Rojaplast parkovna klop (243)-24%
159,90 € 119,99 €

Odlična cena

Zelo stabilna in vzdržljiva klop za na vrt ali v park. Črna kovinska konstrukcija z deskami iz kakovostnega borovega lesa. Teža: 25 kg.

Rojaplast lesena klop BILL
87,50 €

Zadnji kos!

Preprosto dodelana vrtna klop iz akacije. Rebrasta zgornja plošča podpira udobno sedenje in primerno porazdelitev teže. Širše kotne noge zagotavljajo stabilnost in prijetno sedenje tudi neravnih površinah. Rojaplast lesena klop BILL, zaradi svoje enostavne konstrukcije, najde prostor in uporabo prav na vseh dogodkih, ki jih imate z družino ali s prijatelji.

Rojaplast lesena klop MAURO
99,80 €

Zadnji kos!

Lesena klop dopolnjena z višjim naslonjalom. Noge so v spodnjem delu povezane s stebri za priročnejšo in obstojnejšo mobilnost celotne konstrukcije. Ponaša se z izdelavo iz eksotične akacije, ki združuje dolgotrajnost in obstojnost. Rojaplast lesena klop MAURO zaradi svoje preproste zasnove ne deluje samo kot vrtni dodatek, temveč je primerna tudi za notranjost lesenih stavb.

Rojaplast klop Viking, 150 cm
66,20 €

Zadnji kos!

Vrtna klop iz borovega lesa. Primerna je kot dodatek k mizi Viking. Izdelana je iz naravnega materiala – brez površinske obdelave.

Rojaplast parkovna klop z ročaji
154,90 € 136,60 €

Zelo stabilna in vzdržljiva klop za na vrt ali v park. Črna kovinska konstrukcija z lesenimi deskami. Teža: 28 kg.

Rojaplast klop Luisa
154,60 €

Vrtna klop iz pobarvanega bora. Prilega se drugim delom vrtnega kompleta Luisa – stolu, ležalniku in mizi. Odlična obdelava zagotavlja trdnost in dolgo življenjsko dobo.

Rojaplast klop Viking, 180 cm
94,90 € 85,50 €

Vrtna klop iz borovega lesa. Primerna je kot dodatek k mizi Viking. Izdelana je iz naravnega materiala – brez površinske obdelave.

Vrtne klopi in zofe

Že veste, kakšna bo vrtna klop ali zofa vaših sanj? V spletni trgovini mimovrste lahko izbirate med pestro ponudbo vseh vrst vrtnih klopi in zof.

Bogat izbor udobnih klopi po odličnih cenah ponuja proizvajalec Rojaplast. Izbirajte tudi med izdelki znamke Happy green in veliko drugih.

Ponudbo najcenejših izdelkov razvrščenih glede na ceno najdete v kategoriji ugodne vrtne klopi in zofe.