Laica Clear vrč za filtriranje, prozoren
13,99 €

Vrč za vodo Clear z mehanskim indikatorjem stanja filtra s skupnim volumnom 2,3 l, od tega je filtrirane vode 1,2 l. Vrč znamke Laica v prozornem dizajnu.

Laica Stream Line filtrirni vrč
14,99 € 12,17 €

Vrč za filtriranje vode Laica Stream Line s prostornino filtrirane vode 1,20 litra je opremljen z mehanskim indikatorjem menjave filtra, pohvali pa se s Flow and Go sistemom za hitro polnjenje preko pokrova.

Laica filtrirni vrč Stream Line, zelen
29,99 € 19,99 €

Zadnji kos!

Laica Stream Line filtrirni vrč za vodo s filtrom, je namenjen zmanjšanju vrednosti nezaželenih snovi, ki se najdejo v pitni vodi.

DAFI Luna classic filter vrč
14,02 € 13,63 €

Luna Classic filter vrč ima nastavljiv indikator življenjske dobe. Prilega se v vrata hladilnika.

Laica filter vrč Aida
17,99 € 16,15 €

Vrč Aida uspešno filtrira umazanijo iz vode ter tako poskrbi, da ta ne vpliva na vaše zdravje ali samo napravo. Vrč premore 1,2 l filtrirane vode.

DAFI steklenica s sitom 0,5 l + 1 filter
9,27 €

Zadnji kos!

Praktična, lahka in enostavna za uporabo, steklenica s filtrom 0,5l vam bo pomagal obdržati režim pitja. Filter aktivnega oglja odpravlja neželene snovi, kot so živo srebro, svinec, klor v vodi, odstrani vse nečistoče in prilagaja trdoto vode in pH. V vodi ostane pomemben magnezij in kalcij.

Brita Fill&Go Active 0,6l
15,22 €

Ne glede na to kje ste, lahko sedaj pijete sveže filtrirano vodo. Praktična steklenička z 0,6 l prostornine je opremljena z Brita Micro Disc filtrom, ki učinkovito zmanjšuje klor in drugo umazanijo ter hkrati zadržuje minerale.

DAFI Astra classic filter vrč
13,89 € 13,64 €

Astra classic filter vrč ima nastavljiv indikator življenjske dobe. Prilega se v vrata hladilnika. Enostavno ga je napolniti, tudi brez odstranitve pokrova.

DAFI filter vrč

DAFI filter vrč

Ocena: 4,7
23,65 € 23,27 €

Omega Unimax filter vrč odstranjuje vso umazanijo in prilagaja trdoto vode in pH. Opremljen je s senzorjem LED, ki opozarja, ko je potrebno zamenjati filter. Kotliček je enostaven za polnjenje, saj pri tem ni potrebno odstraniti pokrova.

Brita Marella XL Memo kotliček za filtriranje vode, bel, 3,5l
19,16 €

Kotliček za filtriranje vode s skupno prostornino 3,5 litra, iz katere boste po filtraciji dobili 2 litra vode. Kotliček je opremljen z električnim indikatorjem menjave filtra, ki ga potrebujete po približno 4 tednih.

Brita steklenica Brita Fill & Go Vital, 0,6 l
19,29 € 17,78 €

Ne glede na to kje ste, lahko sedaj pijete sveže filtrirano vodo. Praktična steklenička z 0,6 l prostornine je opremljena z Brita Micro Disc filtrom, ki učinkovito zmanjšuje klor in drugo umazanijo ter hkrati zadržuje minerale.

DAFI filter vrč

DAFI filter vrč

Ocena: 3,7
24,44 € 24,04 €

Elegantni filtrski vrč Dafi Crystal classic z digitalnim kazalnikom življenjske dobe lahko spravite v vrata hladilnika. Enostavno ga lahko napolnite, ne da bi pri tem morali odstraniti pokrov. Vrč lahko pomivate kar v pomivalnem stroju.

Laica filtrirni vrč Light Graffiti
21,99 €

Filtrirni vrč Leica Light Graffiti ima prostora za 1,2l fitrirane vode. Iz vode izloči klor, težke kovine in različne bakterije že manj kot v treh minutah. Praktičen dizajn omogoča, da ga izredno hitro napolnete, brez da bi morali odstraniti pokrov.

