergonomsko ročico in preprosto upravljanje. Vključuje tudi praktičen podajalnik vrečk za iztrebke. Flexi povodec New Classic SET M, 5 m, (maks. 20 kg + podajalnik vrečk, rdeč) je primeren za pse srednjih pasem do 20 kg.

Flexi povodec New Classic XS, 3 m, maks. 8 kg, črn - Odprta embalaža-28%
10,40 € 7,41 €

Odprta embalaža

Povodec s samodejnim navijanjem ima ergonomsko ročico in preprosto upravljanje. Psu daje prostor za naravno gibanje in občutek svobode. Flexi New Classic povodec v črni barvi, je primeren za pse vseh pasem. Artikel ima odprto embalažo in je bil lahko uporabljen.

Flexi povodec Vario XS s trakom 3m/12kg
13,20 €

Povodec Vario XS s trakom 3m/12kg s kavljem, ki je kromiran. Primeren je za pse, mačke in ostale manjše živali, ki tehtajo največ 12 kilogramov.

Flexi New Classic povodec, 5 m, rdeč
15,50 € 12,83 €

Samonavijalni povodec s ploščatim trakom ima ergonomičen ročaj in se preprosto uporablja. Psu daje prostor za naravno gibanje in občutek svobode. Flexi New Classic povodec, 5 m, rdeč je primeren za pse vseh pasem s težo od 15 kg.

Flexi New Classic S povodec, 8 m, maks. 12 kg, črn
18,70 € 15,50 €

Samonavijalni povodec ima ergonomičen ročaj in se preprosto uporablja. Psu daje prostor za naravno gibanje in občutek svobode. Flexi New Classic S povodec, 8 m, maks. 12 kg, črn je primeren za vse pse s težo do 12 kg.

Flexi New Classic povodec, 5 m, črn
19,50 € 16,11 €

Samonavijalni povodec s ploščatim trakom ima ergonomičen ročaj in se preprosto uporablja. Psu daje prostor za naravno gibanje in občutek svobode. Flexi New Classic povodec, 5 m je primeren za pse vseh pasem s težo od 15 kg.

Flexi povodec New Classic, moder
10,40 € 8,49 €

Povodec s samodejnim navijanjem ima ergonomsko ročico in preprosto upravljanje. Psu daje prostor za naravno gibanje in občutek svobode. Flexi New Classic povodec v modri barvi, je primeren za pse vseh pasem.

Flexi povodec New Classic, roza
10,40 € 8,49 €

Povodec s samodejnim navijanjem ima ergonomsko ročico in preprosto upravljanje. Psu daje prostor za naravno gibanje in občutek svobode. Flexi New Classic povodec v roza barvi, růžová je primeren za pse vseh pasem.

Flexi povodec New Comfort, moder
11 € 9,13 €

Povodec z samonavijalnim sistemom z vrvico, ima ergonomsko ročico in enostavno upravljanje. Psu daje prostor za naravno gibanje in občutek svobode. Flexi New Classic povodec modre barve, je primeren za pse, ki tehtajo do 12 kg.

Flexi New Classic povodec, 5 m, roza
15,50 € 12,83 €

Samonavijalni povodec s ploščatim trakom ima ergonomičen ročaj in se preprosto uporablja. Psu daje prostor za naravno gibanje in občutek svobode. Flexi New Classic povodec, 5 m je primeren za pse vseh pasem s težo od 15 kg.

Flexi New Classic povodec, 5 m, moder
15,50 € 12,83 €

Samonavijalni povodec s ploščatim trakom ima ergonomičen ročaj in se preprosto uporablja. Psu daje prostor za naravno gibanje in občutek svobode. Flexi New Classic povodec, 5 m je primeren za pse vseh pasem s težo od 15 kg.

Flexi povodec Neon Reflect, 5 m
14,90 € 12,33 €

Povodec z samonavijalnim sistemom vrvice, ima ergonomsko ročico in enostavno upravljanje. Opremljen je z odsevnimi elementi, ki zagotavljajo večjo varnost. Psu daje prostor za naravno gibanje in občutek svobode. Flexi Neon Reflect povodec s 5 m dolžine je primeren za pse manjših pasem.

Flexi povodec New Classic, črn
10,40 € 8,49 €

Povodec s samodejnim navijanjem ima ergonomsko ročico in preprosto upravljanje. Psu daje prostor za naravno gibanje in občutek svobode. Flexi New Classic povodec v črni barvi, je primeren za pse vseh pasem.

Flexi povodec Giant Neon, 10 m
65,30 € 53,99 €

Povodec z samonavijalnim sistemom vrvice, ima ergonomsko ročico in enostavno upravljanje. Psu daje prostor za naravno gibanje in občutek svobode. Flexi Giant Neon Professional, L povodec v dolžini 10 m, je primeren za pse velikih pasem.

