DAFI Classic Standard nadomestni filtri, 2 kosa
6,31 €

Zadnji kos!

Zamenljivo polnilo za vrč za filtriranje vode DAFI. Filter odstranjuje neželene snovi, kot so živo srebro, svinec, klor, odstranjuje umazanijo in uravnava trdoto vode in pH. Primerno za vrče za filtriranje z oznako Classic.

Brita Fill&Go Active 0,6l
15,19 €

Ne glede na to kje ste, lahko sedaj pijete sveže filtrirano vodo. Praktična steklenička z 0,6 l prostornine je opremljena z Brita Micro Disc filtrom, ki učinkovito zmanjšuje klor in drugo umazanijo ter hkrati zadržuje minerale.

DAFI pH+ Classic nadomestni filter 1 kos
8,30 €

Zamenljivo polnilo za vrč za filtriranje vode DAFI uravnava pH vode in izboljšuje njen okus. S filtriranjem prek posebnega keramičnega temelja se odstrani velika količina klora in voda se obogati z minerali.

Brita Marella XL Memo kotliček za filtriranje vode, bel, 3,5l
19,14 €

Kotliček za filtriranje vode s skupno prostornino 3,5 litra, iz katere boste po filtraciji dobili 2 litra vode. Kotliček je opremljen z električnim indikatorjem menjave filtra, ki ga potrebujete po približno 4 tednih.

MAXXO filtri za vodo, 8 kosov
26,19 € 25,69 €

Maxxo zamenljivi vodni filtri odstranjujejo nezaželene snovi iz vode, ki negativno vplivajo na okus in izgled vode. Znatno zmanjšanje vsebnosti klora in organskih spojin. V paketu je 8 kosov.

DAFI Unimax Standard nadomestni filtri, 2 kosa
8,08 €

Zamenljivo polnilo za vrč za filtriranje vode DAFI. Filter odstranjuje neželene snovi, kot so živo srebro, svinec, klor, odstranjuje umazanijo in uravnava trdoto vode in pH. Primerno za vrče za filtriranje z oznako Unimax.

DAFI nadomestni filter 2 kosa + pokrovček za filtrirno steklenico
8,81 €

Dafi nadomestni filter 2 kosa + pokrovček za filtrirno steklenico Filter aktivnega oglja odpravlja neželene snovi, kot so živo srebro, svinec, klor v vodi, odstrani vse nečistoče in prilagaja trdoto vode in pH. V vodi ostane pomemben magnezij in kalcij.

Laica filter Bi-Flux Cartridge Mineralbalance, 3 kosi
14,78 € 13,73 €

Laica Bi-Flux Cartridge M3M ohranja ravnovesje mineralov v vodi, predvsem magnezija in kalcija, medtem ko reducira težke kovine, klor, herbicide in pesticide. Zmogljivost enega filtra 150 l/30 dni.

Brita kotliček za filtriranje vode, 2,4L + 3xMaxtraPlus
20,71 €

Kotliček za filtriranje vode s skupno prostornino 2,4 litra, iz katere boste po filtraciji dobili 1,4 litra vode. Kotliček je opremljen z mehanskim indikatorjem menjave kartuše, ki je potreben po približno 4 tednih. Paket vsebuje 3 zamenljive filtrirne kartuše Maxtra Plus.

MAXXO Nadomestni vodni filtri 3 + 1
13,70 € 12,97 €

Filtri nove generacije MAXXO INI, pakiranje 3 + 1 so kompatibilni s sistemi za filtriranje BWT, LAICA Biflux, Brita Maxtra. Odstranjujejo neželene snovi, ki negativno vplivajo na okus in videz vode iz pipe.

Brita MaxtraPlus filter za vodo, 6 kosov (5+1)
40,49 € 29,61 €

Brita MaxtraPlus filter za vodo in njegova nova sestava zagotavljata do 25% boljši okus. Prilegajo se v vse Brita grelnike. Inovativna tehnologija Maxtra in mikroflow zagotavljata učinkovitejšo filtriranje vode za hladne in vroče napitke ter za kuhanje.

BWT Longlife filter, 3+1
25,33 €

Filter BWT Longlife ponuja boljši okus in vitalno moč magnezija, zahvaljujoč novi tehnologiji Mg2+. Primerni so tudi za Brita Maxtra, Laica Biflux in Dafi Unimax.

Filtri za filtriranje vode

V spletni trgovini mimovrste si izberite nadomestni filter za vaš vrč ali steklenico za filtriranje vode. Za vas imamo na zalogi filtre za filtriranje vode blagovnih znamk, kot so Brita, Laica in številne druge.

Ponudbo najcenejših izdelkov, razvrščenih po ceni, najdete v kategoriji poceni filtri za vodo za filtrirne vrče.