Rojaplast lesena klop BILL
87,50 €

Zadnji kos!

Preprosto dodelana vrtna klop iz akacije. Rebrasta zgornja plošča podpira udobno sedenje in primerno porazdelitev teže. Širše kotne noge zagotavljajo stabilnost in prijetno sedenje tudi neravnih površinah. Rojaplast lesena klop BILL, zaradi svoje enostavne konstrukcije, najde prostor in uporabo prav na vseh dogodkih, ki jih imate z družino ali s prijatelji.

Rojaplast lesena klop MAURO
99,80 €

Zadnji kos!

Lesena klop dopolnjena z višjim naslonjalom. Noge so v spodnjem delu povezane s stebri za priročnejšo in obstojnejšo mobilnost celotne konstrukcije. Ponaša se z izdelavo iz eksotične akacije, ki združuje dolgotrajnost in obstojnost. Rojaplast lesena klop MAURO zaradi svoje preproste zasnove ne deluje samo kot vrtni dodatek, temveč je primerna tudi za notranjost lesenih stavb.

Vrtne klopi in zofe

Že veste, kakšna bo vrtna klop ali zofa vaših sanj? V spletni trgovini mimovrste lahko izbirate med pestro ponudbo vseh vrst vrtnih klopi in zof.

Bogat izbor udobnih klopi po odličnih cenah ponuja proizvajalec Rojaplast. Izbirajte tudi med izdelki znamke Happy green in veliko drugih.

Ponudbo najcenejših izdelkov razvrščenih glede na ceno najdete v kategoriji ugodne vrtne klopi in zofe.