Najdeno: 23

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

Truelove ovratnica Flex, XL
8 €

Zadnji kos!

Pasja ovratnica narejena iz vzdržljivega najlonskega traku in je podložena s širšo Oxford mrežasto tkanino. Primerna je tudi za aktivnejše manjše pasme, ki potrebujejo vzdržljivo in zanesljivo ovratnico.


Dog Fantasy ovratnica, LED, rdeča
8,90 €

6,30 €

Dog Fantasy ovratnica je odlična za sprehode v temi. Polnite jo s pomočjo USB kabla in ima 3 različne nastavitve osvetlitve v rdeči barvi.


DOG trace sledilnik za pse DOG GPS X20
395,10 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Iskalna naprava, ki je opremljena z najsodobnejšo GPS tehnologijo, vam omogoča, da najde največ 9 psov na razdalji več kot 20 km – odvisno od terena.


Ferplast ovratnica Sport Dog C15/35
7,40 €

Ovratnica Ferplast Sport Dog C15/35 je oblazinjena in izdelana iz kakovostnega najlona. Namenjena je psom majhnih pasem.


Argi usnjena ovratnica, črna
8,30 €

Klasični ovratnik za pse iz ECO usnja je udoben in odporen. Ponuja možnost prilagoditve velikosti glede na vašega psa. Na voljo je v 4 velikostih.


Argi usnjena ovratnica, rjava
8,50 €
8,30 €

Klasični ovratnik je narejen iz ECO usnja in je udoben. Vsebuje luknjice, s katerimi lahko prilagodite obseg glede na vašega psa. Na voljo je v 4 velikostih.


Dog Fantasy ovratnica, LED, oranžna
7,90 €

5,90 €

Dog Fantasy ovratnica je odlična za sprehode v temi. Polnite jo s pomočjo USB kabla in ima 3 različne nastavitve osvetlitve v oranžni barvi.


Dog Fantasy ovratnica, LED, zelena
7,90 €

5,80 €

Dog Fantasy ovratnica je odlična za sprehode v temi. Polnite jo s pomočjo USB kabla in ima 3 različne nastavitve osvetlitve v zeleni barvi.


Argi usnjena ovratnica, rdeča
8,30 €

Trenutno ni na zalogi

Klasična ovratnica iz ECO usnja je udopna in odporna. Nudi možnost prilagoditve velikosti obsega glede na vašega psa. Na voljo je v 4 velikostih.