DOG trace sledilnik za pse DOG GPS X20
420,48 €

Iskalna naprava, ki je opremljena z najsodobnejšo GPS tehnologijo, vam omogoča, da najde največ 9 psov na razdalji več kot 20 km – odvisno od terena.

Doodlebone ovratnica Army
11,99 € 10,70 €

Zadnji kos!

Ovratnica za psa Doodlebone Army z atraktivnim vojaškim vzorcem.

DOG trace D-Control 1600 elektronska ovratnica
240,99 €

Elektronska ovratnica za usposabljanje D-control 1600 je zaradi velikosti korekcijskih impulzov primeren za vse pasme psov in je namenjena predvsem osnovnemu usposabljanju z navodili z razponom do 1600 m.

DOG trace plot d-fence elektronska nevidna ograja za pse 101
199 €

Zadnji kos!

Elektronska nevidna ograja DOGtrace d-fence je sestavljena iz generatorja za oddajane, žične antene in ovratnika, pomagala vam bo pri vzgajanju psa, da ne zahaja na prepovedana območja, ne da bi pri tem izgubil svobodo gibanja. Dobavljivo v kompletu z 100 m antenine žice

DOG trace D-control 1000 elektronska ovratnica
229,99 €

Elektronska ovratnica za usposabljanje D-control 1000 je zaradi velikosti korekcijskih impulzov primeren za vse pasme psov in je namenjena predvsem osnovnemu usposabljanju z navodili z razponom do 1000 m.

BAFPET ovratnica za zategovanje 1. r., veriga
1,64 € 1,36 €

Zadnji kos!

Pasja ovratnica ima kromirano površino. Izdelana je iz trdnih varjenih členov. BAFPET ovratnica za zategovanje, 1. r., veriga je primerna zlasti za pse, ki vlečejo.

BAFPET Pika ovratnica + bombažna rutka
3,92 € 3,32 €

Zadnji kos!

Pasja ovratnica ima varjeno zakovico za pripenjanje povodca. Izdelana je iz mehkega usnja, zapenja se na klasično zaponko. Na ovratnici je tudi dizajnerska rutka BAFPET Pika ovratnica + bombažna rutka je zelo udobna za nošenje, tako da jo bo vaš kuža hitro vzljubil.

BAFPET krogci ovratnica
3,21 € 2,72 €

Zadnji kos!

Pasja ovratnica ima varjeno zakovico za pripenjanje povodca. Izdelana je iz trdega traku, zapenja se s plastično zaponko. Premer lahko prilagodite. BAFPET krogci ovratnica je zelo udobna za nošenje, tako da jo bo vaš kuža hitro vzljubil.

BAFPET EKG pasja ovratnica
3,21 € 2,71 €

Zadnji kos!

Pasja ovratnica ima varjeno zakovico za pripenjanje povodca. Izdelana je iz trdega traku, zapenja se s plastično zaponko. Premer lahko prilagodite. BAFPET EKG ovratnica je zelo udobna za nošenje, tako da jo bo vaš kuža hitro vzljubil.

BAFPET ovratnica srebrni valovi
2,35 € 1,93 €

Zadnji kos!

Pasja ovratnica ima varjeno zakovico za pripenjanje povodca. Izdelana je iz mehke imitacije usnja, zapenja se na klasično zaponko. BAFPET ovratnica srebrni valovi je zelo udobna za nošenje, tako da jo bo vaš kuža hitro vzljubil.

IMAC svetleča LED ovratnica z USB polnjenjem
9,96 € 8,90 €

Odlična cena

LED ovratnica je idealna za nočne sprehode in radovedne pse za zagotovitev potrebne vidljivosti. Polni se enostavno prek USB vhoda. IMAC sijoča LED ovratnica z USB polnjenjem je primerna za vse pasme psov.

BAFPET Argus ovratnica, gladka
6,27 € 5,30 €

Zadnji kos!

Pasja ovratnica ima varjeno zakovico za pripenjanje povodca. Izdelana je iz mehkega usnja, zapenja se na klasično zaponko. BAFPET EKG ovratnica je zelo udobna za nošenje, tako da jo bo vaš kuža hitro vzljubil.

BAFPET ovratnica za psa SNAKE
5,87 € 4,95 €

Zadnji kos!

Ovratnica za psa se uporablja predvsem na razstavah. Narejena je iz bronaste zlitine in ima galvansko prevleko. Ovratnica BAFPET SNAKE ni namenjena običajni uporabi.

BAFPET pasja oprsnica CARBON
11,74 € 9,94 €

Pasja ovratnica ima varjeno zakovico za pripenjanje povodca. Izdelana je iz kakovostne kravje kože. Pritrdi se s klasično zaponko z luknjami. BAFPET EKG ovratnica je zelo udobna za nošenje, tako da jo bo vaš kuža hitro vzljubil.

Dog Fantasy ovratnica, LED, oranžna
8,90 € 8,29 €

Dog Fantasy ovratnica je odlična za sprehode v temi. Polnite jo s pomočjo USB kabla in ima 3 različne nastavitve osvetlitve v oranžni barvi.

BAFPET EKG ovratnica, mastna koža
16,84 € 14,25 €

Pasja ovratnica ima varjeno zakovico za pripenjanje povodca. Izdelana je iz kakovostne kravje kože. Pritrdi se s klasično zaponko z luknjami. BAFPET EKG ovratnica EKG je zelo udobna za nošenje, zato jo bo vaš kuža hitro vzljubil.

BAFPET ovratnica za psa ZUBR, mastna koža
3,91 € 3,32 €

Pasja ovratnica ima varjeno zakovico za pripenjanje povodca. Izdelana je iz kakovostne kravje kože. Pritrdi se s klasično zaponko z luknjami. BAFPET EKG ovratnica ZUBR je zelo udobna za nošenje, zato jo bo vaš kuža hitro vzljubil.

IMAC nastavljiva pasja ovratnica, iz najlona
13,46 €

Pasja ovratnica iz najlona je na notranji strani oblazinjena in tako zagotavlja udobno nošenje. Opremljena je z varnostnimi odsevnimi elementi. Zagotovljen je 7× večji poteg kot je teža psa. Imac nastavljiva pasja ovratnica iz najlona ima zaponko za lažje pripenjanje povodca.

Argi usnjena ovratnica, črna
8,63 €

Klasični ovratnik za pse iz ECO usnja je udoben in odporen. Ponuja možnost prilagoditve velikosti glede na vašega psa. Na voljo je v 4 velikostih.