Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Glaeser trava z volno, za glodalce, 1 x 1.2 m (600602)

Glaeser trava z volno, za glodalce, 1 x 1.2 m (600602)

Številka: 30672833
Glaeser trava z volno, za glodalce, 1 × 1.2 m, deluje kot naravni prebavni pomočnik in je pomemben vir vitaminov, mineralov in vlaknin. Celoten opis
16,89 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Pri dobavitelju

24.5.2024 predviden osebni prevzem
 
28.5.2024 predvidena dostava na dom
 
Številka: 30672833

Predstavitev

Glaeser trava z volno, za glodalce, 1 × 1.2 m

Trava za glodavce easygreen® zagotavlja glodavcem dodaten vir hrane, saj jim zagotavlja potrebne vitamine, minerale in vlaknine za ta proces, zato deluje kot pomoč pri prebavi in tudi kot dragocen prehranski dodatek. Poleg tega predstavlja svežo alternativo suhi hrani. Trava za glodavce se lahko uporablja tudi kot prostor za počitek ali kot podlaga v kletki. Travna mešanica je posebej prilagojena glodavcem, ki jim zobje vedno znova zrastejo. Visokokakovostno seme je enakomerno in optimalno impregnirana v ekološko rastno podlogo iz 100% naravne ovčje volne in netkane viskoze (100% biorazgradljivo v 3 – 6 mesecih), kar pripomore k hitri kalitvi semen in kasnejši enakomerni rasti.


Glavne prednosti:

  • Trava po rezanju ponovno zraste, tako da je ni potrebno dosejevati
  • Pripravljeno za takojšnjo uporabo
  • Tepih je možno rezati na poljubno obliko in velikost, zato travo za glodavce lahko položite v lonec ali pa jo vkomponirate neposredno v vaš vrt
  • Zunaj položena mačja trava je tako idealen kraj za sprostitev vašega ljubljenčka, saj mačke uživajo v sproščanju na mehkih tleh v kateremkoli letnem času (gojenje je možno skozi vse leto)

Proizvajalec EPOCA® deluje v skladu z evropskimi garancijskimi pogoji, ki so navedeni v priročnikih/navodilih za uporabo.
Epoca® zagotavlja, da je ta izdelek brez materialnih ali proizvodnih napak. V roku dveh let (24 mesecev) od dneva nakupa bo Epoca vse priznane okvarjene dele brezplačno zamenjal ali popravil. Le-to velja samo v kolikor je naprava delovala v običajnih delovnih pogojih, je bila ustrezno vzdrževana in ni bila prirejena ali spremenjena na katerikoli način. Epoca ne prevzema nobene odgovornosti v primeru povzročene škode, ki izhaja iz napačne ali nepravilne uporabe, napačne namestitve in s tem napačne uporabe izdelka ali v primeru, da nastanejo poškodbe na izdelkih drugih proizvajalcev, ki so morebiti uporabljeni v kombinaciji z Epoca izdelkom. Stroški in tveganja povezana s pošiljanjem izdelka v popravilo so v celoti na strani stranke.


Lastnosti

Material 100% naravna ovčja volna in netkana viskoza
100% biorazgradljivo da
Dimenzije 1 × 1.2 m