BAAGL Fun Holo #BFF nahrbtna vreča
9,50 €

Moderna vreča je narejena iz značilnega holografskega materiala v vijolično-roza odtenku. Primerna je za copate ali oblačila za športno vzgojo. Vreča je narejena iz trdnega in pralnega materiala. Zapenjanje s pomočjo močnih vezalk, ki hkrati omogočajo nošenje na hrbtu.

BAAGL Panter vrečka za telovadbo
6,50 €

Moderen vrečka zelene vojaške barve s sliko panterja. Vreča za copate ali opremo za telovadbo. Izdelana je iz trdnega pralnega materiala. Zateguje oz. zapira se s pomočjo trdnih vrvic, ki omogočajo tudi nošenje na hrbtu.

BAAGL vreča za obutev Skate Galaxy
6,50 €

Dekliški dizajn vrečke Skate Galaxy z velikim reflektivnim logotipom BAAGL na sprednji strani. Primerna je za copate ali oblačila za športno vzgojo. Vreča je narejena iz trdnega in pralnega materiala. Zapenjanje s pomočjo močnih vezalk, ki hkrati omogočajo nošenje na hrbtu.

BAAGL vreča za obutev Skate Struktury
6,50 €

Moderni dizajn vrečke Skate Struktury z velikim reflektivnim logotipom BAAGL na sprednji strani. Primerna je za copate ali oblačila za športno vzgojo. Vreča je narejena iz trdnega in pralnega materiala. Zapenjanje s pomočjo močnih vezalk, ki hkrati omogočajo nošenje na hrbtu.

BAAGL vreča za obutev Skate Triangle
6,50 €

Vreča Skate Triangle v odlični rdeči barvi in odsevnim logotipom BAAGL na sprednji strani. Primerna je za copate ali oblačila za športno vzgojo. Vreča je narejena iz trdnega in pralnega materiala. Zapenjanje s pomočjo močnih vezalk, ki hkrati omogočajo nošenje na hrbtu.

BAAGL vreča za športno opremo Abstract
7,50 €

Dizajnerska vreča, ki bo s svojo barvito zasnovo z žepom očarala vsako šolarko. Primerna je za copate ali oblačila za športno vzgojo. Vreča je narejena iz trdnega in pralnega materiala. Zapenjanje s pomočjo močnih vezalk, ki hkrati omogočajo nošenje na hrbtu.

BAAGL vreča za športno opremo Lava
6,50 €

Vreča za športno opremo v dizajnu Lave. Primerna je za copate ali oblačila za športno vzgojo. Vreča je narejena iz trdnega in pralnega materiala. Zapenjanje s pomočjo močnih vezalk, ki hkrati omogočajo nošenje na hrbtu.

BAAGL vreča za športno opremo Magion
6,50 €

Vreča v sivem dizajnu je primerna za copate ali za športno opremo. Vreča je narejena iz trdnega in pralnega materiala. Zapenjanje s pomočjo močnih vezalk, ki hkrati omogočajo nošenje na hrbtu.

BAAGL vreča za športno opremo Neon
6,50 €

Torba z značilnimi neonskimi črtami na sprednji strani. Primerna je za copate ali oblačila za športno vzgojo. Vreča je narejena iz trdnega in pralnega materiala. Zapenjanje s pomočjo močnih vezalk, ki hkrati omogočajo nošenje na hrbtu.

BAAGL vreča za športno opremo Warrior
6,50 €

Dizajnerska fantovska vreča z napisom in sliko grške čelade. Primerna je za copate ali oblačila za športno vzgojo. Vreča je narejena iz trdnega in pralnega materiala. Zapenjanje s pomočjo močnih vezalk, ki hkrati omogočajo nošenje na hrbtu.