BWT vrč za filtriranje vode Vida, 2,6 L, ročni
14,99 € 14,59 €

Filtrirni vrč BWT Vida s prostornino 2,6 l v preprostem in modernem dizajnu. Pokrov ima ročni indikator zamenjave filtra, ki vas opozarja na čas zamenjave filtrskega vložka.

DAFI Atria classic filter vrč
15,86 € 15,60 €

Atria classic filter vrč ima ročno nastavljiv indikator življenjske dobe. Lahko se vloži v vrata hladilnika.

Brita vrč Elemaris Meter (1000824), bel
43,23 €

Vrč za filtriranje vode Brita Elemaris Meter (1000824) poskrbi za zmanjšanje količin klora, vodnega kamna, nekaterih vrst pesticidov in organskih nečistoč v vodi. Oblika vrča omogoča preprosto shranjevanje v vratih hladilnika. Prostornina vrča je 2,4 l, filtrirane vode pa 1,4 l.

Brita Elemaris XL Meter, črn PO
39,95 €

Filter kotliček s skupno prostornino 3,5 litra filtrira 2,2 litra vode. Brita Elemaris XL Meter PO ima zaslon, elektronski indikator menjave filtra in je varen v pomivalnem stroju. Paket vsebuje kotliček in en filter.

DAFI Astra classic filter vrč
13,88 € 13,64 €

Astra classic filter vrč ima nastavljiv indikator življenjske dobe. Prilega se v vrata hladilnika. Enostavno ga je napolniti tudi brez odstranitve pokrova.

Brita kotliček za filtriranje vode, 2,4L + 3xMaxtraPlus
20,71 €

Kotliček za filtriranje vode s skupno prostornino 2,4 litra, iz katere boste po filtraciji dobili 1,4 litra vode. Kotliček je opremljen z mehanskim indikatorjem menjave kartuše, ki je potreben po približno 4 tednih. Paket vsebuje 3 zamenljive filtrirne kartuše Maxtra Plus.

Brita Marella, bel Starter pack PO (vč. 3MX+)
28,87 €

Filter kotliček s skupno prostornino 2,4 litra filtrira 1,4 litra vode. Brita Marella, bel Starter pack PO (vč. 3MX+) ima zaslon, elektronski indikator menjave filtra in je varen v pomivalnem stroju. Paket vsebuje kotliček in tri filtre.

Brita Flow kotliček za vodo, 8,2l PO
47,68 €

Filter kotliček s skupno prostornino 8,2 litra filtrira 5,2 litra vode. Flow kotliček za vodo, 8,2l PO ima zaslon, elektronski indikator menjave filtra in je varen v pomivalnem stroju. Paket vsebuje kotliček in en filter.

Brita vrč Elemaris XL Meter (1011776), črn
43,23 €

Vrč za filtriranje vode Brita Elemaris XL Meter s prostornino filtrirane vode 2,2 litra se ponaša z zasnovo, zahvaljujoč kateri boste vrč zlahka namestili na vrata hladilnika. S filtracijo vode poskrbi za zmanjšanje vsebnosti klora, vodnega kamna in drugih nečistoč v vodi, opremljen pa je z indikatorjem za zamenjavo filtra, ki potrebo po menjavi ugotavlja na podlagi 3 parametrov. Na voljo v črni barvi.

DAFI filter vrč
23,39 € 23,01 €

Dafi Sintra Unimax filter vrč odstranjuje vso umazanijo in prilagaja trdoto vode in pH. Opremljen je s senzorjem LED, ki opozarja, ko je potrebno zamenjati filter. Kotliček je enostaven za polnjenje, saj pri tem ni potrebno odstraniti pokrova.

Vrč za filtriranje vode

Pozabite na težke pakete plastenk PET polnih vode in že letos poleti se odžejajte s svežo prefiltrirano vodo iz pipe. V spletni trgovini mimovrste izberite vrč za filtriranje vode – narava in vaša denarnica vam bosta za takšen nakup hvaležni. Za vas imamo na zalogi priljubljene blagovne znamke vrčev za filtriranje vode, kot so Brita, Laica in številne druge.

^ Na vrh

V kategoriji poceni filtrirni kotliček najdete najcenejše izdelke, razvrščene po cenah.