Flexi povodec DESIGN, zelen
10,90 € 9,04 €

Povodec s samodejnim navijanjem ima ergonomsko ročico in preprosto upravljanje. Psu daje prostor za naravno gibanje in občutek svobode. Flexi DESIGN kabel, zelen je primeren za pse mini in majhnih pasem.

Flexi New Classic S povodec, 8 m, maks. 12 kg, roza
18,70 € 15,50 €

Samonavijalni povodec ima ergonomičen ročaj in se preprosto uporablja. Psu daje prostor za naravno gibanje in občutek svobode. Flexi New Classic S povodec, 8 m, maks. 12 kg, roza je primeren za vse pse s težo do 12 kg.

Flexi New Comfort povodec, rdeč
11 € 9,13 €

Samonavijalni povodec z vrvico ima ergonomičen ročaj in se preprosto uporablja. Psu daje prostor za naravno gibanje in občutek svobode. Flexi New Comfort povodec, rdeč je primeren za pse vseh pasem do teže 12 kg.

Flexi povodec DESIGN, rumen
10,90 € 9,04 €

Povodec s samodejnim navijanjem ima ergonomsko ročico in zasnovo za preprosto upravljanje. Psu daje prostor za naravno gibanje in občutek svobode. Flexi DESIGN povodec, rumene barve je primeren za pse mini in manjših pasem.

Flexi povodec New Comfort XS, 3 m, maks. 12 kg, rdeč
15 € 12,42 €

Povodec z samonavijalnim sistemom vrvice, ima ergonomsko ročico in enostavno upravljanje. Psu daje prostor za naravno gibanje in občutek svobode. povodec New Comfort XS, 3 m, maks. 12 kg, v rdeči barvi, je primeren za pse, ki tehtajo do 12 kg.

Flexi povodec New Comfort, zelen
15,40 € 12,68 €

Povodec z samonavijalnim sistemom z vrvico, ima ergonomsko ročico in enostavno upravljanje. Psu daje prostor za naravno gibanje in občutek svobode. Flexi New Classic povodec v zeleni barvi je primeren za pse, ki tehtajo do 12 kg.

Flexi New Classic S povodec, 8 m, maks. 12 kg, moder
18,70 € 15,50 €

Samonavijalni povodec ima ergonomičen ročaj in se preprosto uporablja. Psu daje prostor za naravno gibanje in občutek svobode. Flexi New Classic S povodec, 8 m, maks. 12 kg, moder je primeren za vse pse do 12 kg.

Flexi povodec DESIGN, roza
10,90 € 9,04 €

Povodec s samodejnim navijanjem ima ergonomsko ročico in preprosto upravljanje. Psu daje prostor za naravno gibanje in občutek svobode. Flexi DESIGN povodec, roza je primeren za pse mini in manjših pasem.

Flexi povodec New Comfort, siv
15,40 € 12,68 €

Povodec z samonavijalnim sistemom vrvice, ima ergonomsko ročico in enostavno upravljanje. Psu daje prostor za naravno gibanje in občutek svobode. Flexi New Classic povodec v sivi barvi je primeren za pse, ki tehtajo do 12 kg.

Flexi New Classic povodec, rdeč
12,20 € 10,10 €

Samonavijalni povodec ima ergonomičen ročaj in se preprosto uporablja. Psu daje prostor za naravno gibanje in občutek svobode. Flexi New Classic povodec, rdeč je primeren za pse vseh pasem.

Flexi New Classic S povodec, 8 m, maks. 12 kg, rdeč
18,70 € 15,50 €

Samonavijalni povodec ima ergonomičen ročaj in se preprosto uporablja. Psu daje prostor za naravno gibanje in občutek svobode. Flexi New Classic povodec, rdeč, 8 m, maks. 12 kg je primeren za vse pse do 12 kg.

Flexi povodec New Comfort, roza
11 € 9,13 €

Povodec z samonavijalnim sistemom vrvice, ima ergonomsko ročico in enostavno upravljanje. Psu daje prostor za naravno gibanje in občutek svobode. Flexi New Classic povodec v roza barvi je primeren za pse, ki tehtajo do 12 kg.

Flexi povodec New Comfort XS, 3m/8kg
9,11 €

Flexi New Comfort je udoben povodec nove generacije, sodobnega in atraktivnega dizajna z mehkim in udobnim ročajem. Dolg je 3 m in je primeren za pse do 8 kg. Štiri barvne različice

Flexi povodec DESIGN, moder
10,90 € 9,01 €

Povodec s samodejnim navijanjem ima ergonomsko ročico in preprosto upravljanje. Psu daje prostor za naravno gibanje in občutek svobode. Flexi DESIGN povodec, modre barve je primeren za pse mini in manjših pasem.