Najdeno: 22

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

Argi usnjena ovratnica, črna
15,70 €

Zadnji kos!

Klasični ovratnik za pse iz ECO usnja je udoben in odporen. Ponuja možnost prilagoditve velikosti glede na vašega psa. Na voljo je v 4 velikostih.


Dog Fantasy ovratnica, LED, rdeča
8,90 €

7,70 €

Dog Fantasy ovratnica je odlična za sprehode v temi. Polnite jo s pomočjo USB kabla in ima 3 različne nastavitve osvetlitve v rdeči barvi.


Argi usnjena ovratnica, rdeča
8,20 €

Klasična ovratnica iz ECO usnja je udopna in odporna. Nudi možnost prilagoditve velikosti obsega glede na vašega psa. Na voljo je v 4 velikostih.


Argi usnjena ovratnica, rjava
8,50 €
8,10 €

Klasični ovratnik je narejen iz ECO usnja in je udoben. Vsebuje luknjice, s katerimi lahko prilagodite obseg glede na vašega psa. Na voljo je v 4 velikostih.


Dog Fantasy ovratnica, LED, oranžna
8,90 €

7,70 €

Dog Fantasy ovratnica je odlična za sprehode v temi. Polnite jo s pomočjo USB kabla in ima 3 različne nastavitve osvetlitve v oranžni barvi.


Dog Fantasy ovratnica, LED, zelena
8,90 €

7,70 €

Dog Fantasy ovratnica je odlična za sprehode v temi. Polnite jo s pomočjo USB kabla in ima 3 različne nastavitve osvetlitve v zeleni barvi.


DOG trace sledilnik za pse DOG GPS X20
389,40 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Iskalna naprava, ki je opremljena z najsodobnejšo GPS tehnologijo, vam omogoča, da najde največ 9 psov na razdalji več kot 20 km – odvisno od terena.